- Reaction score
- 2.566
Nαι...γενικά καλό είναι να αποφεύγεις να σχολιάζεις πράγματα με τον τρόπο που το κάνεις για διάφορους λόγους...καταρχάς είναι λάθος αυτά που γράφεις, δεύτερον είναι αγενές να επιτίθεσαι προσωπικά σε κάποιον που δεν σου έχει επιτεθεί προσωπικά και υποδηλώνει εμπάθεια, τρίτον οι κατηγορίες που εξαπολύεις δεν με αφορούν καν, διότι εγώ ποτέ δεν έχω περηφανευτεί δημόσια για κάτι μεγαλύτερο από αυτό που έχω κάνει και τέλος, αυτό όμως που έχω όντως κάνει κι έχω μάθει να κάνω, είναι κάτι για το οποίο περηφανεύομαι...Δεν λεω αυθαίρεσεις , οταν εσυ μονο μετρησεις εισαι ικανος να κανεις , διοτι μονο μετρησεις εχουμε δει απο εσενα μεχρι τωρα , βεβαια αυτες εχουν να κανουν με τον χωρο , αλλα δεν πειραζει , μετρησεις ειναι και αυτες , α και κατι μοντουλες που εβαλες μεσα σε ενα κουτι , ενταξει εγινε ενα ατοιχημα μετα αλλα τα λαθη ειναι ανθρωπινα , ευχομαι απο καρδιας να φτιαχτουν .
Και ναι , δεν ειπα οτι εχω φτιαξει ενα τετοιο ηχειο αναφορας , αλλα πιστευω οτι με τις γνωσεις που εχουν - εχουμε 2-3 ατομα εδω μεσα και την επιμονη κατι καλο σιγουρα μπορει να γινει , τωρα εαν θα ειναι αναφορας για σενα η οχι ποσως μας ενδιαφερει , αμα παιζει ομως αξιοπρεπεστατα τοτε θα εχουμε καταφερει τον στοχο μας , και δεν θα καυχιομαστε με κατι αλλο ετοιμο που εχουν φτιαξει καποιοι επιστημονες οπως κανεις εσυ , αλλα θα καυχιομαστε με κατι που εγινε απο εμας για εμας και αυτο εχει μεγαλη σημασια , προσπαθησε εσυ να το καταλαβεις Φιλε μου ! .
Με 2 λόγια και για να πλησιάσω λίγο το επίπεδό σου...χαλάρωσε τα βυζάκια σου... (κι αυτό ας το σβήσουν...ήθελα απλά να στο πω εκ καρδίας γιατί παραείσαι εμπαθής ...)
Last edited:
.)