Πρέπει να λαμβάνουμε υπόψιν τις ακουστικές αξιολογήσεις μελών που διαβάζουμε στα φόρουμ ?

Reaction score
8.905
Μέτα από τα σχόλιά σας κατάλαβα ότι δεν σας ενδιαφέρει...:D

Απλά για την ιστορία θα σας πω ότι έπαιξα (με αυτή την σειρά) αυτά τα κομμάτια από πισί:

Στα τεστ από βινύλιο διάλεξα ένα δίσκο γκαράζ-πάνκ :rolleyes:.... για να φτάσει το σύστημά μου στα όριά του... Θυμάμαι, ο Παντελής ο ΑΒΓΔ και ο Κοντολέτας μου είχαν πει (τότε που τον είχα πάρει) ότι αυτός με αντιπροσωπεύει.. :laugh:

Last edited:

Reaction score
5.679
Αυτά τα μωβ καλώδια που είδα , προέρχονται απο τας ψυχρας Ρωσίας ?

Η προέρχονται απο μεσογειακάς χώματα και εδάφη που απογείωσαν το σύστημα σας ευγενικέ κύριε απο τας Αθήνας ???

Reaction score
8.905
Αυτά τα μωβ καλώδια που είδα , προέρχονται απο τας ψυχρας Ρωσίας ?
Η προέρχονται απο μεσογειακάς χώματα και εδάφη που απογείωσαν το σύστημα σας ευγενικέ κύριε απο τας Αθήνας ???
Αγαπημένε μου φίλε, να σας ενημερώσω ότι προέρχονται από Ασία (γιαπωνέζικα) και στηρίζονται στον αγωγό PCOCC-A by Furukawa,
Φαντάζομαι ποια υπονοείται από τας ψυχράς Ρωσίας... και επειδή τα έχω "ακροασθεί"... ένα θα σου πω... οι "Ρωσίδες" είναι άλλα κόλπα!

Reaction score
5.679
Εφόσον έχεις το 7 και το 15 της λίστας για σύγκριση ΚΑΛΩΔΙΩΝ κάτι θα ξέρεις παραπάνω εσυ ...
Σε βάθος χρόνου θα ήθελα να ακούσω το 7 με τις ρωσικές παλλακιδες να δω πόσο καλα χορεύουν τα γουφερ .
Γιατί να το κρυψωμεν αλλωστε βεβαίως βεβαίως !!!
Διότι κάτι αλλα Japan ultra hi end Κα€λωδια σε εξωφρενικες τιμες που είχα ακούσει , ηταν πολυ καλα στις μεσαίες περιοχές σε τραγουδιαρες αλλα χαμηλά στα δύσκολα κομματάκια που τους έβαλα μετά έχασαν αυγά , πασχάλια κλπ κάτι σε μπερδεway ένα πράγμα σε λέω .
Τέλος πάντων εγω κουφος είμαι , οτι θέλω λέω οπότε μην με παίρνετε στα σοβαρά ....

Reaction score
877
Φιλοσοφικά -πάντα- μιλώντας, η ανοησία είναι υποκειμενικά αντικειμενική, άρα επηρεάζει ιδιαίτερα στην αντίληψη της υποκειμενικής ολιστικής κοσμοθεωρίας κάθε ατόμου.
Όταν αυτή εκτίθεται ευθέως και απροκαλύπτως, μπορεί να εκλειφθεί απο ενοχλητικό έως ..χαριτωμένο ερέθισμα.

Είναι θεραπεύσιμη -αν υπάρχει ενδιαφέρον- απο τον ..φορέα.

Καθίσταται ανυπόφορη όταν αναμειγνείεται με μικρότητα ψυχής οπότε και εμμένει ως ακλόνητο χαρακτηριστικό στο διηνεκές!

Η αυτοίασις δεν υφίσταται, συμπίπτει δε εννοιολογικά και πραγματιστικά με την αυτοικανοποίηση.

Δια ταύτα:
Συνιστάται διάβασμα για το εκάστοτε αντικείμενο ενδιαφέροντος και συναναστροφή με τους "κατέχοντες" αυτό.

Η αποτελεσματικότητα της "θεραπείας" αξιολογείται μετά 5 έτη.

ΥΓ. για Βαγγέλη: δεν σου έκανε "επίθεση" ο Μπουτίας, (άθλιο και μόνο να γράφεις αυτό το νεημ...του φιλτατου κυρίου Χ), είμαι σίγουρος.;)
συμφωνώ απόλυτα και προσθέτω πως Φιλοσοφικά -πάντα- μιλώντας, η ανοησία είναι αντικειμενικά διακριτή και εξωτερικεύσιμη - εκφράσιμη, ακόμα και μόνο από την ακτινοβολία του ατόμου που την πρεσβεύει..

μερικές φορές μάλιστα, όντες σε χαλαρό mood, είναι χαριτωμένη και εύπεπτη, ακόμα και αποζητούμενη..

πχ. όταν βλέπουμε χαριτωμένη ξανθιά με αγαμάλτινη μορφή σμιλεμένη, αχυρένιο μαλλί, καμπυλοφόρα πανταχόθεν, αλλά και σιλφίδα ταυτόχρονα, σαν ινδή ξεβαμμένη κρεολή κατεβασμένη νδάιρεκτ από τον παράδεσο, να μας ρωτά κάτι για το meeting κρατώντας ταυτόχρονα στα χέρια το iphone, γνωρίζουμε εκ των προτέρων προς τα που θα πάει η συζήτηση.. και την επιζητούμε..

δεν συμβαίνει το ίδιο με το επονομαζόμενο 'δυνατό' φύλλο, όπου η ανοσία και η βλακεία δεν συγχωρούνται.. δεν υπάρχει κανένας λόγος να συγχωρεθεί..

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.949
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm