- Reaction score
- 62
USB DAC καλύτερα λες ε? Οχι Κάρτα Ήχου?
Tα MARANTZ φερουν κεφαλη PHILIPS.ειχα ενα 63 SE και το αντικατεστησα με THULE 150B(ΒΛΑΚΕΙΑ?)Φιλε @leo1964 το σκέφτομαι σοβαρά να πάω σε DAC , νομίζω ότι αν δεν κυνηγήσω και πολύ την καλπάζουσα τεχνολογία των DAC και συγκρατηθώ και πάρω ένα καλό value for money κομματι θα βγω κερδισμένος.
Φίλε @ika ευχαριστώ για το link, θα τους πάρω ένα τηλ να τους ρωτήσω αν πράγματι είναι Philips η κεφαλή.
Φίλε @panagiotis halakatevas θα ήμουν ευγνώμων αμα τα καταφέρουμε!
Στο link που έβαλε ο Κώστας, φαίνεται ότι η VAM1201 και VAM1202 είναι συμβατές, αλλά υπάρχει θέμα. Πριν από κανένα μήνα, τοποθέτησα και γω μία γνήσια κεφαλή Philips VAM 12.02 σε ένα Marantz CD63SE, και επιβεβαιώνω τα παρακάτω:
ειπα ξερω να το φτιαξω.παρα το οτι ζω στην χωρα του καραγκιοζη,εγω αυτο που λεω,αυτο εννοω.σιγα το δυσκολο δεν αλλαζουμε ολο το transport,μονο την κεφαλη.αν πρεπει.ε,μην το κανουμε και τοσο μεγαλο θεμα.ειναι πολυ απλο.ενας φιλος αγορασε την καφαλη για το CREEK 53 της PHILIPS απο την ηλεκτρονικη ΣΚΡΑ 39 14 ευρω.Μάλιστα. Άρα το πρόβλημα είναι στο στρεφομενο πλατώ, που έχουν οι καινούριοι μηχανισμοί , αν κατάλαβα καλά, το οποίο έχει αντίστροφη πολικότητα και τρέχα γύρευε..
Πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να καταφέρουμε να κάνουμε τράμπα μόνο το τμήμα του λέιζερ ( Από τον καινούριο μηχανισμό στον παλιό ).
@panagiotis halakatevas τι λες? Θα το καταφέρουμε?