Το Σύστημα του ΜΗ την σήμερον ημέρα και έπεται συνέχεια...?

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
Σ'αυτό έχεις δίκαιο με τον κουβά.
Τα βιβλία ενίοτε είναι πολυτιμότερα των ριβιούς .
Έχουνε και πιό ευρεία χρήση ;)

Reaction score
8.905
Λοιπόν χθες,είχαμε μια κουβέντα με τον Βλασάρα (Κορίνθιο) για να κλείσω τα ηχεία, για να αποκτήσουν "αέρα" περισσότερο από τους πλαϊνούς τοίχους, αλλά και να τα πάω μπροστά (αυτό μάλλον από αύριο), αλλά για να γίνει αυτό έπρεπε να μεταφέρω το σάμπ από το κέντρο (δεν ασχολήθηκα να βρω θέση που θα το βάλω)...λοιπόν αυτά τα ηχεία θα με τρελάνουν....:wink: η σκηνή άνοιξε περισσότερο σε πλάτος, ύψος και σε βάθος... :smile: δείτε πως ήταν πριν

και μετά

Επίσης μετακίνησα λίγο μπροστά και τα έπιπλα, και θα μπει ένα κεντρικό ηχείο με βάση κάτω από την οθόνη!

Last edited:

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.426
Λοιπόν χθες,είχαμε μια κουβέντα με τον Βλασάρα (Κορίνθιο) για να κλείσω τα ηχεία, για να αποκτήσουν "αέρα" περισσότερο από τους πλαϊνούς τοίχους, αλλά και να τα πάω μπροστά (αυτό μάλλον από αύριο), αλλά για να γίνει αυτό έπρεπε να μεταφέρω το σάμπ από το κέντρο (δεν ασχολήθηκα να βρω θέση που θα το βάλω)...λοιπόν αυτά τα ηχεία θα με τρελάνουν....:wink: η σκηνή άνοιξε περισσότερο σε πλάτος, ύψος και σε βάθος... :smile: δείτε πως ήταν πριν

και μετά

Επίσης μετακίνησα λίγο μπροστά και τα έπιπλα, και θα μπει ένα κεντρικό ηχείο με βάση κάτω από την οθόνη!
:geek::geek::geek:ωω!

Reaction score
677
Τι απόσταση έχουν μεταξύ τους κι από την θέση;
Και μια γενική ερώτηση:
Δεν τρέχει τίποτα που τα μονομπλόκια είναι κολλητά στο ηχείο όπως στην πρώτη φώτο,έτσι;
Ρωτάω,γιατί εγώ κάθε που πάω να μετρήσω στο πλάι και μπροστά,οι μαγνήτες τραβάνε το πασέτο.
Αλλά θα μου πεις,εδώ στα ενεργά είναι κολλητά μέσα...

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.494
Το ΡΟΔΟΝ και τα ΜΕΓΑΡΑ ήταν τα 2 κλεισίματα γεμάτα φαρμάκι.... :p

Reaction score
8.905
Τους SONICS τους είδες?
Όχι μόνο τους είδα, έχω και φώτος από φίλο που τράβαγε.... μισογεμάτο ήταν το Ρόδον.... κρίμα δεν τους ήξερε ο κόσμος τότε!

Edit: Γράψε λάθος.... νόμιζα οτι εννοούσες τους sonic youth!

Last edited:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Όχι μόνο τους είδα, έχω και φώτος από φίλο που τράβαγε.... μισογεμάτο ήταν το Ρόδον.... κρίμα δεν τους ήξερε ο κόσμος τότε!
Παραμύθι.
Οταν υπήρχε ΡΟΔΟΝ oι Sonics , δεν υπήρχαν.

Οκ , κατάλαβα ... τα έχεις κάνει κουβάρι.
Μόνο πες μου ποιό κ@λόπαιδο σε παρέσυρε....

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.049
Members
38.526
Νεότερο μέλος
Vaslamp