- Reaction score
- 48
Οχι δοκιμη δεν με ξαναρωτησες.Διαβασε τα ποστ σου καλυτερα.Αντιθετως εγω σε εχω ρωτησει επανελειμενα και δεν απαντας με υπεκφυγες γενικου τυπου.Σε ξαναρωτάω: Τους χρησιμοποίησα λίγα λεπτά ως 1 ώρα τον καθένα. Τους παίρνεις πίσω με 200, όπως ήταν; Δεν έχω τα κουτιά. Έδωσα 300 , κράτα τα 100. Όλα τα άλλα είναι λόγια λόγια για να σκεπάσουν την ουσία. Δεν θα επανέλθω, νομίζω ότι εξάντλησα ότι είχα να πω. Δημόσια μάλιστα, ώστε να υποστώ και κριτική. Τα είπες κι εσύ δημόσια. Έληξε.
Εδωσες 130 ευρω σε εμενα για το δικο μου.Ο αλλος δεν ηταν δικος μου ,το γνωριζες και δεν αναλαμβανω να κανω επιστροφη,ανελαβα ομως να σου εγγυηθω οτι αυτες ειναι οι ωρες κτλπ.Σου ξεκαθαρισα και πιο πανω οτι δεσμευομαι να τον παρω πισω εαν μπορεις να τεκμηριωσεις αυτα που με κατηγορησες.Οτι δηλαδη το reset και οι ωρες εχουν πειραχτει.Εαν θες να τον παρω πισω γιατι δεν σου κανει στην αιθουσα που το προοριζεις στην οποια ουτε αναφερεις αποσταση προβολης ουτε φωτισμο ουτε πανι ποσο gain εχει κτλπ οχι δεν θα στο επαιρνε πισω ουτε καταστημα και δεν θα το κανω εγω.Επαναλαμβανω
Βλαβη δεν σου παρουσιασε εδω και 4 μηνες που τον εχεις
Οι ωρες μηδενιζουν αν το θες reset ομως λαμπας που γραφεται στο service οταν κανεις reset λαμπας ισως μονο η ιδια η infocus να εχει τροπο
Και τελος για 130 ευρω μπηκα στη διαδικασια να παω να βρω λαμπα,να παω να βρω την infocus να μου φτιαξει το reset σε περιπτωση λεμε που να μπορουσε?Για 130 ολα αυτα?
Για ρωτα τον Θεοφιλο που πηρε τον ΙΝ81 με 16 ωρες πανω και τον πηγε σε τεχνικο.Ηταν 16ωρες απο demo ή οχι?
Οταν μου ειπες οτι δεν πηγε καλα η προβολη μετα απο 2 μηνες προθημοποιηθηκα να ερθω απο εκει να τους δω και εγω γιατι οπως σου ανεφερα δεν ειμαι τετοιο ειδος πωλητη που να μην τον ενδιαφερει αν εμεινε ευχαριστημενος ο αγοραστης απο το μηχανημα που εδωσα?Στα ερωτηματα μου ξερω ξερω δεν προκειται να πεις κουβεντα.Θα απαντησεις με κατι αοριστο και θα αφησεις εκ νεου υπονοουμενα.
Εαν συνεχισεις να κατηγορεις χωρις κατι συγκεκριμενο θα απευθηνθω σε moderators γιατι με προσβαλεις ανευ λογου
Last edited: