- Reaction score
- 44
Η αγορα του αλουμινιου φ90mm μηκος 65mm και η δουλεια μου περιπου στα 30 ευρω (οικονομικα).Το βαρος του ειναι 640 γρ.Ωραιος! Κοστος κατασκευης?
Ναι και τορνο cnc και φρεζα cnc καταπληκτικα μηχανηματα!Πολύ καλή δουλειά μπράβο!!!
Έχεις cnc μηχάνημα βρε θηρείο?![]()
Μπράβο!
Συγχαρητήρια για το μεράκι σου και την όρεξη που είχες να ασχοληθείς και να βγάλεις ένα τόσο όμορφο προϊόν!
Μιας και έχεις ασχοληθεί με το "σπορ", μπορείς να μου πεις αν γίνεται να τυπωθεί - σκαφτεί ένα σήμα εταιρίας, πάνω στην επιφάνεια του παρακάτω clamp?
Ναι, μπορει να γινει με δυο τροπους ή με ηλεκτροδιαβρωση ή με φρεζα cnc αν ειναι κατι ευκολο,,, ( οπως να γραψεις thorens ή Linn Sondek κλπ)
![]()

Θέλω να γράψω την παρακάτω λέξη χωρίς το σκύλο, ή το σκύλο χωρίς τη διπλανή λέξη!Ναι, μπορει να γινει με δυο τροπους ή με ηλεκτροδιαβρωση ή με φρεζα cnc αν ειναι κατι ευκολο,,, ( οπως να γραψεις thorens ή Linn Sondek κλπ)

2 HMV HIS MASTER'S VOICE WATER SLIDE DECAL FOR HORNS PHONOGRAPH, GRAMOPHONE | eBayΒρε ανεμελιάρη μου!Πέφτω από τα σύννεφα!
Κι εγώ που νόμιζα ότι είχες φαντασία...
Θέλω να γράψω την παρακάτω λέξη χωρίς το σκύλο, ή το σκύλο χωρίς τη διπλανή λέξη!
Γίνεται?
![]()
Η διαδικασια ειναι απλη, απο το σχεδιαστικο του υπολογιστη περνας το σχεδιο με αυτο που θες να κανεις (πχ το λογοτυπο) στην cnc φρεζα και με το ειδικο κονδυλι κανεις την κατασκευη.Κάτι εύκολο εννοεί ο Σταμάτης ...![]()
Ωραιο το βιντεακι Μιχαλη, κατι τετοιο λεω κι εγω.Πολύ ωραίο κομμάτι, τα CNC μηχανήματα είναι η αγάπη μου.
Μπορεί να χαραχτεί σε μέταλλο οτιδήποτε, είτε με μηχάνημα Laser, είτε με σκάψιμο από cnc engraver, αλλά και με μεταξοτυπία.