diy : Ηχειο αναφορας

Reaction score
2.566
Δεν λεω αυθαίρεσεις , οταν εσυ μονο μετρησεις εισαι ικανος να κανεις , διοτι μονο μετρησεις εχουμε δει απο εσενα μεχρι τωρα , βεβαια αυτες εχουν να κανουν με τον χωρο , αλλα δεν πειραζει , μετρησεις ειναι και αυτες , α και κατι μοντουλες που εβαλες μεσα σε ενα κουτι , ενταξει εγινε ενα ατοιχημα μετα αλλα τα λαθη ειναι ανθρωπινα , ευχομαι απο καρδιας να φτιαχτουν .
Και ναι , δεν ειπα οτι εχω φτιαξει ενα τετοιο ηχειο αναφορας , αλλα πιστευω οτι με τις γνωσεις που εχουν - εχουμε 2-3 ατομα εδω μεσα και την επιμονη κατι καλο σιγουρα μπορει να γινει , τωρα εαν θα ειναι αναφορας για σενα η οχι ποσως μας ενδιαφερει , αμα παιζει ομως αξιοπρεπεστατα τοτε θα εχουμε καταφερει τον στοχο μας , και δεν θα καυχιομαστε με κατι αλλο ετοιμο που εχουν φτιαξει καποιοι επιστημονες οπως κανεις εσυ , αλλα θα καυχιομαστε με κατι που εγινε απο εμας για εμας και αυτο εχει μεγαλη σημασια , προσπαθησε εσυ να το καταλαβεις Φιλε μου ! .
Nαι...γενικά καλό είναι να αποφεύγεις να σχολιάζεις πράγματα με τον τρόπο που το κάνεις για διάφορους λόγους...καταρχάς είναι λάθος αυτά που γράφεις, δεύτερον είναι αγενές να επιτίθεσαι προσωπικά σε κάποιον που δεν σου έχει επιτεθεί προσωπικά και υποδηλώνει εμπάθεια, τρίτον οι κατηγορίες που εξαπολύεις δεν με αφορούν καν, διότι εγώ ποτέ δεν έχω περηφανευτεί δημόσια για κάτι μεγαλύτερο από αυτό που έχω κάνει και τέλος, αυτό όμως που έχω όντως κάνει κι έχω μάθει να κάνω, είναι κάτι για το οποίο περηφανεύομαι...;)

Με 2 λόγια και για να πλησιάσω λίγο το επίπεδό σου...χαλάρωσε τα βυζάκια σου... (κι αυτό ας το σβήσουν...ήθελα απλά να στο πω εκ καρδίας γιατί παραείσαι εμπαθής ...)

Last edited:

Reaction score
488
Δημητρη ισχυει και για σενα. Δεξου[ το ειμαι υποχρεωμενος να σε ακουσω, αλλα οχι και να συμφωνισω!]
μα δεν βλεπω να συμφωνεις πολυ με αυτα που λεω , ολο δινεις δικιο στους αλλους χαχαχα .
Εαν ενοχλει ο τιτλος Ηχειο Αναφορας η ειναι πολυ προκλυτικος ας αλλαχτει , αλλωστε εγω ειπα εδω και πολλα ποστ πριν ( εγω τουλαχιστον ) οτι ΔΕΝ θελω να το αποκαλουμε ΑΝΑΦΟΡΑΣ .

Reaction score
1.789
μα δεν βλεπω να συμφωνεις πολυ με αυτα που λεω , ολο δινεις δικιο στους αλλους χαχαχα .
Εαν ενοχλει ο τιτλος Ηχειο Αναφορας η ειναι πολυ προκλυτικος ας αλλαχτει , αλλωστε εγω ειπα εδω και πολλα ποστ πριν ( εγω τουλαχιστον ) οτι ΔΕΝ θελω να το αποκαλουμε ΑΝΑΦΟΡΑΣ .
καλα ειχα πει ηχειο ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ!

Reaction score
488
Με 2 λόγια και για να πλησιάσω λίγο το επίπεδό σου...χαλάρωσε τα βυζάκια σου... (κι αυτό ας το σβήσουν...ήθελα απλά να στο πω εκ καρδίας...)
αυτο ειναι το πραγματικο επιπεδο σου , μαλλον εσυ τραβας τις βυζαρες σου

Reaction score
1.789
Τελος παντων, Ας αφισουμε απ εξω ποιος εχει μικρα μεγαλα βυζια, και μυρωδατες μασχαλες. Το θεμα τις κατηγοριας ειναι αλλο ..Κανενας δεν ειπε οτι ανηκει στο τμημα ερευνας και τεχνολογιας της NASA. Ισως σε καποια αλλα μελη το επιπεδο γνωσεων [θεωρητικων ααλλα και εμπειρικων] να ειναι σε τετοιο επιπεδο και να βρισκουν αυτα τα θεματα παιδαριωδη .

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.598
Για να καταλάβω...
Υπάρχει κάπου υποχρεωτική συμμετοχή στο θέμα?
Αν κάποιος έχει τη θέληση και το υπόβαθρο να βοηθήσει και να πει κάτι ουσιαστικό στο θέμα που ανοίχτηκε ας το κάνει.

Reaction score
677
Ειλικρινά,ειλικρινέστατα,θέλω να μου πείτε έναν και μοναδικό λόγο για το οποίο χαλιέστε και χαλάτε τις καρδιές σας..
Λες και έχετε να κερδίσετε ή να χάσετε...
Προτείνω λοιπόν τρόπο δοκιμασμένο και αλάνθαστο.
Ποστάρετε μόνο τη συνοδεία μουσικής.
Το σύστημα στο σπινό plus,με την καφεδάρα ή την ποτάρα σας από δίπλα.
Ούτε θα σας ενδιαφέρει μετά να αντιπαρατίθεστε,σας το υπόσχομαι.

Reaction score
677
Σωκρατη το μνημονιο φταιει!!:p
(Έχεις κι ένα δίκιο,για διαλογισμό και ενδοσκόπηση εγώ βουτάω την βαριά και ισιώνω τις στραβές λαμαρίνες :roflmao:.)
Στο θέμα μας.
Οκ,ηχείο δεν βλέπω να φτιάχνετε.
Μπορείτε κάλλιστα όμως να το φτιάξετε θεωρητικά (συγκεκριμένα όμως,'όχι αερολογίες),τεκμηριωμένα και να χρησιμεύσει και σαν μπούσουλας για όποιον θέλει να μπει στα βαθιά.
Κόστος:0 ευρώ.
Οφέλη πάρα πολλά,αναλόγως πως θα το δει κάποιος.
Και ευκαιρία να συγκεντρωθούν κάπου τα στοιχεία που μπορεί κανείς να λάβει υπ' όψιν του όταν επιλέγει και κάποιο εμπορικό.(Εκ των έσω όμως..)

Reaction score
2.566
Ειλικρινά,ειλικρινέστατα,θέλω να μου πείτε έναν και μοναδικό λόγο για το οποίο χαλιέστε και χαλάτε τις καρδιές σας..
Ναι πολύ στεναχώρια άσε...θα αποσυρθώ για κάνα μήνα να επανέλθω...:p

Reaction score
1.789
το θεμα δεν ειναι τελικα αν υλοποιηθει η κατασκευη, αλλα αν μπορει μια ομαδα ανθρωπων να συνεργαστει και να φτιαξει ενα ηχειο με τετοιες μετρησεις που να το τοποθετουν σε επιπεδο αναφορας, περιφορας , και οχι της συμφορας. Παντως η αλαζονεια δεν λειπει ποτε!!!

Reaction score
27
Πρόταση αλλαγής κλίματος.
Το θέμα να αλλαξει και να γίνει : ΤΡΙΔΡΟΜΟ ΗΧΕΙΟ .
Προτάσεις για αυτους που θα αναλάβουν , καλυτερα να γίνουν απο
παλιά μέλη ή όσοι αυτόπροταθουν.
Οι ενδιαφερόμενοι για το εγχείρημα ,θα πρεπει να έχουν κάποια οικονομική επιβάρυνση.
Το αντίκρυσμα αυτής της << χορηγίας τους >> ,θα είναι ,
να έχουν πρόσβαση στο τελικο σχεδιο, και παρακολούθηση
εαν θελουν των εργασιών κατασκευής.
Μέχρι το τελικο σχεδιο ή κουβέντα μπορεί να γίνεται δημοσια.
Προτείνω ,λοιπον ,εαν καταφερουμε να μαζευτούν τριαντα
νόματαιοι,να βάλουμε ο καθένας , απο 200 € ,ώστε να παρουμε
πολύ καλά μεγάφωνα και υλικά .
Πιστεύω οτι με 6000 € αυτό είναι εφικτό.
Το ηχείο, θα αξιολογηθεί απο ομάδα ικανών μελών και αν εγκριθεί ,
να μπει στην έκθεση
Απο την πιθανή πώληση του, μπορούν να πληρωθούν και αυτοι που
θα έχουν ασχοληθεί.
Εαν κάποιος θελήσει να μπει στο εγχείρημα αυτό, κατόπιν ,
απλα θα μειωθεί αναλογικά ή εισφορά ολων.
Αν δεν τα καταφέρουμε καλά,δεν πειράζει. Θα έχουμε τουλαχιστον
προσπαθήσει
Θα ήθελα να πω οτι θα βοηθήσω στον θέμα της κατασκευής.
Σκεφτείτε και αλλες προτάσεις.
Τα παραπανω είναι απλως καποιες προτάσεις οι οποίες
μπορεί να βελτιωθούν, ή και να αλλάξουν εντελώς.

Καλό βράδυ σε ολους .

Reaction score
1.789
Πρόταση αλλαγής κλίματος.
Το θέμα να αλλαξει και να γίνει : ΤΡΙΔΡΟΜΟ ΗΧΕΙΟ .
Προτάσεις για αυτους που θα αναλάβουν , καλυτερα να γίνουν απο
παλιά μέλη ή όσοι αυτόπροταθουν.
Οι ενδιαφερόμενοι για το εγχείρημα ,θα πρεπει να έχουν κάποια οικονομική επιβάρυνση.
Το αντίκρυσμα αυτής της << χορηγίας τους >> ,θα είναι ,
να έχουν πρόσβαση στο τελικο σχεδιο, και παρακολούθηση
εαν θελουν των εργασιών κατασκευής.
Μέχρι το τελικο σχεδιο ή κουβέντα μπορεί να γίνεται δημοσια.
Προτείνω ,λοιπον ,εαν καταφερουμε να μαζευτούν τριαντα
νόματαιοι,να βάλουμε ο καθένας , απο 200 € ,ώστε να παρουμε
πολύ καλά μεγάφωνα και υλικά .
Πιστεύω οτι με 6000 € αυτό είναι εφικτό.
Το ηχείο, θα αξιολογηθεί απο ομάδα ικανών μελών και αν εγκριθεί ,
να μπει στην έκθεση
Απο την πιθανή πώληση του, μπορούν να πληρωθούν και αυτοι που
θα έχουν ασχοληθεί.
Εαν κάποιος θελήσει να μπει στο εγχείρημα αυτό, κατόπιν ,
απλα θα μειωθεί αναλογικά ή εισφορά ολων.
Αν δεν τα καταφέρουμε καλά,δεν πειράζει. Θα έχουμε τουλαχιστον
προσπαθήσει
Θα ήθελα να πω οτι θα βοηθήσω στον θέμα της κατασκευής.
Σκεφτείτε και αλλες προτάσεις.
Τα παραπανω είναι απλως καποιες προτάσεις οι οποίες
μπορεί να βελτιωθούν, ή και να αλλάξουν εντελώς.

Καλό βράδυ σε ολους .
Αυτη την εποχη μονο ως αντικειμενο συζητησης μπορει να υπαρχει.

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.869
Να βάλεις λιγότερες λάμπες στα φόνα για να βοηθήσεις την προσπάθεια Τάκη. :)

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.679
Members
38.729
Νεότερο μέλος
gvts