- Reaction score
- 15.548
Μαλιστα αυτο που ειδα,δοκιμαζα το dac απο τα RCA και ξεχασα να επιλεξω στον ενισχυτη HDMI και ακουσα οταν επελεξα για προβολη ταινιας,ηχο ,οπως λες PCM stereo μεσα απο το RCA πριν καταλαβω το λαθος και γυρισω στον ενισχυτη πηγη HDMI.Οποτε παραλληλα κανει passthrough προς τον ενισχυτη (αν αυτο εχεις επιλεξει)και pcm stereo προς RCADD είναι το Dolby Digital ή AC3 αλλιώς. Μην το μπερδεύεις με το AAC
To DTS το έχει και στις δύο κατηγορίες γιατί μπορεί είτε να το αφήσει να βγει ως έχει (RAW) για αποκωδικοποίηση από AV ενισχυτή, είτε να το αποκωδικοποιήσει το media player και να το βγάλει ως PCM stereo.
Θα του το "κλεψω" την Κυριακη που θα εχω χρονο να αφιερωσω για αναλυσεις και θα σας γραψω ευχαριστως οτι εντυπωσεις αποκομίσω ισως και καποιες φωτογραφιες απο την εικονα του στο πανι μου και απο το ιδιο το μηχανημα.lesarros said:Ευχαριστούμε για την 1η αναφορά σχετικά με τον Α-410 και περιμένουμε περισσότερες εντυπώσεις όταν το δοκιμάσεις!![]()
Γιώργο αν είναι έτσι, τότε πως θα πιάσουν όσους παίζουν rips;Cinavia είναι υποχρεωμένα να έχουν όσα media players έχουν Blu-Ray drive, άρα δεν νομίζω να έχει το Α-410.
Παίζει κανονικά τα bdrips χωρίς όμως τ μενού cinavia.απλως αναπαράγει κανονικά την ταινία δεν έχει μενού και δεν τσεκάρει εάν είναι γνήσιο ριπ ή έχει δικαιώματα κτλ π´ .Γιώργο αν είναι έτσι, τότε πως θα πιάσουν όσους παίζουν rips;
άσχετο......
Ο πιο ασφαλής τρόπος για να μην περάσει τελωνείο το δέμα είναι με το EMS,το courier service του ΕΛΤΑ δηλ.
Εχω αγοράσει αρκετές φορές από USA προϊόντα αξίας $300-400 και πάντα τους ζητάω να τα στείλουν με EMS.Ποτέ το δέμα δεν έχει περάσει τελωνείο.
Φίλε Chrisrag μάλλον δεν με κατάλαβες, εννοώ να συνδέσεις ένα εξωτερικό drive μέσω usb που να παίζει δισκάκια blue-ray, έχω διαβάσει σε άλλα φόρα έξω ότι συνδέουν drives USB και παίζουν, στο Α-400 για παράδειγμα όπως γίνεται εξ ορισμού στα c-200/300.Melina θα κατεβασω ενα σχετικα μικρο BDROM να το δοκιμασω αφου μου το ζητησες.Γιωργο δοκιμασα αρχειο απο το wifi με οχι πολυ καλη συνδεση της ταξης των 16mbps μιας και δεν ειναι κοντα το router και παρεμβαλονται τοιχοι.Επαιξε με διακοπες buffering την ταινια.Πιστευω οτι ενσυρματα οπως μου εχεις πει οτι εχεις το δικτυο σου δεν θα αντιμετωπισεις κανενα προβλημα.Οριακα wifi εχει εκει που το εχω τοποθετησει.Σε λιγο θα ανεβασω φωτο
Αρχικα αυτο καταλαβα Melina για BD ROM εξωτερικο (συσκευη),αλλα επειδη δεν εχω τετοια δοκιμασα ως iso ενα αρχειο BDRIPΦίλε Chrisrag μάλλον δεν με κατάλαβες, εννοώ να συνδέσεις ένα εξωτερικό drive μέσω usb που να παίζει δισκάκια blue-ray, έχω διαβάσει σε άλλα φόρα έξω ότι συνδέουν drives USB και παίζουν, στο Α-400 για παράδειγμα όπως γίνεται εξ ορισμού στα c-200/300.
Εκτός αν εννοείς να το κατεβάσεις από κανά πατάρι!!![]()