- Reaction score
- 75
Ευχαριστω , επισης!!Ναι, είναι λόγω της ειδικής προφοράς που έχουν μέχρι 30 ιουνίου, δεν ίσχυε αυτό πριν από λίγο καιρό.
Παρεπιπτόντως καλορίζικο!
Ευχαριστω , επισης!!Ναι, είναι λόγω της ειδικής προφοράς που έχουν μέχρι 30 ιουνίου, δεν ίσχυε αυτό πριν από λίγο καιρό.
Παρεπιπτόντως καλορίζικο!
Καλα, προφανώς, αλλα ρωτάω αν τα +400 ευρω που κάνει το Pb13 απο το Pb12 έχουν νόημα, ιδια'ιτερα μετα τον "μηνα του μέλιτος" που όλες οι νεες αγορες σου φαινονται καταπληκτικες και μετα σιγα-σιγα τις συνηθιζεις και ζητας κάτι άλλο γιατι δεν πηρες εξ αρχη το καλύτεροΠαντως απο το 515 θα δεις οποιο κ να παρεις
Εδω γελαμε!Ο χώρος σου είναι μικρός ακόμη και για το SB2000.
Εγώ ομιλώ πάντα "κατά τας γραφάς" (SB~2500ft3 PB~>3000ft3). Αδελφέ Ευστάθιε, εσείς που διαθέτετε ντεντικέιτεντ χώρο ακροάσεων, δεν δικαιούστε να κάνετε προτάσεις εις υμάς τους οικογενειάρχες. Μας παρασύρετε. Και αν σκοπός σας είναι η εκδίωξή μας από τις οικίες μας, να είστε έτοιμος δια συγκατοικίσεις.Εδω γελαμε!
Όχι πως έχεις άδικο...Καλυτερα να δουλευει χωρις να ιδρωνει!
Και ναι και όχι.Παρεπιπτώντως σας ευχαριστώ όλους, διοτι με συμβουλεύετε και εγω δεν μπορώ να σας το ανταπωδώσω. Ελπίζω μελλοντικά να την επιστρεψω την χάρη.
Οποτε κατι τελευταίο (suurre!).Καταλαβαίνω το θέμα ογκου/χωρου/καταλληλότητας sub. Από θέμα ποιότητας του ήχου μεταξυ των 2, θα υπάρχει διαφορά που θα μπορουσα να αντιληφθώ;
χαχαχαχα.....δεν παιζεσαι ρε πατερα.......πατηρ και γω βλεπεις σε νοιωθω ρε μπαγασα........Ακομα δεν έχω παραγγείλει, γιατι περιμένω να κάνω μια συνάντηση με τον κο. Καστρουνή να ακουσω κι απο εκει τις γνώμες του, γιατι θέλω και σε δευτερη φάση να αλλάξω και ηχεια. Όχι τώρα όμως.
Θα σας πω βασικα γιατι σκεφτομαι τα PB-12/13 και όχι το PB-2000.
1) Σκέφτομαι σοβαρά το σενάριο, να ΜΗΝ αγοράσω ενισχυτη καινουργιο, μιας και ο τρέχων (RX-V2500)μου μια χαρα είναι. Ο λόγος της αναβάθμισης θα ήταν η ευκολια με τα HMDI, Airplay, κλπ, αλλα και αυτα τα έχω ήδη με HDMI matrix και Apple TV. Και επειδη έχω το Logitech Harmony Ultimate, δεν υπαρχει πρόβλημα ότι είναι περισσότερες συσκευες να διαχειριστώ.
Το θέμα είναι ότι ο RX-V2500 δεν έχει EQ στο sub, οποτε ένα DSP θα με βοηθουσε να καλιμπραριστει σωστα. Οποτε υπαρχει το σενάριο που κοστολογικά είναι περίπου ίδιο. PB-2000/Yamaha RX-A2030 (που έχει subEQ και τις ευκολιες που θέλω) στα 1678€ από LSound(με τιμολογιο), ενώ το PB12 έχει 1343. Επίσης καπου τώρα λογικά η Yamaha θα ανακοινώσει ενδεχομένως νέα σειρα A1040?A2040/A3040 οπότε είναι λογικο να πέσουν οι τιμες στα προηγουμενα μοντέλα.
2) Η αλήθεια είναι ότι πρακτικά δεν προκειται να παιζω πολυ δυνατα στο σπίτι ταινίες, διοτι η συζυγος με πρήζει ότι είναι δυνατα και στο -30dB ο ενισχυτής, καθώς και ό γείτονας μας είναι τυφλος, που σημαίνει ότι έχει αυξημένη την αισθηση της ακοης! Σιγουρα καποια στιγμη θα τον βάλω και δυνατα, αλλα όχι πάντα. Αυτό όμως που ΝΟΜΙΖΩ (χωρίς βέβαια να ξέρω και για αυτο αμφιταλαντεύομαι) είναι πώς σε χαμηλότερες εντάσεις θα μπορέσω να νιωσω τον Γκοτζίλα να με πατάει με το PB12, ενω με το PB-2000 για να νιώσω το ιδιο θα έπρεπε να είναι πιο δυνατά.
3) Θέλω να πω στην κόρη μου να πάει κοντά στο subwoofer και μόλις απλώσει το χεράκι της να βάλει κάτι μέσα στα ports....ΤΣΑΑΑΑΑΑΑΚ! βάζω το Armaggeddon την ώρα που σκάνε οι μετεωρίτες στην Νέα Υόρκη να σου πώ μετα κυρία μου! Πλησιάζεις ή δεν ξαναπλησιάζεις μετα στο subwoofer!