Gojakla
Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
- Reaction score
- 7.494

Κουφός είναι ο άνθρωπος.Αφου ξέρεις τη standard απάντηση: Δε θα έχεις αναλυτικό σύστημα.![]()
Το βίτσιο είναι συνώνυμο του καλλιτέχνη - και ο καλλιτέχνης συνώνυμο του φρικιού......
Βρίσκω προσωπικά αδιανόητη οποιαδήποτε εκτίμηση για συσκευές (δηλαδή μέσα αναπαραγωγής) εκφέρεται υπό όρους ηδονιστικής διέγερσης,πράξη η οποία αξίζει να επιφυλάσσεται αποκλειστικά για το ίδιο το μουσικό περιεχόμενο.
Εγώ πάντως αν αγόραζα με βάση αυτά που έχουν γραφτεί εδώ μέσα θα έπρεπε να έχω στην κατοχή μου
la scala με class d ή grimm, mk2 με sas, mac, metric, dac
τα συμπεράσματα δικά σας..
Ευχαριστώ δεν θα πάρω, δώσαμε!Γιατί θα ήταν άσχημα να έχεις ενα τέτοιο σετάκι?
Εμείς οι παλαιότεροι θα είχαμε Magnepan με ενεργή πολυενίσχυση.
Πολύ θα ήθελα να τα έχω , αλλά δεν μπορώ οικονομικά.
Και πόσο καλύτεροι είναι οι ρηβγιούερς των περιοδικών?
Σε συνθήκες αναπαραγωγής μουσικού περιεχομένου ενδιοδιαμόρφωσης θα ακούσεις συντονισμό και τις αρμονικές του?Ωραιο θεμα... Το 'κουδουνισμα' του βραχιονα του sl1200 , που δεν εχω κατορθωσει να ακουσω ως κατοχος του εν λογω πλατω τι σημαινει?Η ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ πολλων εδω σε σχεση με την συμπεριφορα αυτη του βραχιονα με ψαρωνει....
αν λοιπον δεν ενδιαφερουν οι γνωμες ΚΑΘΟΛΟΥ και η αναγκη να εισαι στο παρον ή αλλα φορουμ, πηγαζει απ την παραπανω "αναγκη", καλυτερα μπες σε κανα facebook, να σου περασει...
Καντο λιανα...η κοινως, δεν καταλαβα τι λες.Σε συνθήκες αναπαραγωγής μουσικού περιεχομένου ενδιοδιαμόρφωσης θα ακούσεις συντονισμό και τις αρμονικές του?
Μέσα είναι και χρωματίζει με τον ιδιαίτερό του τρόπο το τελικό ηχητικό αποτέλεσμα![]()
'Εχει σχέση με την ιδιοσυχνότητα.Καντο λιανα...η κοινως, δεν καταλαβα τι λες.