VLASSIS-S
Sιγμοειδής Νέμεσις
- Reaction score
- 14.057
Η ροκ ειναι θεμα ογκου. Τελος.
Και αυτοί που εκφέρουν αυτή την άποψη πόσες φορές είπαν τα Χαϊεντομηχανήματα σωστά ;Kαι η άποψη που πολλάκις εκφράζεται εντός του site πως μια σωστη μηχανη αναπαραγωγής (είτε αυτή είναι ηχείο είτε ενισχυτης ή πηγή) οφείλει να μπορεί να παίξει αξιοπρεπώς καθε είδος μουσικής?
Doctor...ξέχασες το Α......tc......... γιατί οι αγριεμένοι φτάνετε μέχρι τα B&W και σταματάτε εκεί?
Έχει και παρακάτω γράμματα η αλφαβήτα.
Και δώστου-πάρτου ψάξιμο σε πικαπ, ντακ, σου μου του και απο ηχεία πιφ...πιφ..η αγριάδα της τρυφερής μπάμιας.
Η ροκ ειναι θεμα ογκου. Τελος.
...και με ποιον τρόπο μπορεί κάποιος να εξασφαλίσει - τρόπον τινά - και τα δύο αυτά συστατικά σε ικανοποιητικά επίπεδα ("ικανοποιητικά" σύμφωνα με το υποκειμενικό κριτήριο του καθενός); Πιστεύω ότι ένα ζευγάρι ηχεία, τα οποία να έχουν τα κατάλληλα - σε μέγεθος και ποιότητα - μεγάφωνα για να αποδώσουν τον όγκο, υποβοηθούμενα από ενισχυτές αρκετών watts.
Μη ξεχναμε και το gloss black! παιζει καλυτερα!Τα οποία είναι πιο νέα από του Βλάση!![]()
Τώρα όμως έχεις τα παλιά!
Του Βλαση εχουν πυκνωτεςΤα οποία είναι πιο νέα από του Βλάση!![]()
Σωστό και αυτό!Και αυτοί που εκφέρουν αυτή την άποψη πόσες φορές είπαν τα Χαϊεντομηχανήματα σωστά ;![]()
Έχουμε την ίδια άποψη.Στην πιο προηγούμενη έκθεση, έτυχε να παίξουν δύο διαφορετικά δωμάτια το κομμάτι "Tin Pan Alley", Stevie Ray Vaughan. Σωστός, hiend ήχος, αλλά από μέσα μου χαμογελούσα γιατί αυτό ήταν το κομμάτι με το οποίο είχα δοκιμάσει λίγο καιρό πριν το σετ Cerwin-Vega CVA-28 + το 18ιντσο sub CVA-118 για μία και μόνο φορά στο σαλόνι μου. Η διαφορά τεράστια. Με τα PA Vega είχα την αίσθηση live. Ένιωθα την ανάσα του τραγουδιστή στο πρόσωπό σου, τον παλμό της χορδής της κιθάρας στο σώμα μου. Στην hiend έκθεση, το ίδιο κομμάτι το άκουγα όμορφα μεν, δεν το ένιωθα απολαυστικά δε, σαν να ήταν τελείως άλλο κομμάτι.
Όχι...τα παίρνεις υπό μάλης και ψάχνεις...Σωστό και αυτό!
Βέβαια δεν αναφέρομαι απαραίτητα σε χαιεντομηχανήματα ,ούτε και εκφράζω κάποια θέση ,απλά αναρωτιέμαι...
αν κάποιος (ιδιαίτερα αν κινείται σε εντελώς entry level καταστάσεις όπως η αφεντιά μου) θέλει να συνδυάσει
αυτό :
.......................
τι κάνει?
παίρνει τα βουνά???
καλά, εσένα κυρίως και τον Χρήστο δευτερευόντος με τον Μη είχα στο μυαλό μου.Doctor...ξέχασες το Α......tc........αν μιλάμε για κιθάρες...
Έ, λέμε και καμμιά μακακία να περνάει η ώρα.Kαι η άποψη που πολλάκις εκφράζεται εντός του site πως μια σωστη μηχανη αναπαραγωγής (είτε αυτή είναι ηχείο είτε ενισχυτης ή πηγή) οφείλει να μπορεί να παίξει αξιοπρεπώς καθε είδος μουσικής?
Το ηχοσύστημα στην καρότσα του ντάτσουν το εχει τσεκάρει κανείς?Έ, λέμε και καμμιά μακακία να περνάει η ώρα.
Να φανταστείς ακόμη ψάχνουμε την 1η συσκευή που ΘΑ το κάνει!![]()