PC Audio Source

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369
Αγαπητέ Alex να σε ρωτήσω κάτι απλό;
Εσύ αν ήσουν άσχετος σαν εμένα κι αναζητούσες συγκεκριμένες πληροφορίες για κάτι (όχι σεντόνια τεχνικών εξηγήσεων,η μαγκιά του γνώστη είναι να μπορεί να εξηγήσει αυτό που ζητάει ο άλλος σε δυο γραμμές),πόσα ποστ χαριεντισμών,αντεγκλήσεων,πειραγμάτων,ειρωνείας,φιλικών κλεισιμάτων ματιών,κρυφών ανεξιχνίαστων υπονοούμενων,θα άντεχες να προσπεράσεις μέχρι να φτάσεις σε αυτό που ζητάς;
Υπερβάλλω,αλλά κατάλαβες.
Δεν είναι πιο ωραία στην π@π@ριά που θα πω εγώ ο άσχετος να αντιπαραβάλεις δυο επιχειρήματα που θα μου κλείσουν το στόμα και θα με ξεστραβώσουν από το να μου βάλεις τσάμικα στο τουμπ;
Απλώς ρωτάω,πως το βλέπεις;

Έτσι το βλέπω:

Μα τα είχε ΗΔΗ εξηγήσει ο φουκαράς ο ΚουΦου ρε φίλε, κι εσύ τα προσπέρασες σα να μην υπήρχαν

....
Τα επιχειρήματα υπήρχαν και αγνοήθηκαν.
Συνεπώς, είχε έρθει η ώρα του "τσάμικου".

Α...
Και δεν είμαι νταντά κανενός.

Σταματήστε λοιπόν (γενικά μιλάω, όχι προσωπικά) να συμπεριφέρεστε σα μωρά.

Last edited:

Reaction score
373
Αγαπητέ Alex να σε ρωτήσω κάτι απλό;
Εσύ αν ήσουν άσχετος σαν εμένα κι αναζητούσες συγκεκριμένες πληροφορίες για κάτι (όχι σεντόνια τεχνικών εξηγήσεων,η μαγκιά του γνώστη είναι να μπορεί να εξηγήσει αυτό που ζητάει ο άλλος σε δυο γραμμές),πόσα ποστ χαριεντισμών,αντεγκλήσεων,πειραγμάτων,ειρωνείας,φιλικών κλεισιμάτων ματιών,κρυφών ανεξιχνίαστων υπονοούμενων,θα άντεχες να προσπεράσεις μέχρι να φτάσεις σε αυτό που ζητάς;
Υπερβάλλω,αλλά κατάλαβες.
Δεν είναι πιο ωραία στην π@π@ριά που θα πω εγώ ο άσχετος να αντιπαραβάλεις δυο επιχειρήματα που θα μου κλείσουν το στόμα και θα με ξεστραβώσουν από το να μου βάλεις τσάμικα στο τουμπ;
Απλώς ρωτάω,πως το βλέπεις;

Αυτό ακριβώς εννοώ κι εγώ....

Reaction score
373
Σε αυτό θα συμφωνήσω μαζί σου .
Όντως υπάρχουν διαφοροποιήσεις που δεν έχουν εξήγηση .Ακόμα
Αλλά είμαι απόλυτα πεπεισμένος για την αναγκαιότητα τυφλών δοκιμών σε κάθε τι που αναπαράγει ήχο .
Τελικά δεν ακούμε μόνο με τα αυτιά μας .;)

Σωστά. Οι τυφλές δοκιμές σίγουρα είναι και οι προτιμότερες.

Reaction score
677
Έτσι το βλέπω:

Τα επιχειρήματα υπήρχαν και αγνοήθηκαν.
Συνεπώς, είχε έρθει η ώρα του "τσάμικου".

Α...
Και δεν είμαι νταντά κανενός.

Σταματήστε λοιπόν (γενικά μιλάω, όχι προσωπικά) να συμπεριφέρεστε σα μωρά.
(Εικονίδιο που κάνει φφφ...,υπάρχει; )
Ευχαριστώ για την απάντηση,έτσι κι αλλιώς.

Reaction score
1
@panos_adgr

Το θέμα που με ενόχλησε, δεν είναι τόσο το ότι βασιζόμενος στις "ονειροφαντασιές" του thread του caravelle για την asus έγραψες εδώ κουταμάρες, όσο το ότι στο εν λόγω thread είχαν γραφτεί και πολλά χρήσιμα πράγματα, μεταξύ άλλων από το φίλο μου τον ΚουΦου, τα οποία προσπέρασες με περισσή ευκολία για σταθείς π.χ. στο φανταστικό (imaginary όχι fantastic) "ειδικό ρολόι antijitter", διαιωνίζοντας την παραπληροφόρηση.

Συνεπώς, το πρόβλημά σου δεν οφείλεται πρωτίστως σε χαζομάρα αλλά σε λανθασμένη νοοτροπία.

Αυτήν καυτηρίασα.

Και όχι ΔΕΝ θ´ αφήσω τον καθένα "να ζει το ονειράκι του", παραπληροφορώντας παράλληλα, γιατί αυτό ακριβώς το μίγμα ανορθολογισμού και κακώς εννοούμενης ελαφρότητας αποτελεί μια βασική αιτία μεταξύ άλλων και της κατάντιας της χώρας.

Τέλος, η βασική ευθύνη του Avsite, αλλά και κάθε forum που σέβεται τα μέλη και τους αναγνώστες του, είναι το να είναι όσο το δυνατόν πιο χρήσιμο.

Και αυτό δεν επιτυγχάνεται με το να αποδέχεται το "ιερό δικαίωμα" στην ελευθερία της έκφρασης της κάθε παπαριάς, γιατί τότε καταντάει χαβούζα τύπου audiogon ή χαζομάγαζου.

Δηλαδή, με δεδομένο ότι εισαι μάγειρας, αν έγραφες σε ένα forum μαγειρικής και κάποιος ισχυριζόταν ότι πρέπει να κατουράμε στη φασολάδα για να "αναβαθμίσουμε" τη γεύση της, εσύ θα σεβόσουν το δικαίωμά του να έχει "άποπση";

Λες να έχω προσωπικά μαζί σου;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.636
Members
38.584
Νεότερο μέλος
sofia_4