stathis
Ultra Home Theater
- Reaction score
- 36.429
Ti λες τωρα.. σε επικινδυνη αποστολη εξελίσσεται το θέμα !

Και απο του βλασση!Aυτά είναι καλύτερα απ' τα ΜπιΕντΝταμπλγιού δλδς;
Οχι βέβαια , απλά να δούμε το επίπεδό τους.Aυτά είναι καλύτερα απ' τα ΜπιΕντΝταμπλγιού δλδς;
Aυτά είναι καλύτερα απ' τα ΜπιΕντΝταμπλγιού δλδς;
Και απο του βλασση!
Υπάρχει αποσυντονισμός στην διαχείριση η μου φαίνεταιΟχι βέβαια , απλά να δούμε το επίπεδό τους.
Σου φαίνεται!Υπάρχει αποσυντονισμός στην διαχείριση η μουφαίνεται
![]()
Ξερό , που λέει ο λόγος, ψημένο στα κάρβουνα !
Δε μΕ λες ρε ΜΗ ,να κανονίσω να σου έρθουν , για λίγο τα View attachment 31475
ετσι για την αξιολόγηση.
Ο άλλος που έχει τους πυρΑΥΛΟΥΣ , οταν το πρότεινα έκανε την πάπια.
Υπ όψιν, εγώ δεν κουβαλάω.
Αστο ρε μπαρμπαΓιάννη..Θανασάκη μου αν εννοείς εμένα , εγω δεν έκανα ποτέ την πάπια , όποτε θες εδώ είμαστε.!!!!
Πω πωωωωω ....ρεζιλι θα γινω αμανε ειναι ετσι.....τι να παρω τωρα Vet man?Και απο του βλασση!
Λες να τα παιρνει ο V απο τον M ?????Υπάρχει αποσυντονισμός στην διαχείριση η μου φαίνεται![]()
Πάρε ATC να σ'αγαπήσει ο ΒουΠω πωωωωω ....ρεζιλι θα γινω αμανε ειναι ετσι.....τι να παρω τωρα Vet man?
Τα πράγματα ήταν θετικά από τα pdfΜετα απο παρανομη επικοινωνια που ειχα με το ρετιρε, τα πραγματα ειναι θετικα, μονη μας ελπιδα ο Β να παρει την κατασταση στα χερια του ..........
...και να την κάνει ο κώνος πριν τα αγοράσεις...![]()
Μετα απο παρανομη επικοινωνια που ειχα με το ρετιρε, τα πραγματα ειναι θετικα, μονη μας ελπιδα ο Β να παρει την κατασταση στα χερια του ..........
υπαρχει και μια δευτερη περιπτωση !!..............Τα πράγματα ήταν θετικά από τα pdf
Η μόνη περίπτωση να στραβώσει το σκηνικό ήταν η κατάρα του Βου