Το Σύστημα του ΜΗ την σήμερον ημέρα και έπεται συνέχεια...?

Reaction score
1.788
Ήχος σπιλαίου δηλαδή?.
Δεν ξερω αν οντως ειναι ηχος σπιλαιου στον χωρο του βιντεο . Παντως αυτο το ηχειο θα ηθελαν πολλοι να το εχουν.
Τωρα αν καποιοι [τεχνοκρατες] μαθανε και μασανε [τσιχλα[ με τους χωρους , και καλα κανουν , οπως εχουμε πει πολλακις ειναι το Α και το Ω , καλο θα ειναι αν εχουν και καποιο γρηγορο αυτοκινητο να εχουν και μια πιστα , ετσι γιατι ολα θελουν τον ΧΩΡΟ τους!!!

Ελεος καποιοι εχουν σαλονια!!!!!! καποιοι αλλοι εχουν προσωπικους χωρους ακροασης και μπορουν να κανουν τα παντα.

Reaction score
1.788
Η κατάλληλη μουσική για να αναδειχθούν οι αρετές του ηχείου
Το εχεις ακουσει μημπως σε φροντισμενο χωρο;
Εγω το ακουσα προσφατα ! Αν αυτο φωναζει σαν τον Ταρζαν οτι αλλο εχεις ακουσει θα σου θυμιζει την Τζεην!!;)

Reaction score
1.788
Αν το κυριότερο ατού του ηχείου είναι οτι δένει με το σαλόνι πάω πάσο .:D
Και η λεκανη στο μπανιο εχει βασικο ρολο ! Τωρα αν δεν σε εμπνεει ο συγκεκριμενος χωρος εσυ τοποθετησε την στον κηπο ! Ειναι δικαιωμα του καθενος .:thumbsup:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.844
Ασχέτως τοποθεσίας μια λεκάνη πάντα για την ιδια χρήση θα είναι .
Κατ'αναλογία ενα ηχείο κόρνας ασχέτως χώρου θα παίζει μια τεράστια μεσαία .
Για τα γούστα μου δεν .:drinks:

Reaction score
1.788
Ασχέτως τοποθεσίας μια λεκάνη πάντα για την ιδια χρήση θα είναι .
Κατ'αναλογία ενα ηχείο κόρνας ασχέτως χώρου θα παίζει μια τεράστια μεσαία .
Για τα γούστα μου δεν .:drinks:
Ρε συ Μανο οκ!! Ακουσετο πρωτα!! Οτι και να παιξει στον χωρο που ειναι στο βιντεακι το ιδιο [χαλια ] θα παιζει! τωρα αν εσυ αυτο το λες κορνα [ εννοω τις συνηθες υλοποιησεις που ξερεις] ε....αυτο δεν εχει καμια σχεση!! Παντως , οπως και η λεκανη, ετσι και το ηχειο παντα την ιδια δουλεια κανει!! Τεσπα εχεις δικιο οντως δεν μπορει το συγκεκριμενο ηχειο να ειναι για τα γουστα σου. Αυτο το ηχειο σου παρουσιαζει πως πρεπει να ειναι η μουσικη. Βεβαια μεσα στα πλαισια του υποκειμενισμου , οφειλουμε ως νιανιαρα να σεβαστουμε και την αλλη σχολη την [σωστη] αν θελεις του μηχανικου ηχου. Δηλαδη ακου ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ Η ΚΟΝΣΕΡΒΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΤΕΙ! Το τραγικο ειναι οτι και οι δυο σχολες ειναι μακραν απο την αληθεια! Ακομα και ετσι ομως αυτο το κομσοτεχνημα μπορει να σε παει πολυ κοντα στην αληθεια! Κλεινω το θεμα με κατι πολυ απλο . Αλλο δεν ειναι του γουστου μου ,και αλλο αν μπορω να το εχω! Εσενα σε ξερω και οντως δεν ειναι του γουστου σου. Υπαρχουν ομως και καποιοι που βαδιζουν με την γνωστη παροιμια οσα δεν φτανει η Αλεπου τα κανει κρεμασταρια!!,

Reaction score
1.788
Και για να μην παρεξηγηθω στο Βασιλη εγραψα οτι εχω αναφορα πλεον απο το συγκεκριμενο συστημα σε φροντισμενο χωρο που το ακουσα!! Οποτε με αυτο θα τον συγκρινω!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.436
Αυτο το ηχειο σου παρουσιαζει πως πρεπει να ειναι η μουσικη. ....... Ακομα και ετσι ομως αυτο το κομσοτεχνημα μπορει να σε παει πολυ κοντα στην αληθεια! ..
Nαι,ναι.Πιό κοντά σε βαράει το δοξάρι στο δόξα πατρί:

Από εδώ

Reaction score
1.788
Nαι,ναι.Πιό κοντά σε βαράει το δοξάρι στο δόξα πατρί:

Από εδώ
These impressions are consistent with the measurements showing elevated response in the 300-400 Hz range. I didn't hear any problem in the highs. In any event, I'm not sure ruler-flat response is what these machines are all about. They are obviously intended to recreate certain aspects of a live performance smaller, more conventional speakers can't manage.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.436
These impressions are consistent with the measurements showing elevated response in the 300-400 Hz range. I didn't hear any problem in the highs. In any event, I'm not sure ruler-flat response is what these machines are all about. They are obviously intended to recreate certain aspects of a live performance smaller, more conventional speakers can't manage.
Mωρέ εγώ το διάβασα,εσύ κατάλαβες τι εννοεί ο ποιητής;

Reaction score
8.905
αν εισαι σε αυτο το επιπεδο θα ερθω να ακουσω!:rolleyes:
Εγώ είμαι στον 3 όροφο.... αυτός που είναι.... :p :D

--------------------------------------------------------------------

Άσε σήμερα είχα τον Κεφάλα εδώ... φτιάχνω καφέ λοιπόν, ανεβαίνω πάνω και τι να δω...

είχε ξεκρεμάσει την οθόνη....

και ήταν έτοιμος να την πετάξει στον δρόμο....

σόρυ για την φώτο.... από την ταραχή μου.... έτρεμαν τα χέρια μου....:lolsign: :lolsign: :lolsign:

Reaction score
1.788
Γιωργο το σιγουρο ειναι οτι το ατιμο σε ταξιδευει!! Πραγματι οταν ακους τσελο , η κοντρα μπασο, το ηχειο μαγευει! Και ο κυριοτερο δεν θελει και ενα σκασμο βαττ!! Καταφερνει με μικρη σχετικα ισχυ σε ενισχυτικα να σου δινει μεγαλοπρεπη ηχο! Στον φροντισμενο χωρο που το ακουσα οι κουμουτσες αυτες ηχαν στην κυριολεξια εξαφανιστει!!

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.245
Members
38.542
Νεότερο μέλος
v.angelos