VLASSIS-S
Sιγμοειδής Νέμεσις
- Reaction score
- 14.057
Δεν ξερω αν οι παραισθησεις ειναι αισθησεις ...............
Έτσι μπράβο!χμ ωραιο θεμα, εχει βγει και Β απο την σπηλια, ο Ανεμελ ειναι σε πολυ καλη κατασταση και ο bhutias οργιαζει, προσωπικα λαμβανω πολυ σοβαρα υποψη ολες τις αποψεις των συμφουριτων και τις θετικες και τις αρνητικες .....
Πολύ σωστά και θέλω να προσθέσω κάτι ακόμαKαλημερα σε ολους.
Οταν η γνωμη -αποψη ενος συνακροατη κανει λεπτη ισορροπια μεταξυ υποκειμενικου και αντικειμενικου , τοτε πρεπει να την λαβουμε σοβαρα υπ οψιν.
μας. Σε γενικες γραμμες ομως ενα συστημα [ΑΔΙΑΦΟΡΟ, ΛΙΠΑΡΟ κ.λ.π ,μπορουν να το διαπιστωσουν πολλοι μαζι].
Ζήτω η δημοκρατία της ακουστικής εκτίμησης.Και με διευρυμένη πλειοψηφία μάλιστα .Α. Η αντικειμενικότητα εκφράζεται διαμέσου της πλειοψηφίας των υποκειμενικών απόψεων από την ακουστική αξιολόγηση των κριτών αφήνοντας την έκφραση της υποκειμενικότητας στην μειοψηφία.
Ετσι όταν πχ οι 8 στους 10 συμφωνούν για ένα μέσο αναπαραγωγής (αδιάφορα για τους λόγους που τους οδηγούν εκεί), αυτόματα η άποψή τους βαπτίζεται αντικειμενική ενώ των υπολοίπων 2 είναι υποκειμενική.
Μιλάμε φυσικά για ακουστικές εκτιμήσεις.
Για αυτό ανέφερα τους θιασώτες της αντικειμενικότητας. Είναι 2 όσες και οι αντικειμενικότητες.Ζήτω η δημοκρατία της ακουστικής εκτίμησης.Και με διευρυμένη πλειοψηφία μάλιστα .
Πες το ενισχυμένη αναλογική!Ζήτω η δημοκρατία της ακουστικής εκτίμησης.Και με διευρυμένη πλειοψηφία μάλιστα .
Μου θύμησε το παλιό καλό αναρχικόΠες το ενισχυμένη αναλογική!![]()
Και που να σου στείλω και λάδι ΜΟΥ.........Και να μην μιλήσω καλύτερα για τα diy .Εκεί ισχύει το κλασσικό "έκανα ενα κρασί φέτος σκέτο νέκταρ " .![]()