Ποιο SVS κι από πού;(Sub βρήκα τελικά.Σπίτι που θα βρω;)

Reaction score
15.548
μην τον δωσεις τον yamaha μια χαρα ειναι....

αποτι βλεπω ενα sub σε παιρνει.....

οποτε παρε αυτο (αν σε παιρνει στον χωρο)που εχει eq και μπορεις να παιξεις με τις τρυπες.......οποτε δεν θα χρειαστεις πιθανοτα ξεχωριστο eq για το sub...

μια ισοσταθμιση καλη θελεις με την ενταση που ακους και θα εχεις πολυ καλο αποτελεσμα ......ασχετα αν παιζεις χαμηλα.

θα εχεις ολη εκεινη την πληροφορια ωστε και να ακους και να αισθανεσαι.;)

Reaction score
2.482
Πάρε ή κόψε μια κούτα με τις διαστάσεις του PB13, 57x52x69, και δες πού θα μπορούσες να το βάλεις χωρίς να κινδυνεύσεις να σ' το βάλει. :D
Πωπω, ρε δεν ειχα συνειδητοποιησει το βάθος! Ενταξει, απλα δεν μπαινουν πουθενα τα μεγαλα!

Πάει το όνειρο.... Ή μήπως να μπω στο δίλημμα sb13/ pb2000? :D

Reaction score
2.482
μην τον δωσεις τον yamaha μια χαρα ειναι....

αποτι βλεπω ενα sub σε παιρνει.....

οποτε παρε αυτο (αν σε παιρνει στον χωρο)που εχει eq και μπορεις να παιξεις με τις τρυπες.......οποτε δεν θα χρειαστεις πιθανοτα ξεχωριστο eq για το sub...

μια ισοσταθμιση καλη θελεις με την ενταση που ακους και θα εχεις πολυ καλο αποτελεσμα ......ασχετα αν παιζεις χαμηλα.

θα εχεις ολη εκεινη την πληροφορια ωστε και να ακους και να αισθανεσαι.;)
Μας κατεστρεψες! Θα φτιαξω την κουτα που ανεφερε ο zizik να δω τη θα πει η γυναικα μου και να δω πως καθεται στον χωρο...

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.012
Το θέμα του SurfDrifter δικαιούται να είναι ανεξάρτητο, ας το κάνει κάποιος απ' τους συντονιστές του HC που πληρώνονται τόσα αλλά ξύνονται. :D

Φρομ #49.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
103.262
Το θέμα του SurfDrifter δικαιούται να είναι ανεξάρτητο, ας το κάνει κάποιος απ' τους συντονιστές του HC που πληρώνονται τόσα αλλά ξύνονται. :D

Φρομ #49.
Done. Τα μισθά μου τώρα, μπαίνει Ιούνιος. :D

Reaction score
2.482
Ωχ. Προξενησα χάος με τα thread!

Εκοψα χαρτονια, με ειδε η γυναικα και γκρίνιαζε για το μεγεθος του PB-2000, να μην πω για τα 7,5 εκατοστα παραπάνω του PB12 που μπορει θεωρητικα να μην ειναι πολλα, αλλα θα εξέχει πολυ ασχημα ρε γμτ. Απο τις διαστάσεις των subs, μονο το SB13 κουμπώνει λουκούμι στην θεση που ήδη υπαρχει το sub, αλλα όλοι μου λετε πως δεν αξίζει.

Τώρα σκεφτόμουν να κουνήσω ΟΛΟ το συνθετο προς τα δεξια να ακουμπήσει στο δεξι ηχείο και να βάλω αριστερα το sub. Αν γίνει αυτο κερδιζω τον κατάλληλο χώρο για να μπει συριζα το PB-2000 και θα εξέχει το PB12 7,5cm. Αλλά μετα υποτιθεται θα χαλάει η συμμετρία συνθετου με τα ραφια απο πάνω. Εγινε Τουρκος όταν της το είπα!

(Οπως καταλαβαίνετε, για ψυχολόγο σας έχω τώρα!)

IMG_0977.JPG
IMG_0978.JPG
IMG_0979.JPG
IMG_0980.JPG
IMG_0981.JPG
IMG_0982.JPG

Reaction score
2.482
Οπότε τι κάνουμε; :)
Δεν ξέρω ρε γμτ.... Ουτε νομιζω οι κύλινδροι κάνουν, διότι ο μεν μεγάλος PC13 θα έιναι πιο ψηλος απο το ηχείο μου και θα κρύβεται πισω απο το πανί. Το ιδιο και ο PC12 που μεν θα είναι πιο χαμηλος, νομιζω στο ιδιο υψος με τον καθρέφτη, αλλα κι αυτος θα κρύβεται πισω απο την οθονη.

Πραγματικα, απογοητευτηκα σήμερα, διοτι είχα φορτώσει με την ιδεα να παραγγείλω το PB12 και τελικα, καλα-καλα ουτε το PB-2000 δεν χωράει στον χώρο μου....

Θα κουνήσω αυριο τελειως το συνθετο στη δεξια πλευρα να δω πως θα φαίνεται, και θα βάλω τα χαρτονια να δω πως θα είναι.

Με τιποτα δλδ, το SB13U, ε;

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.012
Ε όχι και με τίποτα.
Σαμπάρα είναι, απλά είναι ακριβότερο απ' τ' άλλα σε σχέση με την απόδοσή του για HT.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
103.262
Ψηφίζω SB13. Το θέμα είναι μήπως, όσο καλό και να είναι (που είναι...), έχεις σε λίγο καιρό δεύτερες σκέψεις για το αν θα έπρεπε να πάρεις μεγαλύτερο.

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.012
Κι εγώ, σε τοίχο ή γωνία θα είναι τρομακτικό.

Reaction score
2.482
Περασα ολο το βραδυ για να διαβαζω για το sb13U.

Και ο τυπος απο την lsound κυριακατικα μου εστειλε mail και μου προτεινε κι αυτος το sb13 προβαλλοντας του τους προβληματισμους μου...

Παρολα αυτα, επειδη εχει 45 μερες try-out, λεω να παρω το pb12 και προσπαθησω να το στριμωξω στον χωρο δεξια απο το αριστερο ηχειο. Αν φαω τρελλο ακυρο και δεν καθεται με τιποτα ή/και γκρινιάξει πολυ η γυναικα, θα το στειλω πισω και θα παρω το sb13.

Αν κ το πιο λογικο ειναι να παρω το sb13u, το δοκιμαζω κ αν δεν μου αρεσει, (λεμε τωρα) παιρνω το pb12.

Παντως, σε διπλωματικο μετωπο ακουλουθω τακτικη Σαμαρα. Θα της δειξω βιντεο απο youtube με dual pb13 να παθει εγκεφαλικα και μετα της φερνω το μικροτερο και αμεσως θα νιωσει ευχαριστημενη που γλυτωσε τα χειροτερα (λεγοντας φυσικα οτι πρωτος γνωμονας της επιλογης μου ηταν αυτή και συμβιβαστηκα και πηρα το μικροτερο)

Reaction score
15.548
το συγκεκριμενο sb13u θελει γωνια για καλυτερα αποτελεσματα .....στο καλοριφερ

θα εισαι οκ.....

για το κεντρο θελεις pb

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.429
Περασα ολο το βραδυ για να διαβαζω για το sb13U.

Και ο τυπος απο την lsound κυριακατικα μου εστειλε mail και μου προτεινε κι αυτος το sb13 προβαλλοντας του τους προβληματισμους μου...

Παρολα αυτα, επειδη εχει 45 μερες try-out, λεω να παρω το pb12 και προσπαθησω να το στριμωξω στον χωρο δεξια απο το αριστερο ηχειο. Αν φαω τρελλο ακυρο και δεν καθεται με τιποτα ή/και γκρινιάξει πολυ η γυναικα, θα το στειλω πισω και θα παρω το sb13.

Αν κ το πιο λογικο ειναι να παρω το sb13u, το δοκιμαζω κ αν δεν μου αρεσει, (λεμε τωρα) παιρνω το pb12.

Παντως, σε διπλωματικο μετωπο ακουλουθω τακτικη Σαμαρα. Θα της δειξω βιντεο απο youtube με dual pb13 να παθει εγκεφαλικα και μετα της φερνω το μικροτερο και αμεσως θα νιωσει ευχαριστημενη που γλυτωσε τα χειροτερα (λεγοντας φυσικα οτι πρωτος γνωμονας της επιλογης μου ηταν αυτή και συμβιβαστηκα και πηρα το μικροτερο)
Δείξε αυτό το κτήνος αρχικά,τρώς το άκυρο και μετά παίρνεις όποιο SVS θέλεις!:drinks:
http://www.avsite.gr/forum/threads/wisdom-sts-super-sub-στο-avsite.88311/

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.328
Members
38.542
Νεότερο μέλος
flastex