Αγοραπωλησίες στο AVSite

Status
Not open for further replies.
Reaction score
48
Σε ξαναρωτάω: Τους χρησιμοποίησα λίγα λεπτά ως 1 ώρα τον καθένα. Τους παίρνεις πίσω με 200, όπως ήταν; Δεν έχω τα κουτιά. Έδωσα 300 , κράτα τα 100. Όλα τα άλλα είναι λόγια λόγια για να σκεπάσουν την ουσία. Δεν θα επανέλθω, νομίζω ότι εξάντλησα ότι είχα να πω. Δημόσια μάλιστα, ώστε να υποστώ και κριτική. Τα είπες κι εσύ δημόσια. Έληξε.
Οχι δοκιμη δεν με ξαναρωτησες.Διαβασε τα ποστ σου καλυτερα.Αντιθετως εγω σε εχω ρωτησει επανελειμενα και δεν απαντας με υπεκφυγες γενικου τυπου.

Εδωσες 130 ευρω σε εμενα για το δικο μου.Ο αλλος δεν ηταν δικος μου ,το γνωριζες και δεν αναλαμβανω να κανω επιστροφη,ανελαβα ομως να σου εγγυηθω οτι αυτες ειναι οι ωρες κτλπ.Σου ξεκαθαρισα και πιο πανω οτι δεσμευομαι να τον παρω πισω εαν μπορεις να τεκμηριωσεις αυτα που με κατηγορησες.Οτι δηλαδη το reset και οι ωρες εχουν πειραχτει.Εαν θες να τον παρω πισω γιατι δεν σου κανει στην αιθουσα που το προοριζεις στην οποια ουτε αναφερεις αποσταση προβολης ουτε φωτισμο ουτε πανι ποσο gain εχει κτλπ οχι δεν θα στο επαιρνε πισω ουτε καταστημα και δεν θα το κανω εγω.Επαναλαμβανω
Βλαβη δεν σου παρουσιασε εδω και 4 μηνες που τον εχεις
Οι ωρες μηδενιζουν αν το θες reset ομως λαμπας που γραφεται στο service οταν κανεις reset λαμπας ισως μονο η ιδια η infocus να εχει τροπο
Και τελος για 130 ευρω μπηκα στη διαδικασια να παω να βρω λαμπα,να παω να βρω την infocus να μου φτιαξει το reset σε περιπτωση λεμε που να μπορουσε?Για 130 ολα αυτα?
Για ρωτα τον Θεοφιλο που πηρε τον ΙΝ81 με 16 ωρες πανω και τον πηγε σε τεχνικο.Ηταν 16ωρες απο demo ή οχι?
Οταν μου ειπες οτι δεν πηγε καλα η προβολη μετα απο 2 μηνες προθημοποιηθηκα να ερθω απο εκει να τους δω και εγω γιατι οπως σου ανεφερα δεν ειμαι τετοιο ειδος πωλητη που να μην τον ενδιαφερει αν εμεινε ευχαριστημενος ο αγοραστης απο το μηχανημα που εδωσα?Στα ερωτηματα μου ξερω ξερω δεν προκειται να πεις κουβεντα.Θα απαντησεις με κατι αοριστο και θα αφησεις εκ νεου υπονοουμενα.
Εαν συνεχισεις να κατηγορεις χωρις κατι συγκεκριμενο θα απευθηνθω σε moderators γιατι με προσβαλεις ανευ λογου

Last edited:

Reaction score
16
Εδωσες 130 ευρω σε εμενα για το δικο μου.Ο αλλος δεν ηταν δικος μου ,το γνωριζες και δεν αναλαμβανω να κανω επιστροφη,ανελαβα ομως να σου εγγυηθω οτι αυτες ειναι οι ωρες κτλπ.Σου ξεκαθαρισα και πιο πανω οτι δεσμευομαι να τον παρω πισω εαν μπορεις να τεκμηριωσεις αυτα που με κατηγορησες.Οτι δηλαδη το reset και οι ωρες εχουν πειραχτει.Εαν θες να τον παρω πισω γιατι δεν σου κανει στην αιθουσα που το προοριζεις στην οποια ουτε αναφερεις αποσταση προβολης ουτε φωτισμο ουτε πανι ποσο gain εχει κτλπ οχι δεν θα στο επαιρνε πισω ουτε καταστημα και δεν θα το κανω εγω.Επαναλαμβανω
Οι ωρες μηδενιζουν αν το θες reset ομως λαμπας που γραφεται στο service οταν κανεις reset λαμπας ισως μονο η ιδια η infocus να εχει τροπο
Και τελος για 130 ευρω μπηκα στη διαδικασια να παω να βρω λαμπα,να παω να βρω την infocus να μου φτιαξει το reset σε περιπτωση λεμε που να μπορουσε?Για 130 ολα αυτα?
Για ρωτα τον Θεοφιλο που πηρε τον ΙΝ81 με 16 ωρες πανω και τον πηγε σε τεχνικο.Ηταν 16ωρες απο demo ή οχι?
Οταν μου ειπες οτι δεν πηγε καλα η προβολη μετα απο 2 μηνες προθημοποιηθηκα να ερθω απο εκει να τους δω και εγω γιατι οπως σου ανεφερα δεν ειμαι τετοιο ειδος πωλητη που να μην τον ενδιαφερει αν εμεινε ευχαριστημενος ο αγοραστης απο το μηχανημα που εδωσα?Στα ερωτηματα μου ξερω ξερω δεν προκειται να πεις κουβεντα.Θα απαντησεις με κατι αοριστο και θα αφησεις εκ νεου υπονοουμενα.
Εαν συνεχισεις να κατηγορεις χωρις κατι συγκεκριμενο θα απευθηνθω σε moderators γιατι με προσβαλεις ανευ λογου
Με αναγκάζεις να επανέλθω ενώ πριν σου είπα ότι αφού εκθέσαμε κι οι δυο τις απόψεις μας δημόσια, δε χρειάζεται να συνεχιστεί η ανταλλαγή. Ας το λάβουν υπόψη τους αυτό οι mods - αν επιληφθούν των "παραπόνων σου", γιατί εγώ δεν τους καλώ σε παρέμβαση. Δε νομίζω ότι έχει διατυπωθεί κάτι υβριστικό, μειωτικό, υποβολιμιαίο. Όλα όσα έχουν γραφεί είναι έξοχα πληροφοριακά. Εκτός κι αν μου έχει διαφύγει κάτι, οπότε ας μου επισημανθεί. Είναι φανερό ότι βλέπουμε την ίδια κατάσταση από διαφορετική πλευρά - οπότε δε μπορούμε να συμφωνήσουμε, παρά να συμπληρώσουμε την εικόνα.

Σου είπα τότε για ποια χρήση τους προόριζα. Το άκουσες, στην τωρινή μας συζήτηση δεν το απέκρουσες. Πιθανά στηρίζεσαι στη θέση ότι δε είσαι ειδικός, όπως π.χ. το χψ δικτυακό κατάστημα προβολέων που έχει εμπειρία των αναγκών των πελατών του, διαχωρίζει και προτείνει στους υποψήφιους πελάτες του.. "τι ψάχνεις; προβολέα για οικιακή χρήση; κάνε κλικ εδώ. ψάχνεις προβολέα για businnes κλικ εδώ, αυτοί είναι για αυτήν την περίπτωση " ψάχνεις προβολέα για σχολική αίθουσα; κλικ εδώ..

Αυτό το κάνουν μαγαζιά δικτυακά που αποπνέουν επαγγελματισμό - και φτάσανε να πουλάνε σε όλον τον κόσμο!

Εσύ ακόμα και τώρα επιμένεις και λες: ορίστε η φωτό από τον προβολέα που είχα στην αγγελία πώλησης! Μια φωτό πραγματικά καλή (για την αξία που έβαλες), σε σαλόνι, 3Χ3 με κλειστό το φως. Κι επιμένεις. ορίστε δείτε άψογη εικόνα!!!!!!!!

Κι εγώ σου λέω: Σου είπα ότι τον χρειάζομαι για προβολή σε σεμιναριακή αίθουσα!
Εσύ, δε γνώριζες ότι σε σεμιναριακές αίθουσες υπάρχουν άλλες συνθήκες φωτισμού κι ανάλογου προβολέα;
Τουλάχιστον εγώ "δικαιολογούμαι" σαν μη μυημένος.

Εσύ που διαθέτεις προβολείς εδώ στο χώρο αυτό, σαν επαγγελματίας ή ημιεπαγελματίας (δική μου αυθαίτερη εκτίμηση αυτό, χωρίς κάποια σκοπιμότητα) , δεν το ήξερες αυτό; κι αν δεν το ήξερες, πώς φροντίζεις να επιβιώσεις στο σκληρό ανταγωνισμό;
Οι eshoppers το έχουν προβλέψει και το έκαναν πράξη;

Εύχομαι να αντιλαμβάνεσαι τη γενικότητα του μηνύματός μου και το συμβουλευτικό του χαρακτήρα και να μη μείνεις στη θυμική αντίδραση κάποιου που βάζει αγγελίες στο τμήμα πωλήσεις μτχ. προβολέων δικτυακού φόρουμ. Πρόβλεψε τις ανάγκες των υποψήφιων πελατών σου. Το πιθανότερο, θα γίνεις φίρμα στο χώρο. θα μεγαλουργήσεις!

Reaction score
48
Dokimi πηρες εναν προβολεα data οπως τον εχει χαρακτηρισει και η ιδια εταιρεια.Εγω σαν πωλητης δεν εχω ευθηνη το "ποσο" data το βλεπει ενας πιθανος αγοραστης μεταχειρισμενου.Δικη μου ευθηνη ειναι αυτο που σου πουλαω να ανταποκρινεται σε αυτα που περιγραφω.Δηλαδη να ειναι οι ωρες αυτες που λεω οταν αναφερομαστε σε προτζεκτορες και να μην ειναι ελλατωματικος.Στον δικο σου χωρο ειχε την παραπανω εικονα και ευκρινεια?Ξερω και παλι δεν θα απαντησεις.Λοιπον επειδη τιποτα απο τα παραπανω "προβληματα" δεν ισχυει σε αυτα που σου εδωσα πιστευω οτι ειμαι υπευθηνος πωλητης.
Στο αλλο τωρα κομματι εαν δε σου αποδιδει στο φωτισμο-χωρο που τον χρησιμοποιεις ειμαι σιγουρος οτι φταιει κατι αλλο.Στο φορουμ γραφεις οτι χρησιμοποιησες το ιδιο λαπτοπ ενω στην προσωπικη μας συζητηση πριν 2-3 μηνες που αν θυμασαι προσφερθηκα να ερθω απο εκει να το δω και ο ιδιος αυτο που αναφρεις και τωρα,μου ειχες πει οτι δεν θυμασαι εαν το ειχες βαλει με το λαπτοπ σου ή με καποιο αλλο παλιοτερο ή κατι αλλο ακομα πιο παλιο.Τα μυνηματα υπαρχουν και μπορουν να παρατεθουν και εδω εαν το επιθυμεις.Οπως επισης οτι αγορασες απο το πλαισιο πριν απο τους ΙΝ32 ενα
EPSON B.....20 data projector native 800X600
ΟΥΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΕΙΔΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ (Ευκρινή εικόνα!)
αυτο ειναι δικο σου σχολιο.
Πηγες στο πλαισιο να τους πεις να το παρουν πισω γιατι δε σου κανει στην αιθουσα?
Εχω ολη την καλη διαθεση καθως ειναι ο χαρακτηρας μου τετοιος και ως επαγγελματιας, σε αλλο χωρο οχι των ηλεκτρονικων,να υποστηριζω αυτο που πουλαω.Παρ'οτι λοιπον ο προτζεκτορας δεν σου παρουσιασε βλαβη,σου ειπα αυτολεξη
Αυτό που μου λες με προβληματίζει . Αν τους εχεις ακόμη και ίσως στο σπίτι μήπως θα μπορούσες να τους ξαναδοκιμασεις ;τι φωτεινοτητα είχε η αίθουσα;αν θες μπορω να έρθω να ξεβιδωσουμε παρέα το module της λαμπάς ώστε να δεις ιδιοις ομαςι οτι εχει επάνω τις γνήσιες.αυριο το μεσημέρι μεταξύ 3-5 ίσως αν σε εξυπηρετεί μπορω να έρθω να τους δω. Πόσες ωρες τα δουλέψες ;

Τα σχολια σου τα ανεγνωσα με προσοχη.Δεν ειπα πουθενα οτι εβρισες,ειπα ομως οτι με προσβαλεις ειδικα λεγοντας οτι εχω γυρισει τις ωρες και τα reset στον προβολεα που πηρες.Η απαντηση σου οπως το ειχα αναφερει και στο προηγουμενο ποστ δεν απαντα σε συγκεκριμενα ερωτημα που σου εθεσα πιο πανω και ελισσεται σε αλλο θεμα.Η συζητηση ειναι δημοσια και οι αναγνωστες εχουν κριση για τα συμπερασματα τους.

Reaction score
16
Dokimi πηρες εναν προβολεα data οπως τον εχει χαρακτηρισει και η ιδια εταιρεια.Εγω σαν πωλητης δεν εχω ευθηνη το "ποσο" data το βλεπει ενας πιθανος αγοραστης μεταχειρισμενου.Δικη μου ευθηνη ειναι αυτο που σου πουλαω να ανταποκρινεται σε αυτα που περιγραφω.Δηλαδη να ειναι οι ωρες αυτες που λεω οταν αναφερομαστε σε προτζεκτορες και να μην ειναι ελλατωματικος.Στον δικο σου χωρο ειχε την παραπανω εικονα και ευκρινεια?Ξερω και παλι δεν θα απαντησεις.Λοιπον επειδη τιποτα απο τα παραπανω "προβληματα" δεν ισχυει σε αυτα που σου εδωσα πιστευω οτι ειμαι υπευθηνος πωλητης.
Στο αλλο τωρα κομματι εαν δε σου αποδιδει στο φωτισμο-χωρο που τον χρησιμοποιεις ειμαι σιγουρος οτι φταιει κατι αλλο.Στο φορουμ γραφεις οτι χρησιμοποιησες το ιδιο λαπτοπ ενω στην προσωπικη μας συζητηση πριν 2-3 μηνες που αν θυμασαι προσφερθηκα να ερθω απο εκει να το δω και ο ιδιος αυτο που αναφρεις και τωρα,μου ειχες πει οτι δεν θυμασαι εαν το ειχες βαλει με το λαπτοπ σου ή με καποιο αλλο παλιοτερο ή κατι αλλο ακομα πιο παλιο.Τα μυνηματα υπαρχουν και μπορουν να παρατεθουν και εδω εαν το επιθυμεις.Οπως επισης οτι αγορασες απο το πλαισιο πριν απο τους ΙΝ32 ενα
EPSON B.....20 data projector native 800X600
ΟΥΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΕΙΔΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ (Ευκρινή εικόνα!)
αυτο ειναι δικο σου σχολιο.
Πηγες στο πλαισιο να τους πεις να το παρουν πισω γιατι δε σου κανει στην αιθουσα?
Εχω ολη την καλη διαθεση καθως ειναι ο χαρακτηρας μου τετοιος και ως επαγγελματιας, σε αλλο χωρο οχι των ηλεκτρονικων,να υποστηριζω αυτο που πουλαω.Παρ'οτι λοιπον ο προτζεκτορας δεν σου παρουσιασε βλαβη,σου ειπα αυτολεξη
Αυτό που μου λες με προβληματίζει . Αν τους εχεις ακόμη και ίσως στο σπίτι μήπως θα μπορούσες να τους ξαναδοκιμασεις ;τι φωτεινοτητα είχε η αίθουσα;αν θες μπορω να έρθω να ξεβιδωσουμε παρέα το module της λαμπάς ώστε να δεις ιδιοις ομαςι οτι εχει επάνω τις γνήσιες.αυριο το μεσημέρι μεταξύ 3-5 ίσως αν σε εξυπηρετεί μπορω να έρθω να τους δω. Πόσες ωρες τα δουλέψες ;

Τα σχολια σου τα ανεγνωσα με προσοχη.Δεν ειπα πουθενα οτι εβρισες,ειπα ομως οτι με προσβαλεις ειδικα λεγοντας οτι εχω γυρισει τις ωρες και τα reset στον προβολεα που πηρες.Η απαντηση σου οπως το ειχα αναφερει και στο προηγουμενο ποστ δεν απαντα σε συγκεκριμενα ερωτημα που σου εθεσα πιο πανω και ελισσεται σε αλλο θεμα.Η συζητηση ειναι δημοσια και οι αναγνωστες εχουν κριση για τα συμπερασματα τους.
Αν η μνήμη μου δε με απατά, έχω δει πάνω από 4-5 αγγελίες σου διάθεσης μτχ,προβολέων το τελευταίο 6μηνο-χρόνο... δίχρονο.Σε συνάρτηση με το ότι δεν αλλάζουμε (σαν οικιακοί χρήστες) προβολέα κάθε χρόνο, αυτό παραπέμπει ότι διαθέτεις συχνά ή συστηματικά μτχ. προβολείς πότε δικούς σου, πότε φίλων σου, πότε παρεών... με κάνει να σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να σε χαρακτηρίσω και σαν επαγγελματία. ΜΙκρό ή μεγαλο, δεν έχει σημασία αυτή τη στιγμή. Η εκτίμησή μου για τον επαγγελματία στηρίζεται κύρια στην τήρηση του κώδικα δεοντολογία, του βασικού το άρθρου, ο πελάτης έχει πάντα δίκιο. Κι αυτό το τόσο δύσκολο πετυχαίνεται όταν ο επαγγελματίας προβλέπει και τις αδυναμίες του πελάτη.. π.χ. την έλλειψη πλήρους πληροφόρησης.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΜΒΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ ΜΟΥ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΕΝΑ.

Για τις ώρες και το ρησέτ , αυτό είναι το τελευταίο για μένα, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για μικροποσά.

Αλλά έχω και το κέρδος μου από αυτή τη χασούρα... αποκλείεται να χάσω άλλα στο μέλλον, (σε αγορά προβολέα) γιατί με κέντρισε αυτή η υπόθεση στο να μάθω περισσότερα. Ουδέν κακό αμιγές καλού! εδώ στο φόρουμ αυτό, αποκλείω να δω αγγελία για πώληση μτχ. προβολέα data/businnes. μόνο από home users για home users, ανάγκη γαρ το home theater!

Reaction score
48
Dokimi ειναι ανουσιο νομιζω να συνεχισω αυτη τη συζητηση που εχει καταληξει σε προσωπικη αντιπαραθεση.Δεν ειμαι επαγγελματιας και υπαρχει ιστορικο στις δημοσιευσεις μου τι πουλησα και τι αγορασα επισης.Πηρες ενα αντικειμενο αριστο λειτουργικα και εμφανησιακα,ειδες τις προδιαγραφες πριν το παρεις,εκανες ελεγχους στο χωρο σου και πιστεψες οτι με αυτα τα 130 ευρω θα κανεις τη δουλεια που το ηθελες αξιοπρεπως και με χαμηλο budget.Οπως ειδες σε ολα τα ερωτηματα σου απαντησα.Εσυ δεν εχεις απαντησει σε ουτε ενα.Μονο μια απαντηση εχεις δωσει και αυτη οχι πληρης οτι τωρα δεν σε ενδιαφερει εαν εχει κανει reset και ειναι το τελευταιο που κοιτας ενω τοση ωρα σε προηγουμενα ποστς σου τονιζεις οτι ο πωλητης του αντικειμενου που εχεις,εχει κανει παραπλανητικη περιγραφη στην προσπαθεια να το πουλησει.
Δεν εχω πραγματικα τιποτε προσωπικο και θα χαρω να εξυπηρετησω και παλι και πιστευω και εσυ δεν με θεωρεις κακο πωλητη.Ισως να μη γνωριζα απολυτα αν εξυπηρετει τις αναγκες σου.Δεν το ειχα δοκιμασει σε φωτεινη αιθουσα αυτο ειναι αληθεια.Δεν σου ειπα ομως μην το δοκιμασεις στο χωρο σου χωρις φως.Τον ειδες με φως!Και ο HD87 που εχω δε νομιζω να τα βγαλει περα σε φωτεινη αιθουσα.Εστειλα φωτο απο το μηχανημα που πηρες ναι σε σκοτεινη αιθουσα εκει που βλεπω τις ταινιες μου.Πραγματικα λυπουμαι και προβληματιζομαι που δεν σε εξυπηρετησε στην εργασια κατι που στο ειχα ξαναπει οτι θα ηθελα να περασω απο εκει να το δω απο κοντα αυτο που αναφερεις.Ο αγοραστης εχει οντως παντα δικιο αλλα δεν εχω τεχνικες γνωσεις για τον χωρο σου και τις αναγκες που καλυψες.Η εταιρεια δινει καποιες προδιαγραφες,αυτες τις πληρει .Οικιακος χρηστης ειμαι και πανω στις τοσες ωρες που εχω ασχοληθει με τους προτζεκτορες απλως μπορω να εχω μια αποψη για αυτα που εχουν περασει απο τα χερια μου.Σε πιο ειδικες πληροφοριες ειχα δει οτι ειχες ανοιξει πιο παλια νημα και ζητουσες βοηθεια.

Reaction score
16
....Εσυ δεν εχεις απαντησει σε ουτε ενα.Μονο μια απαντηση εχεις δωσει και αυτη οχι πληρης οτι τωρα δεν σε ενδιαφερει εαν εχει κανει reset και ειναι το τελευταιο που κοιτας ενω τοση ωρα σε προηγουμενα ποστς σου τονιζεις οτι ο πωλητης του αντικειμενου που εχεις,εχει κανει παραπλανητικη περιγραφη στην προσπαθεια να το πουλησει.
....
Εντάξει... και μια γειτόνισσα καμώνεται και διαλαλεί ότι είναι 36 ετών αλλά όταν μερακλώσει τραγουδοχορεύει τα χιτς του '63! τουλάχιστον αν απασχολήσει σοβαρά η ηλικία της υπάρχει η δυνατότητα να διερευνηθεί στην ονλάιν εκλογική βάση του υπουργείου εσωτερικών!

Τουλάχιστον μένω με τη αίσθηση, ότι εφόσον δηλώνεις ότι δεν είσαι επαγγελματίας (ή ημιεπαγγελματίας) εκτιμώ ότι δεν έπληξα επαγγελματικό προφίλ.

Αλλά σε μελλοντικές πωλήσεις, αν εκτιμούνται οι πραγματικές ανάγκες του υποψήφιου αγοραστή θα ελαχιστοποιηθούν ως εξαφανιστούν κατοπινές αμφισβητήσεις.

Reaction score
16
Να τελειώνει εδώ το θέμα της αγοραπωλησίας?
Μod, με αφορμή την παρέμβασή σου και την ιστορία όπως παρουσιάστηκε, αφετέρου μετά από μια συζήτηση που είχα πρόσφατα με έναν άλλο mod αναφορικά με το πλαίσιο του τμήματος των αγγελιών και το στόχο της διαχειριστικής ομάδας, ίσως θα πρέπει (σε κατάσταση ηρεμίας) να βελτιωθεί/προσεχθεί κι άλλο το σχετικό τμήμα αγγελιών. Να μπουν ίσως περισσότερα πληροφοριακά για τον κάθε πωλητή, ώστε ο υποψήφιος αγοραστής να έχει περισσότερη παράπλευρη πληροφόρηση. Κι ακόμα, να βρεθούν δικλείδες ασφάλειας ώστε να υπάρχει ένα τμήμα αγγελιών αυστηρά για "επαγγελματίες ή ημιεπαγγελματίες, δηλωμένους ή καλυμμένους" κι ένα άλλο για απλούς (οικιακούς) χρήστες. π.χ. να μη μπορεί να βάζει κάποιος δεύτερη αγγελία για είδος της ίδιας κατηγορίας, στον ίδιο χρόνο. τελοσπάντων κάποιες έξυπνες/ευφυείς δικλείδες ώστε να μπουν όλα και όλοι στη θέση τους.

μόλις τώρα είδα ότι άνοιξε νέο θέμα "Αγοραπωλησίες στο AVSite".
αφενός μεν θα συμβάλλω στο σχετικό θέμα, αφετέρου κι αν είναι δυνατό ας εξεταστεί αν μπορεί να μεταφερθεί το κομμάτι της συζήτησης "έσπασε η λάμπα" , που αφορά την αγοραπωλησία, στην ενότητα αυτή. thnx

Last edited:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.869
Το AVSite δεν είναι site αγοραπωλησιών, αλλά forum στο οποίο, για διευκόλυνση των μελών, περιλαμβάνονται και οι αγγελίες. Ούτε υπάρχουν έσοδα από την όλη διαδικασία, ούτε και οι συντονιστές του αμοίβονται.

Οι αγγελίες λοιπόν ελέγχονται για το κατά πόσο πληρούν τους κανονισμούς. Δεν έχουμε γίνει ακόμα ebay ώστε να κρατάμε ιστορικό του τι πουλάει ο καθένας, πόσο ικανοποιημένος έμεινε ο αγοραστής, και τι βαθμολογία έχει ο πωλητής. Ούτε το θέλουμε, ούτε και μας ενδιαφέρει, στο βαθμό τουλάχιστον που κάποιο μέλος δεν έχει εξαπατηθεί.

Reaction score
16
Το AVSite δεν είναι site αγοραπωλησιών, αλλά forum στο οποίο, για διευκόλυνση των μελών, περιλαμβάνονται και οι αγγελίες. Ούτε υπάρχουν έσοδα από την όλη διαδικασία, ούτε και οι συντονιστές του αμοίβονται.

Οι αγγελίες λοιπόν ελέγχονται για το κατά πόσο πληρούν τους κανονισμούς. Δεν έχουμε γίνει ακόμα ebay ώστε να κρατάμε ιστορικό του τι πουλάει ο καθένας, πόσο ικανοποιημένος έμεινε ο αγοραστής, και τι βαθμολογία έχει ο πωλητής. Ούτε το θέλουμε, ούτε και μας ενδιαφέρει, στο βαθμό τουλάχιστον που κάποιο μέλος δεν έχει εξαπατηθεί.
Με τον καιρό και τις νέες ανάγκες που προκύπτουν κάποια ή όλα πρέπει να αναθεωρούνται (αν δεν πετυχαίνουν το στόχο που σχεδιάστηκαν). Ευελιξία, προσαρμογή στα νέα δεδομένα, ώστε να καλύπτονται οι ανάγκες των χρηστών του φόρουμ, μέσα σε "χρηστό" πλαίσιο.

Εμένα, όντας απλός χρήστης του φόρουμ. γιατί μου σχηματίστηκε η ιδέα ότι κάποιοι ημιεπαγγελματίες ίσως έχουν φωλιάσει κι όποιος πέσει πάνω τους; Πρέπει να προσέξεις τα όσα διατύπωσα - κι αν έχω δίκιο ή φαίνεται να έχω δίκιο ή μπορεί να έχω δίκιο, να αντιδράσεις. π.χ. πόσο απλός χρήστης μπορεί να θεωρηθεί κάποιος που βάζει αγγελίες μέσα σε 1-2 χρόνια για 5 διαφορετικούς προβολείς; Μήπως αυτός κάνει κατάχρηση του πλαισίου των αγγελιών;

Θέτω κάποια ερωτήματα.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Το AVSite δεν είναι site αγοραπωλησιών, αλλά forum στο οποίο, για διευκόλυνση των μελών, περιλαμβάνονται και οι αγγελίες. Ούτε υπάρχουν έσοδα από την όλη διαδικασία, ούτε και οι συντονιστές του αμοίβονται..
Τέλος.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.869
Αν κάποιος είναι καχύποπτος, μπορεί να ελέγξει το ιστορικό του πωλητή, και να πράξει ανάλογα.

Status
Not open for further replies.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• rose.athens
    Not in the mood Mod
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.064
Members