New SVS 2000 Series

Reaction score
228
Επειδη το σκεφτομαι για αναβαθμιςη του sub μου, για χωρο περιπου 32 τμ (5x6,5) και χρηση κυριως για ταινιες, πιστευετε οτι με καλυπτει το pb-1000 η θα ηταν καλυτερα να παω στο 2000?

Reaction score
228
Ευχαριστώ παιδιά.
με κλειστά τα αυτιά θα το πάρω σίγουρα, αφού εδώ δεν υπάρχει αντιπρόσωπος...
Φαίνεται πάντως πολύ καλό.
Από το YST-515 της ΥΑΜΑΗΑ που έχω τώρα πιστεύω θα ακούσω τη διαφορά με ευκολία (ελπίζω....:rolleyes:)

Reaction score
228
Εστειλα και ενα mail στην svs σχετικα με το θεμα (οχι οτι δεν σας εμπιστευομαι:D) αλλα με αυτα που μου γραψατε σκεφτηκα λες να πεσει μικρο και το 2000?
Απάντησαν προς τιμη τους αμέσως, και πανω κατω μου ειπαν οτι και εσεις οτι δηλ. Το 2000 θα αποδωςει καλα σε χωρο 5x6,2x2,7 (29000 ft^3 που αναφερει στην απαντηση του) εκτος αν θες το κατι παραπανω οποτε μπορεις να πας σε 2 pb2000 ή καποιο μεγαλυτερο.
Παραθετω την αλληλογραφια μηπως φανει χρησιμη και σε καποιον αλλον:

Dear Madam/Sir,

I would like to ask which is the maximum recommended volume (or area) of room for the PB-2000 subwoofer?

I plan to use it for movies in a room of 16x21 feet and a height of 8.5 feet. Will it work?

ΑΠΑΝΤΗΣΗ:

Hi Vasilis,

Thanks for contacting SVS!

There's really no maximum room volume we recommend for our subs as our customers have widely varying tastes in bass. :) Having said that, a PB-2000 will perform very well in 2900ft^3, staying clean and punchy to loud levels. For very loud levels, and max impact on aggressive LFE tracks in movies, I’d tend to lean toward a pair of them, or the PB12-Plus/PC12-Plus.

Reaction score
2.209
Από το YST-515 της ΥΑΜΑΗΑ που έχω τώρα πιστεύω θα ακούσω τη διαφορά με ευκολία (ελπίζω....:rolleyes:)
H διαφορά που άκουσα εγώ πάντως με το PB-NSD12 σε σχέση με το προηγούμενο 12 " sub που είχα ( Energy e:xls12) ήταν μεγάλη.
Το ίδιο βέβαια ισχύει και για τον όγκο του!

Reaction score
228
Επανέρχομαι για να ρωτήσω το εξής:
μήπως να έπαιρνα 2 pb-1000 (10'', 300 W rms) αντί για ένα pb-2000 (12", 500 W rms)?
Από την εμπειρία σας τί είναι καλύτερο, ένα μεγάλο sub ή 2 μικρότερα?

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.591
Η αιώνια ερώτηση που μας απασχολεί όλους. :)

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.650
Αν μπορείς να τα τοποθετήσεις συμμετρικά, 2 μικρότερα.

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.627
ειναι το νεο nsd12

παρτο με κλειστα αυτια..:D
Χμ, με κλειστιά αυτιά πήρα και εγώ SVS και ακόμα αναρωτιέμαι αν είναι στραβός ο γιαλός ή αν στραβά αρμενίζω εγώ.

Reaction score
8.239
Χμ, με κλειστιά αυτιά πήρα και εγώ SVS και ακόμα αναρωτιέμαι αν είναι στραβός ο γιαλός ή αν στραβά αρμενίζω εγώ.
Εννοείς πως δεν σου φτάνει;

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.591
Εννοεί πως έχει τετράγωνο δωμάτιο. :p

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.627
Ας το αφήσουμε καλύτερα, μάλλον εγώ αρμενίζω στραβά. Ας κρατήσει πάντως ο φίλος ότι μπορεί να μην είναι η ουτοπία για όλους.

Reaction score
228
Αν μπορείς να τα τοποθετήσεις συμμετρικά, 2 μικρότερα.
Η τοποθέτηση θα είναι δεξιά και αριστερά από το κεντρικό (εσωτερικά δηλαδή των κυρίως ηχείων). Αυτό φαντάζομαι εννοείς συμμετρικά.
Με τη λύση των 2 έναντι του ενός θα χρειαστεί να ασχοληθώ με μετρήσεις - ισοστάθμιση κτλ, διότι να πω την αμαρτία μου θα προτιμούσα plug n' play λύση. Δεν έχω και εξοπλισμό αλλά ούτε και τις γνώσεις...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.381
Members
38.693
Νεότερο μέλος
ΑποστολοςΒαζ