Η βάση της καμμένης λάμπας (που πετάχτηκε) ήταν κι αυτή "καμμένη". Με το που την έπιανες στο χέρι κι αυτή διαλυόταν σε κομμάτια, εξαιτίας της πολυκαιρίας και της θερμότητας που δέχτηκε τόσα χρόνια. επομένως χρειάζεται και η βάση της λάμπας!Εριξα μια ματια στο site που ψωνισα προσφατα για τον optoma και εχει για τον Epson TW700 την original osram χωρις το module 123 ευρω.Νομιζω καλη τιμη για brand λαμπα και οχι πεκινουα.
http://www.hcinema.de/lampen/
Κι ακόμα. Αυτή η osram είναι γνήσια osram (που είναι βέβαια λόγω κατασκευής της από την osram) ή είναι η γνήσια λάμπα που βάζει στους προβολείς της η epson;
Εγκυκλοπαιδικά, στη δεκαετία του 70-80, το όνομα osram στις λάμπες οικιακού φωτισμού ήταν συνώνυμο της σημερινής "κινεζιάς" Κι επειδή έχω αλλάξει δεκάδες λάμπες μέχρι σήμερα, έχω ακόμα την ίδια εντύπωση. Σήμερα μου είναι λίγο πιο αξιόπιστες από αυτές τις κινέζικες που πουλάνε στο ικεα η στο πρακτικερ . Έχει να μάθει ακόμα η νέα γενιά! όσραμ στους λαμπτήρες = ότι τα μόσκβιτς στα αυτοκίνητα τη δεκαετία του 70-80! Να μη πω τα πόλσκι!!!!!!!!
ΥΓ. Από σένα δεν πήρα τους ινφόκους, που δε φέγγουν τίποτε σε δωμάτιο 6Χ6με κάποιες συνθήκες τεχνητού φωτισμού; Που οι λάμπες τους είχαν 0 και 40 ώρες αντίστοιχα; Ναι μεν οι ινφόκους είχαν μικρό brightness... αλλά άμα πήρες από εκεί τις λάμπες τους, είναι σα να μου λες: "μακρυά! Σε πληροφορώ ότι η κινεζιά που πήρα για τον εpson tw700 είναι προβολέας του Ολυμπιακού Σταδίου, σε σύγκριση μαζί τους! Κι υπόψη ότι και οι infocus in31 ή in32 έχουν κοντινό ή ίδιο brightness με τον epsontw700, περί τα 1600 lumens.
Νομίζω ότι η πληροφόρηση που δίνεις διακατέχεται από πίστη παρά από λογική και γνώση! (Σημείωση: Αυτή η κρίση είναι αξιολόγηση πληροφορίας κι όχι προσώπου)
Last edited: