Το Σύστημα του ΜΗ την σήμερον ημέρα και έπεται συνέχεια...?

Reaction score
1.788
3)Φίλε μου Γιάννη δεν θα τα πούμε όλα.
Επί της ουσίας δεν μπορούμε να πούμε τίποτα .
Αν δεν έρθει το συγκρότημα και ο μαστεράς να μας πούνε ότι έτσι το παίξαμε και έτσι το μιξάρισα λέμε αερολογίες με στυλ 40 καρδιναλίων .Κυνηγάμε την ουρά μας σαν τρελλά σκυλιά μετακινώντας ηχεία,αλλάζοντας καλώδια και μηχανήματα ,καταναλώνουμε σουβλάκια,κεμπάπ και ουίσκια κάνοντας ρυθμίσεις :headbang:πεστα χρυσοστομε πεστα!!!!!!! να αγιασει η πενα σου!!!! θα σου δωσω και το μονοπετρο!!!:p

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
na
Εγώ που είμαι ερωτευμένος (αυτή την περίοδο) με τα ηχεία μου..... γιορτάζω....? :angel: :prankster:
να το κοιταξεις αυτο...........εμεις παντως ειμαστε μαζι σου.......και σε χαρες και σε λυπες!!!
μαζι θα το ξεπερασουμε.....:laugh::laugh::laugh:

Reaction score
3.341
Πάμε γι άλλα ?
Metric Sony και τα μυαλά στα κάγκελα του ΜΗ να πίνουμε Johnnie παρέα με τον gonis

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
τελικα παιζ ;

....η να παμε σε αλλη μαρκα ;....π.χ. ονκυο-τζβισι κ.λ.π.

να παρει μετρικ βρε μασελά ;
ειναι δυσκολη η θεση μου ......παπαγαλακι ντε!!!!!
απλα εψες το βραδυ η κυρια καρφωμενη στα μονομπλοκια και τα Sony απο διπλα εεεεεεεεε........ειπε ο Μ...πολυ αναλογικη μου ακουγεται.....μετα ειπε...αμα ειχα τα φραγκα θα την χτυπαγα.......και παιζαμε παντελως flat........αλλα δεν μπορω να πω κατι εγω,,,,:D:D

Reaction score
8.905
Το μόνο παράπονο που είχα.... ότι θα ήθελα να είχαμε κάποιον "έμπειρο" να μας ξεδιπλώσει τα προτερήματά της.... ;)
Βλάση μου κατά τα άλλα σε ευχαριστώ! :hi:

Reaction score
8.905
Από σήμερα έχει αρχίσει η "ανακατανομή"..... δεν έχω λόγια για το ηχείο....απλά θέλω τα δώσει όλα! :party:

Και μην ξεχνάμε.... δεν έχει καμιά σχέση με το Matrix 802... άλλη κατηγορία το Sony σε τιμή και απόδοση! :dance2:

Reaction score
15.548
Από σήμερα έχει αρχίσει η "ανακατανομή"..... δεν έχω λόγια για το ηχείο....απλά θέλω τα δώσει όλα! :party:

Και μην ξεχνάμε.... δεν έχει καμιά σχέση με το Matrix 802... άλλη κατηγορία το Sony σε τιμή και απόδοση! :dance2:
καλα .....κατσε να ερθω και θα σε :fuckyou:

Reaction score
1.815
Διάβασε τι λέει για το ντακάκι μου το stereophile :rolleyes:
Ρε σεις!
Ακόμα το stereophile διαβάζετε???

Γυρίστε το!
Πάρτε βρε κανένα βιβλίο...
Είναι ...διαχρονικότερο με αξία που αντέχει στο χρόνο!!:tongue:

Last edited:

Staff online

• xfader