LG G2

Reaction score
25
Πολύ ωραίο τηλέφωνο δεν του λείπει κάτι το θεωρώ πολύ καλο το "πιάνω" συχνά το έχει ένας φίλος!

ΔΕΝ είναι galaxy όμως....:biggrin:

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.544
Θα πάρω του ichaltou που παίρνει Windows phone ο κότσυφας.
Μ' έχει στην αναμονή.

Last edited:

Reaction score
1.815
Κάπου πήρε το μάτι μου ότι είστε σκεπτικοί που το G2 το φέρνει η εταιρία στην Ελλάδα στα 16GB και όχι στα 32..
Δεν πρόκειτε να έρθει και ο λόγος εκτός από το επιπλέον κόστος είναι προφανής:

"ΌΛΑ τα LG smartphones δίνουν 50GB δωρεάν χώρο στο cloud για πάντα μέσω της εφαρμογής BOX"!

Οι τυχεροί κάτοχοι όχι μόνο των G2 αλλά και σειράς "L" μπορούν να κατεβάσουν την εφαρμογή στο LG smartphone τους αλλά και στο pc τους για συγχρονισμό, άμεσα!:thumbsup::thumbsup:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.982
Συγχωρήστε μου την παρένθεση, αλλά η περίπτωση του G2 είναι χαρακτηριστική. Το βλέπω στον Σκρουτζ σε τιμή που ξεκινάει από 358€ και φθάνει πάνω από 600. Αυτό δεν είναι απόσταση, είναι χάος. Τί συμβαίνει μ' αυτούς τους "φθηνούς"; Ή μήπως είναι οι "ακριβοί" που απλώς πουλάνε ακριβά;

Reaction score
3.341
Κάπου πήρε το μάτι μου ότι το Samsung s4 τουρμπιζετε ...
το lg κάνει τέτοια παιχνιδάκια ?

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Κάπου πήρε το μάτι μου ότι είστε σκεπτικοί που το G2 το φέρνει η εταιρία στην Ελλάδα στα 16GB και όχι στα 32..
Δεν πρόκειτε να έρθει και ο λόγος εκτός από το επιπλέον κόστος είναι προφανής:

"ΌΛΑ τα LG smartphones δίνουν 50GB δωρεάν χώρο στο cloud για πάντα μέσω της εφαρμογής BOX"!

Οι τυχεροί κάτοχοι όχι μόνο των G2 αλλά και σειράς "L" μπορούν να κατεβάσουν την εφαρμογή στο LG smartphone τους αλλά και στο pc τους για συγχρονισμό, άμεσα!:thumbsup::thumbsup:
Και πως τα παίρνεις τα δωρεάν GB; πρέπει να κάνεις νέο λογαριασμό ή ισχύουν και για υφιστάμενο;

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.478
Συγχωρήστε μου την παρένθεση, αλλά η περίπτωση του G2 είναι χαρακτηριστική. Το βλέπω στον Σκρουτζ σε τιμή που ξεκινάει από 358€ και φθάνει πάνω από 600. Αυτό δεν είναι απόσταση, είναι χάος. Τί συμβαίνει μ' αυτούς τους "φθηνούς"; Ή μήπως είναι οι "ακριβοί" που απλώς πουλάνε ακριβά;
Αυτό ισχύει στα κινητά και ιδιαίτερα σε αυτά των εταιριών Samsung και LG. Οι "φθηνοί" κάνουν παραεισαγωγές από την ΕΕ, δεν αγοράζουν δηλαδή μέσω της επίσημης ελληνικής αντιπροσωπίας και το κέρδος τους είναι ελάχιστο (<5%). Είτε το κάνουν σε κάποια δημοφιλή μοντέλα για έμμεση διαφήμιση, είτε (οι μεγαλύτεροι "φθηνοί") το κάνουν σε όλα τα μοντέλα και ποντάρουν στο μεγάλο τζίρο. Η εγγύηση ισχύει πάντως κανονικά.

Reaction score
1.815
Βρε σεις!
Η κανονική του τιμή είναι 600 ευρώ.
Οι "λοιποί" πουλάνε όσο θέλουν, αλλά ΔΕΝ καλύπτεται από επίσημη εγγύηση...

Τώρα... αυτός που θέλει να πάρει κινητό με επιδότηση, θα αγοράσει από τα επίσημα καταστήματα.
Κάποιος που θέλει να αγοράσει το κινητό χωρίς επιδότηση ίσως πάει από τους "φθηνούς" μια βόλτα.

Σε λίγο καιρό (μάλλον προς το τέλος του μήνα) θα φανεί στο skroutz και ποιοί είναι οι "authorised dealers" για να γνωρίζει ο καταναλωτής από που αγοράζει...

Reaction score
1.815
Και πως τα παίρνεις τα δωρεάν GB; πρέπει να κάνεις νέο λογαριασμό ή ισχύουν και για υφιστάμενο;
Μόλις κατεβάσεις την εφαρμογή στο κινητό σου, αναγνωρίζει ότι έχεις LG.
Και σου δίνει τα 50GB ...με ευχαρίστηση!:D

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.478
Βρε σεις!
Οι "λοιποί" πουλάνε όσο θέλουν, αλλά ΔΕΝ καλύπτεται από επίσημη εγγύηση...
Σταμάτη, δεν ξέρω για την LG, αλλά η Samsung στα κινητά σε καλύπτει, αρκεί να είναι από χώρα της ΕΕ.

Reaction score
802
Έτσι είναι.
Νομιζω και η lg αναγνωρίζει τα ευρωπαϊκά ,αλλά μονο τα 16αρια,δηλαδή ακριβως τα ίδια μοντέλα που η ίδια εισάγει.
Αυτό κανει τουλαχιστον στα nexus 5.
Η τεραστια διάφορα στην τιμολόγηση προφανώς και δεν τιμάει καθόλου την ελληνική lg.

Reaction score
3.341
Γίνετε πολύ μεγάλο παιχνίδι πίσω από όλες τις εταιρείες .

Εννοείται ότι συμμετέχουν και αυτές για την τιμολογιακή πολιτική και το ανέβοκατεβασμα των τιμών μηδενός εξαιρουμένου .

Reaction score
1.815
...Η τεραστια διάφορα στην τιμολόγηση προφανώς και δεν τιμάει καθόλου την ελληνική lg.
Αν δε γνωρίζεις εις βάθος τι "παίζει" καταλήγεις να κρίνεις με μισά στοιχεία ως καταναλωτής.
Καταλαβαίνω απόλυτα τον τρόπο σκέψης σου και σε δικαιολογώ...

Προς το παρόν όμως, λάβε υπ' όψην σου κάτι που έγραψα σε προηγούμενο post μου και ίσως τo πέρασες με ψιλά γράμματα:

Βρε σεις!
Σε λίγο καιρό (μάλλον προς το τέλος του μήνα) θα φανεί στο skroutz και ποιοί είναι οι "authorised dealers" για να γνωρίζει ο καταναλωτής από που αγοράζει...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.860
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef