Most visitors online was 3241 , on 28 Sep 2025
To cd -dvd μπορει καποιος να το προμηθευτει εντελως δωρεαν με την Κυριακατικη REAL-NEWS. Eυγενikη προσφορα του Χατζηνικολαου!Aπό ότι έχω μάθει, για να ικανοποιηθεί το ενδιαφερόμενο κοινό, θα ανοιχτεί καινούριο θέμα με τίτλο: "Το σύστημα του Μ τις δύσκολες μέρες του κλειδώματος..." κι εκεί θα υπάρχουν οι ακουστικές εντυπώσεις όλων, οι συζητήσεις εκείνων των ημερών μέσω email και fb πλέον, μεταξύ pappa, delamostre, vasiliM, κλπ, καθώς θα δίνεται δώρο και dvd με όλο το ιστορικό του συστήματος και τα αγαπημένα τραγούδια του Μ, ενώ θα υπάρχει ένθετο και "οδηγός μετρήσεων για άπιστους", καθώς και δώρο ένα usb μικρόφωνο!
εκανες μπανακι;;Σας έλειψα πουλάκια μου....![]()
![]()
το μπικινι το εφτιαξες;;....και μπιντέ και σας περιμένω....![]()
![]()
Τι άλλο να περιμένεις από Class-D ενισχυτές...Ελπίζω να μην υπονοάς οτι το σύστημα του ακούγεται σαν την απόληξη της (δηλ.πατσαβούρα)
Αντώνη σε ευχαριστώ για τις ευχές,Πολυχρονος Βασιλακη
Ποτέ δεν ηρεμούν! αλλιώς είναι σαν να με στέλνεις στον τάφο.....ελπίζω να ηρεμησαν τα πνευματα............![]()
Οχι.Σας έλειψα πουλάκια μου....![]()
![]()
Είχα πάει σε μαγαζιά με δώρα προχθές για έναν φίλο αλλά δεν το βρήκα κάπου αυτό το δώρο...έχεις πληροφορίες που το έχουν???να τα 100στησεις ΜΗ
![]()
Ζηλιάρη....Αν θέλετε να σας λείψει περισσότερο, είναι εύκολο, ενα κουμπάκι μόνο.