ΤΟΣΩΣΕ 2013......

Reaction score
28.002
Τα "σωσιματα" του 2013
Από τον "κόσμο" του Moto GP το εντυπωσιακό video που δείχνει μερικές από τις πλέον ακραίες στιγμές της χρονιάς που μας πέρασε

To 2013, όπως και όλες οι πρόσφατες σεζόν στο Moto GP, ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα χρονιά από πολλές απόψεις. Στο video έχουν συγκεντρωθεί οι πιο θεαματικές στιγμές "σωσίματος", σε φάσεις που φαινόταν πως ο αγώνας θα έληγε πρόωρα και άδοξα για τους πρωταγωνιστές, η "καλή νεράϊδα" και οι ικανότητές τους απέτρεπαν την κακιά στιγμή. Απολαυστικό video για να θαυμάζει κανείς το υψηλό επίπεδο των αναβατών σε μια από τις κορυφαίες διοργανώσεις του πλανήτη.

http://www.gocar.gr/news/feed/11575,Ta_swsimata_toy_2013.html

Reaction score
28.002
ΤΑΧΑ ΠΕΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΟ 88.......

ΑΝ ΔΕΝ ΕΦΕΥΡΕΘΕΙ ΜΗΧΑΝΗ 2Χ2 ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΟΓΑ ΔΕΝ.........

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
12.131
Με το μπροστινό τροχό να είναι στον αέρα -ή σχεδόν στον αέρα- κατά τη φάση της επιτάχυνσης, δεν προσφέρει κάτι η δικίνηση σε αυτή την κατηγορία μηχανών.
Εγώ νομίζω ότι η λύση θα βρεθεί στο συνδυασμό ενεργητικής ανάρτησης και διδιεύθυνσης, σε εξελιγμένα συστήματα μηχατρονικής. Μόνο εκτός πίστας όμως, γιατί αλλιώς θα στερηθούμε όλα αυτά τα θεαματικά σωσίματα. ;)

Last edited:

Reaction score
28.002
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΠΛΕΟΝ ΑΛΟΓΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΟΡΕΥΕΙΣ ΠΙΡΟΥΕΤΕΣ, ΤΣΑΜΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΧΩ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΜΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΔΙΚΙΝΗΤΗ ΜΕ 1000-1500 ΚΥΒΙΚΑ ΤΟΥΡΜΠΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΣΕΙΡΙΑΚΟ 7 Η 8 ΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΞΟΝΑ ΚΛΕΙΣΤΟ ΠΙΣΩ.
ΓΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ.
ΦΡΕΝΑ ΣΑΝ ΤΗΣ ΛΕΜΑΝ 850 ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΜΕ 75-25 ΚΑΤΑΜΕΡΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟ ΜΕ ABS, KΛΠ....
ΣΕΡΒΙΣ ΚΑΘΕ 25,000-30,000 ΧΛΜ+
ΣΕ 2 ΕΚΔΟΣΕΙΣ. ΣΟΥΠΕΡ ΣΠΟΡ ΚΑΙ ΧΑΙΠΕΡ ΣΠΟΡ Η ΝΤΕΜΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ.
ΜΟΝΟ ΒΑΡΕΜΕΝΟΣ ΙΑΠΩΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.419
Δε θα έστριβε, δοκιμάστηκαν όλα.

Στην προ quattro εποχή υπήρχαν τετρακίνητα. ;) Και γνώση γι' αυτά.

Reaction score
28.002
ΣΥΜΦΩΝΟΙ. ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟΥΡΜΠΟ.

Reaction score
28.002
ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΒΓΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ.
ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΑ SUPERBIKES.

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.430
ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑΤΙ 200+ ΑΛΟΓΑ ΣΤΟΝ ΤΡΟΧΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΠΛΕΟΝ.
Η Αναλογια κιλων ανα ιππο ειναι,και τωρα παιζουν πολλα ηλεκτρονικα,σε σχεση πχ. με την NSR-500 του Mick Doohan, πιο ελαφρυ και ωμη δυναμη!

Reaction score
1.846
Mick Doohan, προσωπική αδυναμία σαν οδηγός. Πολλούς εκτιμώ αλλά σαν το μαγκίτη τον Αυστραλό κανένα. :idk:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.962
Members
38.631
Νεότερο μέλος
Manosmathiou