- Reaction score
- 15.469
ακυρο ακυρο ακυροδεν μπορω να το κανω αυτο ... μεσα στο winRaR γινεται ?
ακυρο ακυρο ακυροδεν μπορω να το κανω αυτο ... μεσα στο winRaR γινεται ?

Νορδοστ Odin πχ?Άλλαξε καλώδιο ρεύματος στο μίνι να δείς απογείωση!
![]()

Χρωστούσα τις μετρήσεις από το σαυράκι μου.Μα αφού τα πλέιερ παίζουν διαφορετικά είπαμε.... δηλαδή για να μην είναι υποτονικό το ένα από το άλλο στα άκρα, άρα σε ένα "φωτεινό" ντάκ θα ακούγεται καλύτερα! Πχ. ποιο ντάκ έχεις.... μετρήσεις υπάρχουν?![]()
.
Παλιοχαρακτήρα αυτά που βλέπεις είναι μετρημένα με το Arta Software & RightMark Audio Analyser Pro.Γί χα!!!![]()
)
Μλκ πάγαινε μίλα επειγόντως στη μάνα σου...![]()

)Ricen,Caddock η Mills ?
(Από αύριο θα της κάνω κουβέντα,τώρα ακούω κάτι αγριανθρώπους με τα ακουστικά και δοκιμάζω αντιστάσεις)

Προφανως μιλας για την αναλογικη lineout εξοδο,γιατι απο usb δεν υπαρχουν τετοια θεματα,Τώρα που το θυμήθηκα,έχω απτό παράδειγμα μεταξύ software players.
Λέμε για την γεύση,τον χαρακτήρα,κλπ...
Την παράνοια το ένα player να περνά θορύβους του PC και το αλλο όχι,την έχετε διαπιστώσει;
Κι όμως,στο παλιό μου pc.το παλιό καλό winamp με wasapi έξοδο ήταν τάφος,κιχ από θόρυβο.
Tα foobar και jriver με ίδια έξοδο,όχι,σε πολύ άτσαλα σεταρισμένο pc μιλάμε βέβαια.
Αυτό υπάρχει κάποιος να μπορεί να το εξηγήσει;
Κι όμως μιλάω για την USBΠροφανως μιλας για την αναλογικη lineout εξοδο,γιατι απο usb δεν υπαρχουν τετοια θεματα,
λοιπον θα σου πω ενα παραδειγμα,
στο νεο μου superτουμπανο πισι με 4770 asus pro z87 κλπ κλπ.
οταν συνδεω τα ακουστικα απο την πισω εξοδο tou m/b που ειναι κολημενη στην πλακετα και θωρακισμενη ειναι ακρα του ταφου σιωπη,οταν τα συνδεω τα ακουστικα στην μετοπη του κουτιου που η εξοδος αυτη συνδεεται με αστεια καλωδιακια απο μπροστα στο κουτι σε εξοδο εσωτερικα του m/b,εκει βγαζει θορυβο ακομα κουνοντας μονο το mouse.
Νομιζω αυτο ειναι κατανοητο,τωρα αν η ιδια εξοδος βγαζει σε εσενα θορυβο στον ενα player και οχι στον αλλο το μονο που μπορω να υποθεσω ειναι καποια λαθος ρυθμιση στον θορυβωδη player.
H εχεις τους εχεις βαλει στην λαθος εξοδο που λεω.