- Reaction score
- 102.870
Βλάση, έτσι το κάνεις:

Πατάς απάντηση
σε κάθε post
που θέλεις να κάνεις quote.

Πατάς απάντηση
σε κάθε post
που θέλεις να κάνεις quote.
Ολυμπι...
Ολυμπι...
Ολυμπιακέεεε...
Ομάδα...
Ομαδάρα μου...
o DJ οφειλει να ειναι ευελικτος και ενημερωμενος και με πραγματα που βρισκονται μονο στο γιουτουμπιΠρόγραμμα με youtube ο DJ;![]()
Ναι, ναι, είμαι σίγουρος!Δεν θα το ξανακάνουμε σήμερα!![]()
τι ακριβως εννοεις ? μας δινεις οδηγιες συμπεριφορας?το ξεφτυλλίσατε πάλι....
φαίνεται η βιτρίνα...Όντως, το peak στα 3,5Khz προσπάθησαμε να αποφύγουμε. Τα καταφεραμε μόνο στο δεξί ηχείο στο αριστερο εχουμε την βιτρίνα.
Σκέφτομαι να καλύπτω τις βιτρίνες με κάτι τέτοιο (κουρτίνα ρόλερ)..... πως σας φαίνεται?φαίνεται η βιτρίνα...
Ότι και να πεις... εγώ δεν πουλάω την συλλογή μου....Δε θα κάνει τίποτα.
Θα το καλύπτω όταν θέλω να χαλιεντίζω....Το τζάμι θα αφαιρεθεί ή απλα θα το καλύψεις?![]()
Διαχωριστικο χωρου χαιεντα μου, και κόλλα μερικους διαχυτες απέξω!Θα το καλύπτω όταν θέλω να χαλιεντίζω....![]()
Mια χαρά Βασίλη, είναι άλλωστε γνωστό ότι συγκεκριμένα η κουρτίνα-ρόλερ συνίσταται για ακουστικά προβλήματα...εδώ είναι η γκάμα ακουστικών ρόλερ της Decorex (θυγατρική της RPG Diffusor Systems) ...Σκέφτομαι να καλύπτω τις βιτρίνες με κάτι τέτοιο (κουρτίνα ρόλερ)..... πως σας φαίνεται?
![]()
Για ακόμα μια φορά σε ευχαριστώ....Mια χαρά Βασίλη, είναι άλλωστε γνωστό ότι συγκεκριμένα η κουρτίνα-ρόλερ συνίσταται για ακουστικά προβλήματα...εδώ είναι η γκάμα ακουστικών ρόλερ της Decorex (θυγατρική της RPG Diffusor Systems)