Γιουροβιζιον

Reaction score
27.363
μαλλον εχεις μεινει λιγο πισω.Ολοι τωρα τραγουδανε αγγλικα γιατι ειναι διεθνης διαγωνισμος και τελικα ετσι βολεψε το πραγμα.Ως προς τη μουσικη,δεν "εκπροσωπει" αναγκαστικα κανεναν,εκπροσωπει τον καλλιτεχνη.
ΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ....

ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΕΦΗΒΑ ΧΑΖΟΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΠΟΥ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΒΛΕΠΟΥΝ MTV ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΦΑΤΣΟΜΠΟΥΚΙ......

Reaction score
8.350
ΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ....

ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΕΦΗΒΑ ΧΑΖΟΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΠΟΥ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΒΛΕΠΟΥΝ MTV ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΦΑΤΣΟΜΠΟΥΚΙ......
δεν ειναι ελληνικο με την εννοια οτι δεν εχει ελληνικο στοιχο και μονο.Ως προς το ειδος,δεν υπαρχει "ελληνικο" ειδος η μουσικη ειναι μια,δικαιωμα σου να μη σου αρεσει παντως.

Reaction score
1.458
Μα δεν εκπρωσωπεί το ελληνικό τραγούδι και καμιάς χώρας το τραγούδι ο διαγωνισμός.Ενα εύπεπτο show είναι που το βλέπει όλη η Ευρώπη,που μπορείς να κάνεις πλάκα,χαβαλέ,να σχολιάσεις την κάθε χώρα και την εμφανισή της.Τίποτα παραπάνω,παρά να περάσεις ένα ευχάριστο βράδυ αν είσαι σπίτι.

Reaction score
27.363
ΔΗΛ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ?

Reaction score
8.350
Μα δεν εκπρωσωπεί το ελληνικό τραγούδι και καμιάς χώρας το τραγούδι ο διαγωνισμός.Ενα εύπεπτο show είναι που το βλέπει όλη η Ευρώπη,που μπορείς να κάνεις πλάκα,χαβαλέ,να σχολιάσεις την κάθε χώρα και την εμφανισή της.Τίποτα παραπάνω,παρά να περάσεις ένα ευχάριστο βράδυ αν είσαι σπίτι.
ετσι ειναι,αλλα εδω που τα λεμε ποιο ειναι το ελληνικο τραγουδι,οι αμανεδες της Βιση?

Reaction score
27.363
για σενα τι ειναι η ελληνικη μουσικη?μονο ο Χατζιδακις και ο Θοδωρακης?
ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ,ΞΑΡΧΑΚΟΣ, ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΛΛΟΙ.....
ΔΕΝ ΚΟΛΑΜΕ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ.
ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ....

Reaction score
1.458
Είναι διεθνής διαγωνισμός σύγχρονου,μοντέρνου και εμπορικού τραγουδιού.

Reaction score
27.363
ετσι ειναι,αλλα εδω που τα λεμε ποιο ειναι το ελληνικο τραγουδι,οι αμανεδες της Βιση?
ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ...
ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΑΙΡΙΑΞΕ ΜΕ ΤΟ ΕΓΓΛΕΖΟΚΙΤΣ ΠΑΝΗΓΥΡΑΚΙ.....

Reaction score
8.350
ΑΜΑ ΘΕΩΡΕΙΣ ΝΕΩΤΕΡΙΣΜΟ ΤΟΝ ΦΟΙΒΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ ΚΛΑΦΤΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ....
ο Φοιβος εχει γραψει και κανα δυο τραγουδια που μ αρεσουν ,αλλα χαιρομαι που ξεκαθαρισες την αποψη σου,απλως εχεις μια ελιτιστικη αποψη,δικαιωμα σου αλλα τοτε μην παραπονιεσαι.Δεν εκπροσωπεις τον μεσο ελληνα.

Reaction score
27.363
ο Φοιβος εχει γραψει και κανα δυο τραγουδια που μ αρεσουν ,αλλα χαιρομαι που ξεκαθαρισες την αποψη σου,απλως εχεις μια ελιτιστικη αποψη,δικαιωμα σου αλλα τοτε μην παραπονιεσαι.Δεν εκπροσωπεις τον μεσο ελληνα.
ΚΑΙ Ο ΚΑΡΒΕΛΑΣ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΚΑΙ Ο ΓΟΝΙΔΗΣ ΕΠΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΩΖΟΥΝ ΑΠ ΤΟΝ ΜΟΥΣΙΚΟ ΒΟΥΡΚΟ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ 30ΕΤΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΒΛΑΧΟΜΠΑΡΟΚ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΚΗΣ.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΜΑΛΑΜΑΣ ΑΛΛΩΣΤΕ.
ΕΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΠΧ ΠΑΟΛΑ Η ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟ Η ΝΙΝΟ?
ΗΜΑΡΤΟΝ.
ΣΟΥ ΒΑΖΩ ΚΙ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ.

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.486
Κακώς!
Γιατί ωρέ;:dance:

Εμένα ο Μάλαμας μ' αρέσει. Η Γιουροβίζιον δε μ' αρέσει.
Και η Βανδή δε μ' αρέσει.

Last edited:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.900
Γιατί ωρέ;:dance:

Εμένα ο Μάλαμας μ' αρέσει. Η Γιουροβίζιον δε μ' αρέσει.
Και η Βανδή δε μ' αρέσει.
Εγώ δεν ακούω τίποτα ελληνικό.
Όμως, έχουμε συνδέσει τη τέχνη με την ιδεολογία. Κι ό,τι δεν έχει βαθύτερο νόημα θεωρείται "δεύτερο". Μεγάλο λάθος. Ο κόσμος θέλει χαρά κι όχι μιζέρια.

Reaction score
27.363
ΑΛΛΟ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΧΑΖΟΧΑΡΜΟΣΥΝΗ......
Η ΤΕΧΝΗ?
ΠΟΙΑ ΤΕΧΝΗ?
ΤΗΣ ΠΑΟΛΑΣ?
ΑΠΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΗΞΑΜΕ ΑΠΟ Δ ΑΥΤΑ...
ΤΑ ΕΝΤΕΧΝΑ Η ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΓΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ....

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.218
Members
38.540
Νεότερο μέλος
TehLooney