Το Σύστημα του ΜΗ την σήμερον ημέρα και έπεται συνέχεια...?

Reaction score
677
Σκέφτομαι να καλύπτω τις βιτρίνες με κάτι τέτοιο (κουρτίνα ρόλερ)..... πως σας φαίνεται?

Εχω βάλει τέτοια σε ένα παράθυρο και μια γυάλινη πόρτα 8 μέτρα απόσταση διαγωνίως από τα ηχεία και με έπιπλα να παρεμβάλλονται μεταξύ.
Αν πας απ' έξω,και ακούγεται,κι αν βάλεις το χέρι σου στο τζάμι ενώ μέσα έχεις γκάζια,το νιώθεις να θέλει να φύγει.
Μάλλον δεν κάνουν τίποτα...

gonis

Luger
Reaction score
12.502
Και για να δικαιολογήσω τον νέο τίτλο (Sony rulz!) που μου έδωσε ο Ζιζίκος... :p εκτός από τα ηχεία της SONY (SS-M9ED) που έχω στην κατοχή μου, είμαι και κάτοχος των σπάνιων ακουστικών MDR-R10 :cautious: !

:imtheking: Sony rulz! :lolsign:
Αμα το ανοιξες το βαλιτσακι,το περιεχομενο εχασε αμεσως ενα 30%
Kαι βεβαια τα ηχεια οριστικα κα αμετακλητα θα συνοδευουν τον Μη το επομενο διαστημα.
Αυτο για τους πιθανους αντιρρησιες.

Last edited:

Y

Yiannis_B

Guest
Και για να δικαιολογήσω τον νέο τίτλο (Sony rulz!) που μου έδωσε ο Ζιζίκος... :p εκτός από τα ηχεία της SONY (SS-M9ED) που έχω στην κατοχή μου, είμαι και κάτοχος των σπάνιων ακουστικών MDR-R10 :cautious: !

:imtheking: Sony rulz! :lolsign:
...σιγά τ' αυγά...:rolleyes:....παρήγγειλα και γω ένα ζευγαράκι, τις απόκριες θα ντυθώ DJ..:prankster:

http://www.ebay.com/itm/SONY-MDR-R1..._HomeAudioHiFi_Headphones&hash=item4619858a20

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.063
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Vaslamp