Το Σύστημα του ΜΗ την σήμερον ημέρα και έπεται συνέχεια...?

zakman35

Επαγγελματίας
Reaction score
4.008
Εδώ και 5-6 ημέρες παίζει πολύ καλύτερα το σύστημα (Χάρηηηη :imtheking:)

και από την άλλη να σκεφτείς ότι τα μονομπλόκ μου είναι UcD...:lolsign:
Όντως το σύστημα του Μη έχει αλλάξει, πάααααααρα πολύ τις τελευταίες δύο εβδομάδες, προς το καλύτερο βέβαια.

Προσωπική μου άποψη είναι πως το σύστημα, είχε έντονα προβλήματα σε όλο το φάσμα με κυριότερο όλων τη έλλειψη «ισορροπίας» επίσης είχε και μια πολύ σκληρή χροιά στα πρίμα και τα μεσαία, το αποτέλεσμα ήταν να μην είναι καθόλου εύηχο, τουλάχιστο στα δικά μου αυτιά.

Σήμερα μετά από κάποιες αλλαγές που έγιναν το σύστημα απέκτησε ροή – συνέχεια με αποτέλεσμα να παίζει μουσική και να αποδίδει αρμονία, επίσης έφυγε και η σκληρή χροιά του tweeter και του mid κάτι που έπαιξε καταλυτικό ρόλο. Πλέον τα πρίμα και τα μαισεία είναι αέρινα, σου χαϊδεύουν τα αυτιά, ενώ πριν σου έδιναν σφαλιάρες.

Το καλό όμως είναι ότι υπάρχουν και άλλα περιθώρια βελτίωσης, τα οποία θα αναζητήσουμε τις επόμενες μέρες ……….stay tuned.

Y

Yiannis_B

Guest
Τα τεστ στην εικόνα έγιναν με την ταινία........:rolleyes:

:p :D :laugh: :roflmao: :lolsign: :prankster: :lol: :gotcha:
Τομ Βαν Μπηκ? :rolleyes: :laugh: :roflmao: ...ο Θωμάς με το μεγάλο βανάκι? .... η ο Θωμάς που την έχει σαν βανάκι? ....ή ο Θωμάς με την μεγάλη ψ@λή και το βανάκι? ...ή ο Θωμάς με το Bic και το Βανάκι...ή ο Θωμάς που την έχει σαν Bic, και έχει βανάκι? :p

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.717
Φίλε wizzy φυσικά και έχω ακούσει, γι'αυτό και έχω άποψη. Μάλιστα το συγκεκριμένο το είχε φτιάξει μέλος του forum και αφού κατάφερα να ξεμπερδέψω το αριστερό με το δεξί κανάλι (είχε κάνει λάθος συνδεσμολογία), το άκουσα μία μέρα . Μέχρι τόσο άντεξα!
Ε τότε, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Αλλά δεν χρειάζεται να γίνεσαι αφοριστικός. (offtopic τέλος)

Reaction score
1.815
Όντως το σύστημα του Μη έχει αλλάξει, πάααααααρα πολύ τις τελευταίες δύο εβδομάδες, προς το καλύτερο βέβαια.

Προσωπική μου άποψη είναι πως το σύστημα, είχε έντονα προβλήματα σε όλο το φάσμα με κυριότερο όλων τη έλλειψη «ισορροπίας» επίσης είχε και μια πολύ σκληρή χροιά στα πρίμα και τα μεσαία, το αποτέλεσμα ήταν να μην είναι καθόλου εύηχο, τουλάχιστο στα δικά μου αυτιά.
.
Δώσε τους πόνο.... τίποτε άλλο....:prankster: :gotcha:
Καλά σε λέω "κουφό", αλλά που να ακούσεις!
Πάντως είναι γεγονός ότι με pdf καταλαβαίνεις καλύτερα, γιατί ....τα διαβάζεις!:roflmao:

Μάλλον θες μια καλή "ωριλού" για να σε ξεβουλώσει....:lolsign:

Ψωνάρα!!:laugh:

Last edited:

Reaction score
1.815
.....Σήμερα μετά από κάποιες αλλαγές που έγιναν το σύστημα απέκτησε ροή – συνέχεια με αποτέλεσμα να παίζει μουσική και να αποδίδει αρμονία, επίσης έφυγε και η σκληρή χροιά του tweeter και του mid κάτι που έπαιξε καταλυτικό ρόλο. Πλέον τα πρίμα και τα μαισεία είναι αέρινα, σου χαϊδεύουν τα αυτιά, ενώ πριν σου έδιναν σφαλιάρες...
Γνωρίζω από κοντά όλη την προσπάθεια που έχει κάνει ο Μπιλ για να βελτιώσει το άκουσμά του.
Επειδή μου έχει γεννηθεί μια σημαντική απορία (φαντάζομαι και σε όλους όσους έχουν παρακολουθήσει, όλο αυτόν τον επίπονο αγώνα), θα κάνω την εξής ερώτηση:

Πως μπορείς να μου αιτιολογήσεις σε μια προηγούμενη μέτρηση δική σου αλλά και άλλου συμφορουμίτη, το γεγονός ότι το σύστημα έπαιζε σωστά, σε έναν μετρημένο και φροντισμένο χώρο, ενώ τώρα αναζητούμε τη χαμένη "μουσική ροή" και "αρμονία"?

Εφ' όσον δηλαδή έχουμε έναν "τέλειο" (κατά τις μετρήσεις σας) χώρο, καθώς και ένα σύστημα που δεν πάσχει από μετρήσεις (ο Μπιλ το θεωρεί κορυφαίο από την άποψη αυτή), αλλά και μέσα από τις κάρτες μετρήσεων των ηχείων που παραθέσατε είναι εξαιρετικά τα αποτελέσματα, όπως επίσης και η σωστή τοποθέτηση των ηχείων στο χώρο που υποδείξατε, γιατί ψάχνουμε τη "μουσική ροή" και τον αρμονικό πλούτο στο άκουσμα?

Κάτι δε μου λέτε καλά παίδες με τα πι ντι έφια σας....:rolleyes:

Last edited:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.275
Members
38.543
Νεότερο μέλος
intergrale