vlasis
Φωτογράφος!
- Reaction score
- 7.821
μην μου πεις Γιαννο μας οτι εχεις αυτα τα τερατα σπιτι..........Πω πω ομορφιές...
μην μου πεις Γιαννο μας οτι εχεις αυτα τα τερατα σπιτι..........Πω πω ομορφιές...
δηλαδη τωρα τον εφτιαξες?Μετα απο πολυ μπλα-μπλα και εφοσον θα μου εδινε ενα ψιλοσοβαρο ποσον*,ειπα δεν βαριεσαι,ας παω να δω τι παιζει απο εικονα.....γειτονας ειναι να τον αφησω ετσι...!!!
ο epson 5500 απεδωσε αρκετα καλα για lcd 3ετιας και κοντα στις 1000 ωρες...
.....οταν λεω καλα εννοω μεχρι εκει που εφταναν τα λεφτα του ΜΗ....
χρωματικα ειναι αρκετα καλος με καποια λαθακια .....
....στην αποδοση του γκρι πολυ καλος μεχρι τα 20ire και στο gamma πολυ καλος
στην χρωματικη ομοιομορφια ηταν ωραιοτατος ......
λοιπον...
στα χρωματα ειναι ετσι.
View attachment 30338
View attachment 30334
και η φωτεινοτητα τους ετσι
View attachment 30335
γκρι και gamma
View attachment 30336
View attachment 30337
κερασακι το on/off και ansicontrast σε digital 16-245
View attachment 30339
* ΜΗ.....αν θες κατι καλυτερο αλλο ενα τετοιο
καλες θεασεις βρε.....γιατι πριν![]()
Έβαλα πράσινο ανθρωπάκι. Αν είχα αυτά, θα έβαζα κόκκινο (από ντροπή) ανθρωπάκι χαχαχα...μην μου πεις Γιαννο μας οτι εχεις αυτα τα τερατα σπιτι..........
805?Εγώ έχω σαν τα δικά σου αλλά, το μικρό μικρό μικρό αδερφάκι της οικογένειας!
Si signore. Αφού σου έχω πει να έρθεις να δεις πως μπορούν να ακουστούν και τα δικά σου με ένα σωστό ενισχυτή805?
Ρε Κεφάλα, μόνο σε εμένα δεν έρχεσαι να καλιμπραρεις...
Ρε συ Γιάννο θυμάμαι που μιλάγαμε ΑΛΛΑ ξέχασα αυτό το ντιτέιλ...Si signore. Αφού σου έχω πει να έρθεις να δεις πως μπορούν να ακουστούν και τα δικά σου![]()
αρχοντας εισαι αγορι μου....!!!!!!!Έβαλα πράσινο ανθρωπάκι. Αν είχα αυτά, θα έβαζα κόκκινο (από ντροπή) ανθρωπάκι χαχαχα...
Εγώ έχω σαν τα δικά σου αλλά, το μικρό μικρό μικρό αδερφάκι της οικογένειας!
Περιεργο, σε μενα δεν ζητησε τιποτα, παλι καλα!Ο καλ. Β' θέλει δωμάτιο *****, φαγητό-πιοτό-πταν@κια, και τον μάνατζερ μαζί για να έρθει.
Να και η σουμπρετα...........![]()
εχω και γω ενα ζευγαρι 805 στην δουλεια.....και ακουω χαουζακια και minimal tech........Tι νομιζες Αντωνη οτι ειχες την αποκλειστικοτητα!![]()
εχει πολλους κουφους τελικα αυτο το site!!!!!!!Τι εγινε ρε π@@στη μου?
Το μισο site B&W εχει?
Να και η σουμπρετα 2εχω και γω ενα ζευγαρι 805 στην δουλεια.....και ακουω χαουζακια και minimal tech........![]()
Από το να γίνει "BmW", καλύτερα έτσι...Τι εγινε ρε π@@στη μου?
Το μισο site B&W εχει?
χαιεντας στην εικονα με epson οχι....θελει jvcδηλαδη τωρα τον εφτιαξες?
εγινε Χαιεντας και στην εικονα?
πωπωπω........το δωματιο θα λεγεται-----το ηχητικο κολαστηριο του Βασιλη του Μ !!!!!!![]()
Βλάση, σε αυτή την φάση, δεν νομίζω οτι πρέπει να γίνουν αλλαγές στο cross.
Θα δοκιμάσουμε πρωτα κάποια πράγματα που ευελπιστώ πως θα βελτιώσουν ακόμα περισσότερο το ήχο και μετά βλέπουμε.