- Reaction score
- 1.788

ρε συ Γιωργο θυμαμαι πολυ καλα τι λεγαμε, επισης το [ας σας κανω την χαρη] δεν το γραφω προσωπικα σε εσενα. Επισης αξιζει να σου πω οτι το tannoy που ακουσα ειχε και το σουπερ τουιτερ της ιδιας εταιρειας οποτε δεν υπηρχε θεμα με ρολ οφΚανείς δεν σου ζητάει να κάνεις καμία χάρη.
Αλλά το να λες ότι το τάδε ηχειό(ανεξαρτήτου μάρκας,δεν μ' ενδιαφέρει αυτή την στιγμή) είναι πολύ κοντά στην αλήθεια,ενώ βλέπουμε ότι το roll off του θυμίζει conrand johnson(θυμάσαι τι λέγαμε στην έκθεση),απέχει έτη φωτός από αυτό που θα έπρεπε να είναι αν ήθελε να λέγεται πιστός αναπαραγωγέας.
Το αν σου/μου αρέσει είναι τελείως διαφορετικό θέμα.
Υ.Γ.Για να σου φύγει η απορία:
Ναι και εμένα μου έχουν αρέσει τα μικρότερα μοντέλα της σειράς.Δεν έχω ακούσει το συγκεκριμένο,αλλά εδώ γούσταρα με τα μικρότερα εννοείτε πως θα πάθω κοκομπλόκο με το τέρας!
Αυτός γιατί ακούει με την πλάτη γυρισμένη....? Χόμ σίνεμα είναι...?![]()
εγω για κατι τετοιο προσκυνω!!!!!!
Ο ήχος σπηλαίου που ανέφερα, αφορούσε το δωμάτιο που έδειξες και όχι τα ηχεία.Γιωργο το σιγουρο ειναι οτι το ατιμο σε ταξιδευει!! Πραγματι οταν ακους τσελο , η κοντρα μπασο, το ηχειο μαγευει! Και ο κυριοτερο δεν θελει και ενα σκασμο βαττ!! Καταφερνει με μικρη σχετικα ισχυ σε ενισχυτικα να σου δινει μεγαλοπρεπη ηχο! Στον φροντισμενο χωρο που το ακουσα οι κουμουτσες αυτες ηχαν στην κυριολεξια εξαφανιστει!!
Μας καθάρισες...οτι αλλο απλα ειναι για να εχουμε να λεμε!!![]()
μα ειναι οθονη αυτη ;Εγώ είμαι στον 3 όροφο.... αυτός που είναι....![]()
--------------------------------------------------------------------
Άσε σήμερα είχα τον Κεφάλα εδώ... φτιάχνω καφέ λοιπόν, ανεβαίνω πάνω και τι να δω...
είχε ξεκρεμάσει την οθόνη....
![]()
και ήταν έτοιμος να την πετάξει στον δρόμο....
![]()
σόρυ για την φώτο.... από την ταραχή μου.... έτρεμαν τα χέρια μου....![]()
![]()
![]()
Γιαννη αμα ακουσεις κατι τετοιο μετα το μονο που πρεπει να κανεις ειναι να περασεις δυο ατσαλινες στους αυλους και να τους κανεις ακουστικα!!! Δεν συσηταω να εχεις τιποτις 8ιντσα .......αυτα μετα ειναι για κανα i phone !!![]()