Popcorn Hour A-410

melina

Cargo 200
Reaction score
45.019
Audio Decoders:

DTS, WMA, WMA Pro,MPEG-1 Layer 1, 2, 3, MPEG-4 AAC-LC, MPEG-4 HE-AAC, MPEG-4 BSAC ,LPCM, FLAC, Vorbis, TrueAudio, APE Audio

Audio Passthrough:

DTS, DTS-HD HR, DTS-HD MA

Γιατί έχει το DTS και στις δύο κατηγορίες;
Στο passthrough τι κάνει άραγε; το βγάζει σε 2.0;;;
DD (είναι το AAC ή λέω βλακείες);

Reaction score
1.187
DD είναι το Dolby Digital ή AC3 αλλιώς. Μην το μπερδεύεις με το AAC

To DTS το έχει και στις δύο κατηγορίες γιατί μπορεί είτε να το αφήσει να βγει ως έχει (RAW) για αποκωδικοποίηση από AV ενισχυτή, είτε να το αποκωδικοποιήσει το media player και να το βγάλει ως PCM stereo.

Reaction score
48
Το παρελαβε φιλος χτες και πηγα να του ριξω μια ματια.Εν σχεση με το Α400 ειναι λιγο πιο γρηγορο στα μενου και στην εναρξη απο τη στιγμη που επιλεγεις το αρχειο για αναπαραγωγη.Στην ποιοτητα εικονας καμια διαφορα στην ποιοτητα ηχου μεσω του sabre δεν παρατηρησα καμια μεγαλη διαφορα ισως ομως να μην αποδωσε σωστα στο συστημα του μιας και δεν διαθετει κατι αξιολογο.Θα τον δοκιμασω ισως μεσα στο Σαββατοκυριακο και θα σας πω εντυπωσεις και στο κομματι ηχου καθως και στο κομματι το δικτυακο μιας κα στο δικο μου Α400 ειχα θεματα με το ipad/iphone και το navigator και ετσι το εδωσα.Αν τυχον εχει κατι διαφορετικο στο δικτυο(μακαρι)το γλυκοκοιταζα παλι....

Υποσημειωση

Δεν πληρωσε εκτελωνισμους.Στο declaration που ειχαν πανω απο την εταιρεια ειχε δηλωθει αξια 40$ ενω εσωτερικα στο κουτι ειχε την αποδειξη 290$ περιπου.Ζητησε EMS εξαρχης για αποστολη και του ηρθε στην πορτα με ΕΛΤΑ courier σε 5 εργασιμες.ΚΑτω απο 50$ νομιζω δεν εχουν τελη και ως φαινεται οι κινεζοι το γνωριζουν

Last edited:

Reaction score
48
DD είναι το Dolby Digital ή AC3 αλλιώς. Μην το μπερδεύεις με το AAC

To DTS το έχει και στις δύο κατηγορίες γιατί μπορεί είτε να το αφήσει να βγει ως έχει (RAW) για αποκωδικοποίηση από AV ενισχυτή, είτε να το αποκωδικοποιήσει το media player και να το βγάλει ως PCM stereo.
Μαλιστα αυτο που ειδα,δοκιμαζα το dac απο τα RCA και ξεχασα να επιλεξω στον ενισχυτη HDMI και ακουσα οταν επελεξα για προβολη ταινιας,ηχο ,οπως λες PCM stereo μεσα απο το RCA πριν καταλαβω το λαθος και γυρισω στον ενισχυτη πηγη HDMI.Οποτε παραλληλα κανει passthrough προς τον ενισχυτη (αν αυτο εχεις επιλεξει)και pcm stereo προς RCA

Reaction score
1.458
Μέχρι $100 δεν υπάρχουν τελωνειακά τέλη.Προσοχή όμως γιατί σε πολλές παραγγελίες ο πωλητής/κατάστημα γράφει στην απόδειξη αγοράς και τα ταχυδρομικά έξοδα.Αν μαζί με τα ταχυδρομικά το ποσό ξεπερνά τα $100,μπορεί να πληρώσετε δασμούς αν το δέμα ελεγχθεί στο τελωνείο.Θα ζητάτε πάντα από τον πωλητή να μην αναγράφει τα ταχυδρομικά έξοδα στην απόδειξη.
Ο πιο ασφαλής τρόπος για να μην περάσει τελωνείο το δέμα είναι με το EMS,το courier service του ΕΛΤΑ δηλ.
Εχω αγοράσει αρκετές φορές από USA προϊόντα αξίας $300-400 και πάντα τους ζητάω να τα στείλουν με EMS.Ποτέ το δέμα δεν έχει περάσει τελωνείο.

@chrisrag Ευχαριστούμε για την 1η αναφορά σχετικά με τον Α-410 και περιμένουμε περισσότερες εντυπώσεις όταν το δοκιμάσεις!:thumbsup:

Reaction score
48
lesarros said:
Ευχαριστούμε για την 1η αναφορά σχετικά με τον Α-410 και περιμένουμε περισσότερες εντυπώσεις όταν το δοκιμάσεις!:thumbsup:
Θα του το "κλεψω" την Κυριακη που θα εχω χρονο να αφιερωσω για αναλυσεις και θα σας γραψω ευχαριστως οτι εντυπωσεις αποκομίσω ισως και καποιες φωτογραφιες απο την εικονα του στο πανι μου και απο το ιδιο το μηχανημα.

Last edited by a moderator:

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Cinavia είναι υποχρεωμένα να έχουν όσα media players έχουν Blu-Ray drive, άρα δεν νομίζω να έχει το Α-410.

melina

Cargo 200
Reaction score
45.019
Cinavia είναι υποχρεωμένα να έχουν όσα media players έχουν Blu-Ray drive, άρα δεν νομίζω να έχει το Α-410.
Γιώργο αν είναι έτσι, τότε πως θα πιάσουν όσους παίζουν rips;

Reaction score
48
Γιώργο αν είναι έτσι, τότε πως θα πιάσουν όσους παίζουν rips;
Παίζει κανονικά τα bdrips χωρίς όμως τ μενού cinavia.απλως αναπαράγει κανονικά την ταινία δεν έχει μενού και δεν τσεκάρει εάν είναι γνήσιο ριπ ή έχει δικαιώματα κτλ π´ .

Reaction score
16
...
Ο πιο ασφαλής τρόπος για να μην περάσει τελωνείο το δέμα είναι με το EMS,το courier service του ΕΛΤΑ δηλ.
Εχω αγοράσει αρκετές φορές από USA προϊόντα αξίας $300-400 και πάντα τους ζητάω να τα στείλουν με EMS.Ποτέ το δέμα δεν έχει περάσει τελωνείο.
άσχετο...

τις αγορές από USA τις μεταφέρει στην Ελλάδα και τις δίνει στον ΕΛΤΑ η USPS (Δημόσια Ταχυδρομική Υπηρεσία των ΗΠΑ, τα αντίστοιχα ΕΛΤΑ)

τις αγορές από Κίνα τις μεταφέρει στην Ελλάδα και τις δίνει στον ΕΛΤΑ η EMS (Κινέζικη ταχυδρομική εταιρεία ή κινέζικος κλάδος της διεθνούς EMS, ίσως τα αντίστοιχα ΕΛΤΑ της Κίνας)

Τα προϊόντα που μεταφέρονται δια της USPS και EMS και παραδίνονται στον ΕΛΤΑ , ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΕΛΩΝΕΙΟ! Υπάρχει συνεργασία... ρύθμιση .. και στο αεροδρόμιο ΕλΒενιζέλ τα παραλαμβάνει ο ΕΛΤΑ και τα φέρνει σπίτι σου, με μια επιβάρυνση 3 ευρώ.

Αν τυχόν σταλούν... πέσουν στο ΕΛβενιζελ στα χέρια ιδιωτικών εταιρειών ταχυμεταφορών... θα περάσουν από τελωνείο! Και θα επιβαρυνθούν πολύ.[/quote]

Reaction score
48
Το μηχάνημα έπεσε τελικά στα χεριά μου απόψε.Θα το έχω και αύριο για πιο δυνατά τεστ άλλα εχω μια πρωτη εικονα.Στο θεμα ταχυτητας ειναι αισθητα πιο γρηγορο απο τον προκατοχο,Περιηγηση μενου και στον χρονο αποκρισης στην εντολη που δινεις για αναπαραγωγη.Χρονος ανοιγματος απο εντελως κλειστο(οχι αναμονη με το κοκκινο ανοιχτο)60 δευτερολεπτα ακριβως χωρις δισκο μεσα εαν αυτο επιρεαζει τους χρονους.Ποιοτητα εικονας στις ταινιες που εριξα να παιξουν πραγματικα απιθανη.Δεν θυμαμαι βεβαια να ειχε καποιο προβλημα το Α400 στην αναπαραγωγη,αναφερω ομως συγκεκριμενα αυτα που ειδα σημερα αργα το βραδυ χωρις ηχο για να μην επιρεασω την κριση μου με αφησαν ικανοποιημενο.Στο θεμα του ηχου απο το Sabre Dac οντως αναβαθμιστηκε η ποιοττα της μουσικης.Δεν ειμαι ο ειδικος στον ηχο,ομως τα αυτια μου ακουσαν καποιες λεπτομεριες σε συγκεκριμενα κομματια που γνωριζω καλα,τις οποιες δεν ειχα ακουσει πιο πριν.Τα κορναρισματα αν μπορω να τα πω ετσι ήταν πεντακαθαρα και το μπασο βαθυ μεστο.Τα ηχεια που επαιξαν ειναι τα B&W 603 S3 αν χρειαζεται να το αναφερω με ενα yamaha 661.Τιποτα φοβερο,ομως για τα δικα μου γουστα κρινω την αναπαραγωγη μουσικης απο το popcorn εξαιρετικη.Θα ακολουθησουν φωτο αυριο το απογευμα(πρεπει να κατεβασω τη dslr για να τραβηξω καμια φωτο της προκοπης)και αν καταφερω να κανω εγγραφη και να σας μεταφερω και ηχο απο το δωματιο να παρετε ενα δειγμα θα το κανω.Για μενα δειχνει πολυ καλη επιλογη για τα χρηματα του ,για καποιον που θελει με ενα κοντρολ,αθορυβα, να απολαυσει βιντεο και μουσικη στο HT του.Επισης ευχαριστη εκπληξη ηταν οτι αναγνωρισε το usb wifi της level one(μοντελο θα σας πω αυριο)που δοκιμασα μηπως και παιξει αφου δεν συνοδευοταν απο wifi dongle οπως το Α400 και συνδεθηκε κανονικα στο δικτυο

melina

Cargo 200
Reaction score
45.019
Αν τυχόν σου βρίσκεται κάποιο usb BD-ROM σύνδεσε το πάνω του σε παρακαλώ να μας πεις τι κάνει, το βλέπει;

Reaction score
33
Χρήστο τεσταρέτο σε δίκτυο σε παρακαλώ.Περιμενουμε με ενδιαφερον τι εντυπώσεις θα σου αφήσει το μηχανάκι σε αναπαραγωγή στο δίκτυο.

Reaction score
48
Melina θα κατεβασω ενα σχετικα μικρο BDROM να το δοκιμασω αφου μου το ζητησες.Γιωργο δοκιμασα αρχειο απο το wifi με οχι πολυ καλη συνδεση της ταξης των 16mbps μιας και δεν ειναι κοντα το router και παρεμβαλονται τοιχοι.Επαιξε με διακοπες buffering την ταινια.Πιστευω οτι ενσυρματα οπως μου εχεις πει οτι εχεις το δικτυο σου δεν θα αντιμετωπισεις κανενα προβλημα.Οριακα wifi εχει εκει που το εχω τοποθετησει.Σε λιγο θα ανεβασω φωτο

Last edited:

melina

Cargo 200
Reaction score
45.019
Melina θα κατεβασω ενα σχετικα μικρο BDROM να το δοκιμασω αφου μου το ζητησες.Γιωργο δοκιμασα αρχειο απο το wifi με οχι πολυ καλη συνδεση της ταξης των 16mbps μιας και δεν ειναι κοντα το router και παρεμβαλονται τοιχοι.Επαιξε με διακοπες buffering την ταινια.Πιστευω οτι ενσυρματα οπως μου εχεις πει οτι εχεις το δικτυο σου δεν θα αντιμετωπισεις κανενα προβλημα.Οριακα wifi εχει εκει που το εχω τοποθετησει.Σε λιγο θα ανεβασω φωτο
Φίλε Chrisrag μάλλον δεν με κατάλαβες, εννοώ να συνδέσεις ένα εξωτερικό drive μέσω usb που να παίζει δισκάκια blue-ray, έχω διαβάσει σε άλλα φόρα έξω ότι συνδέουν drives USB και παίζουν, στο Α-400 για παράδειγμα όπως γίνεται εξ ορισμού στα c-200/300.

Εκτός αν εννοείς να το κατεβάσεις από κανά πατάρι!! :D

Reaction score
48
Φίλε Chrisrag μάλλον δεν με κατάλαβες, εννοώ να συνδέσεις ένα εξωτερικό drive μέσω usb που να παίζει δισκάκια blue-ray, έχω διαβάσει σε άλλα φόρα έξω ότι συνδέουν drives USB και παίζουν, στο Α-400 για παράδειγμα όπως γίνεται εξ ορισμού στα c-200/300.

Εκτός αν εννοείς να το κατεβάσεις από κανά πατάρι!! :D
Αρχικα αυτο καταλαβα Melina για BD ROM εξωτερικο (συσκευη),αλλα επειδη δεν εχω τετοια δοκιμασα ως iso ενα αρχειο BDRIP o_O
Δεν εχω Usb bdrom δυστυχως.Συνεπως δεν μπορω να σου κανω καποια δοκιμη.Σας στελνω φωτογραφιες και 2 μικρα αρχειακια ηχου που ομως δεν μπορεσα να ανεβασω ενταση για να γινουν πιο καθαρα επειδη κοιμουνται τα μικρα απο νωρις.Οι φωτογραφιες αδικουν την πραγματικη εικονα,ωστοσο αφου σας υποσχεθηκα να ανεβασω μερικες,αυτο και κανω,Η αναπαραγωγη του ειναι πολυ καλη,δεν βρηκα καποιο bug με αλλαγες υποτιτλων ή κατι τετοιο.Ενημερωση δεν κανει ερχεται με το firmware που εχω screenshot και απ'οτι ειδα δεν δινει η εταιρεια το ιδιο ακριβως με το 400αρι.Ισως να το κρατησω και αυριο και να σας δωσω ακομη καλυτερη εικονα.Στο δικτυο οπως και το 400(δεν το βλεπει το ipad και το iphone),δεν μου δουλεψε δυστυχως λογω του Vdsl router.Θα το παιδεψω λιγο ακομη,μηπως και βρω την λυση γιατι το μηχανημα θα το ηθελα και σαν player μουσικης με λιστα μεσα απο το Ipad.

Αρχεια Ηχου
http://www.filedropper.com/20140119224926_1

http://www.filedropper.com/20140119224341_1

το δευτερο ειναι DSD

Screenshots
IMG_0204.JPG _DSC1481.JPG _DSC1485.JPG _DSC1486.JPG _DSC1491.JPG _DSC1493.JPG

Attachments

Last edited:

melina

Cargo 200
Reaction score
45.019
από cloudmedia.com το αγόρασε ο φίλος σου;
τους είχε σημειώσει κάτι στην παραγγελία σε σχέση με τη μεταφορά ή ότι έκαναν το έκαναν από μόνοι τους οι Κινέζοι;

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.752
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88