Gojakla
Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
- Reaction score
- 7.494
Chicακιαααααα...
Μετρήσεις τηλεοπτικής εικόνας μπορούν να χαρακτηρίσουν ένα προϊόν αν "παίζει" ή όχι, πράγμα που στον ήχο δεν το λες....
Νταξξξξ??
Ήχος σπιλαίου δηλαδή?.
αν εισαι σε αυτο το επιπεδο θα ερθω να ακουσω!![]()
Δεν ξερω αν οντως ειναι ηχος σπιλαιου στον χωρο του βιντεο . Παντως αυτο το ηχειο θα ηθελαν πολλοι να το εχουν.Ήχος σπιλαίου δηλαδή?.
Αν το κυριότερο ατού του ηχείου είναι οτι δένει με το σαλόνι πάω πάσο .Ελεος καποιοι εχουν σαλονια!!!!!!
Το εχεις ακουσει μημπως σε φροντισμενο χωρο;Η κατάλληλη μουσική για να αναδειχθούν οι αρετές του ηχείου
Και η λεκανη στο μπανιο εχει βασικο ρολο ! Τωρα αν δεν σε εμπνεει ο συγκεκριμενος χωρος εσυ τοποθετησε την στον κηπο ! Ειναι δικαιωμα του καθενος .Αν το κυριότερο ατού του ηχείου είναι οτι δένει με το σαλόνι πάω πάσο .![]()
Ρε συ Μανο οκ!! Ακουσετο πρωτα!! Οτι και να παιξει στον χωρο που ειναι στο βιντεακι το ιδιο [χαλια ] θα παιζει! τωρα αν εσυ αυτο το λες κορνα [ εννοω τις συνηθες υλοποιησεις που ξερεις] ε....αυτο δεν εχει καμια σχεση!! Παντως , οπως και η λεκανη, ετσι και το ηχειο παντα την ιδια δουλεια κανει!! Τεσπα εχεις δικιο οντως δεν μπορει το συγκεκριμενο ηχειο να ειναι για τα γουστα σου. Αυτο το ηχειο σου παρουσιαζει πως πρεπει να ειναι η μουσικη. Βεβαια μεσα στα πλαισια του υποκειμενισμου , οφειλουμε ως νιανιαρα να σεβαστουμε και την αλλη σχολη την [σωστη] αν θελεις του μηχανικου ηχου. Δηλαδη ακου ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ Η ΚΟΝΣΕΡΒΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΤΕΙ! Το τραγικο ειναι οτι και οι δυο σχολες ειναι μακραν απο την αληθεια! Ακομα και ετσι ομως αυτο το κομσοτεχνημα μπορει να σε παει πολυ κοντα στην αληθεια! Κλεινω το θεμα με κατι πολυ απλο . Αλλο δεν ειναι του γουστου μου ,και αλλο αν μπορω να το εχω! Εσενα σε ξερω και οντως δεν ειναι του γουστου σου. Υπαρχουν ομως και καποιοι που βαδιζουν με την γνωστη παροιμια οσα δεν φτανει η Αλεπου τα κανει κρεμασταρια!!,Ασχέτως τοποθεσίας μια λεκάνη πάντα για την ιδια χρήση θα είναι .
Κατ'αναλογία ενα ηχείο κόρνας ασχέτως χώρου θα παίζει μια τεράστια μεσαία .
Για τα γούστα μου δεν .![]()
These impressions are consistent with the measurements showing elevated response in the 300-400 Hz range. I didn't hear any problem in the highs. In any event, I'm not sure ruler-flat response is what these machines are all about. They are obviously intended to recreate certain aspects of a live performance smaller, more conventional speakers can't manage.
Mωρέ εγώ το διάβασα,εσύ κατάλαβες τι εννοεί ο ποιητής;These impressions are consistent with the measurements showing elevated response in the 300-400 Hz range. I didn't hear any problem in the highs. In any event, I'm not sure ruler-flat response is what these machines are all about. They are obviously intended to recreate certain aspects of a live performance smaller, more conventional speakers can't manage.
Εγώ είμαι στον 3 όροφο.... αυτός που είναι....αν εισαι σε αυτο το επιπεδο θα ερθω να ακουσω!![]()