ichaltou
Αλλαχτήρι
- Reaction score
- 1.004
Και σε τι είπαμε όχι από αυτά;Ο καλ. Β' θέλει δωμάτιο *****, φαγητό-πιοτό-πταν@κια, και τον μάνατζερ μαζί για να έρθει.
Και σε τι είπαμε όχι από αυτά;Ο καλ. Β' θέλει δωμάτιο *****, φαγητό-πιοτό-πταν@κια, και τον μάνατζερ μαζί για να έρθει.
Όντως το σύστημα του Μη έχει αλλάξει, πάααααααρα πολύ τις τελευταίες δύο εβδομάδες, προς το καλύτερο βέβαια.Εδώ και 5-6 ημέρες παίζει πολύ καλύτερα το σύστημα (Χάρηηηη)
και από την άλλη να σκεφτείς ότι τα μονομπλόκ μου είναι UcD...![]()
Τα τεστ στην εικόνα έγιναν με την ταινία........Ο καλ. Β' θέλει δωμάτιο *****, φαγητό-πιοτό-πταν@κια, και τον μάνατζερ μαζί για να έρθει.
Την δανείστηκα γιατί μου άρεσε....Και μην κλέβεις φωτό.....
Τομ Βαν Μπηκ?Τα τεστ στην εικόνα έγιναν με την ταινία........
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
MΗ, απο τοτε εχεις να πας σινεμα?Τα τεστ στην εικόνα έγιναν με την ταινία........
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Έλα από εδώ να στον γνωρίσω....Τομ Βαν Μπηκ?![]()
![]()
...ο Θωμάς με το μεγάλο βανάκι? .... η ο Θωμάς που την έχει σαν βανάκι? ....ή ο Θωμάς με την μεγάλη ψ@λή και το βανάκι?
![]()
Έχω την ριμάστερεντ σε έγχρωμη.....MΗ, απο τοτε εχεις να πας σινεμα?![]()
Ε τότε, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Αλλά δεν χρειάζεται να γίνεσαι αφοριστικός. (offtopic τέλος)Φίλε wizzy φυσικά και έχω ακούσει, γι'αυτό και έχω άποψη. Μάλιστα το συγκεκριμένο το είχε φτιάξει μέλος του forum και αφού κατάφερα να ξεμπερδέψω το αριστερό με το δεξί κανάλι (είχε κάνει λάθος συνδεσμολογία), το άκουσα μία μέρα . Μέχρι τόσο άντεξα!
Όντως το σύστημα του Μη έχει αλλάξει, πάααααααρα πολύ τις τελευταίες δύο εβδομάδες, προς το καλύτερο βέβαια.
Προσωπική μου άποψη είναι πως το σύστημα, είχε έντονα προβλήματα σε όλο το φάσμα με κυριότερο όλων τη έλλειψη «ισορροπίας» επίσης είχε και μια πολύ σκληρή χροιά στα πρίμα και τα μεσαία, το αποτέλεσμα ήταν να μην είναι καθόλου εύηχο, τουλάχιστο στα δικά μου αυτιά.
.
Καλά σε λέω "κουφό", αλλά που να ακούσεις!Δώσε τους πόνο.... τίποτε άλλο....![]()
![]()
Τι κότα Θεέ μου!Την δανείστηκα γιατί μου άρεσε....![]()
![]()
Γνωρίζω από κοντά όλη την προσπάθεια που έχει κάνει ο Μπιλ για να βελτιώσει το άκουσμά του......Σήμερα μετά από κάποιες αλλαγές που έγιναν το σύστημα απέκτησε ροή – συνέχεια με αποτέλεσμα να παίζει μουσική και να αποδίδει αρμονία, επίσης έφυγε και η σκληρή χροιά του tweeter και του mid κάτι που έπαιξε καταλυτικό ρόλο. Πλέον τα πρίμα και τα μαισεία είναι αέρινα, σου χαϊδεύουν τα αυτιά, ενώ πριν σου έδιναν σφαλιάρες...