- Reaction score
- 589
Η έκθεση για εμένα ήταν μιας ώρας ,και έγινε για να πούμε ότι έγινε. Κάθε χρόνο και χειρότερα.
Πού πας χωρίς ΠΑΗ??Και κατι αλλο, εννοειται προσωπικη παντα γνωμη...
Στον τριτο οροφο ειχε ενα μικρο δωματιο ο ορφεας με ενα συστημα cd ενισχυτης και ηχεια
Εκει λοπον ειχε 6 καρεκλες και τον εκπροσωπο της nordost ο οποιος παρουσιαζε τα κατωθι και παραλληλα εκανε και demo να παιζει ενα τραγουδι χωρις αυτα μετα με το ενα μετα με το αλλο και στο τελος και με τα 2 μαζι.
Τρελη παπατζα ,ολοι ακουγανε διαφορες και κανανε ουαου και ουυυ.....
Μονο εγω δεν ακουγα καμια διαφορα....βεβαια ποιος ξερει μπορει εγω να μην εχω golden ears..
QRT | PLUG-INS
Nordost, manufacturer of high technology cables including speaker / video cables and analog and digital interconnects. Brand names include the Supreme Reference Odin, Reference Valhalla and Tyr and others including Norse, Flatline and Sort Systemswww.nordost.com
ΥΓ....να κατι τετοιες στιγμες μου λειπει ο ΠΑΗ να με βαλει στον ισιο δρομο![]()
Σχετικά με τον Hart και από εμένα τα ίδια. Πρώτη φορά άκουσα αυτί το ηχείο να παίζει έτσι. Εύγε στα παιδιά!Πήγα την Κυριακή για μια χαλαρή βόλτα , ευτυχώς είχε πάρκινγκ εκεί δίπλα και βόλεψε πολύ.
Οσο για την έκθεση θα πω ένα πράγμα που το λέω συχνά . Οκ σε αυτές τις εκθέσεις συνήθως πάνε άνθρωποι που έχουν ένα μέτρο σύγκρισης για το τι είναι καλός ήχος. Πόσο εύκολο είναι να ξεγελάσεις όμως ανθρώπους που δεν γνωρίζουν τι είναι καλός ήχος με ηχεία της τάξης των 50κ ευρώ που παίζουν πραγματικά απαράδεκτα! Δεν θα αναφέρω προφανώς ποια ήταν αυτά αλλά φαντάζομαι και άλλοι παρατήρησαν τέτοια «φαινόμενα» . Επίσης όποτε πάω σε τέτοιες έκθεσεις αναγνωρίζω τον εαυτό μου και το σύστημα μου που με τόσο κόπο και ώρες έχει στηθεί!
Ο βασικός λόγος που πήγα στην έκθεση ήταν οι κόρνες που έπαιζαν με ιντεον , και θα πω πως δεν μου έκαναν κάποια εντύπωση δυστυχώς . Ένιωσα πως τους έλειπε λίγο η σπιρτάδα και την λαιβ αίσθηση που θες να νιώσεις όταν βάλεις τέτοια ηχεία σπίτι σου. Η καμπίνα των χαμηλών ήταν εξαιρετική, δεν μπούμαρε ιδιαίτερα όπως μπουμαρει η δική μου 50 χρονων καμπίνα και είχε αρκετά καλό χαμηλό για εμπρόσθιας φόρτωσης κόρνα με μπας ρεφλεξ (παρά τα λίγα λίτρα). Η κόρνα των μεσαίων είναι γνωστή οκ, αλλά μου έκανε εντύπωση το τουιτερ που μπορούσες να το ακούσεις να βγαίνει μπροστά . Θεωρώ πως ένα άλλο τουιτερ με άλλη ρύθμιση θα έδενε πολύ καλύτερα όλο το ηχείο και θα έδινε τον αέρα που του λείπει. Πολλοί δεν έχουν ακούσει κόρνες και λογικό είναι να τους άρεσε αλλά αυτό το ηχείο έχει πολλές δυνατότητες ακόμα! Πολύ όμορφα τα ηχεία της χαμελεον με εντυπωσιακό χαμηλό. Στην αρχή νόμιζα πως ήταν παλιά ηχεία της Diatone αλλα είδα τα μιντ και και τα τουιτερ και προσγειώθηκα . Πολύ καλά έπαιζαν και τα B&w με τον Χαρτ - δεν νομίζω να έχω ακούσει ξανά b&w να παίζει έτσι και δεν είναι και αγαπημένη μάρκα γενικά . Αυτά !
Πλάκα πλάκα , σοβαρα σοβαρα μέσα στις κουβέντες σας είναι ο Παναγιώτης.Πού πας χωρίς ΠΑΗ??![]()
Tι εγινε ρε Τζωννε εφυγε μπρε απο το μαγαζι μας?Πλάκα πλάκα , σοβαρα σοβαρα μέσα στις κουβέντες σας είναι ο Παναγιώτης.
Λείπει από το forum κάντε κάτι να γυρίσει.
Εγώ προσωπικά και το δηλώνω προσπαθώ να τον πείσω….αλλα δεν.![]()
Ήταν ένα ακόμη άτομο στην παρέα.Tι εγινε ρε Τζωννε εφυγε μπρε απο το μαγαζι μας?
Το πρόβλημα στις εκθέσεις και το μεγάλο δικό μου παράπονο είναι ότι όλοι παίζουν τέτοια μουσική φτιαγμένη και "λουστραρισμένη" για να εντυπωσιάζει τον κόσμο. Ίσως κανένας να μην βάζει πιο "απλά" κομμάτια με πιο απλές παραγωγές εννοώ. Πως είναι οι περισσότεροι μοντέρνοι σεφ ( μη χέσω) που μας έχουν φλομώσει με σκουπίδια και πειραγμένη σύγχρονη ας πούμε μαγειρική.Σήμερα έχει γενέθλια η Diana Krall. Ξέρετε, ακόμα την παίζουν στις εκθέσεις.
Μα μεγάλο ποσοστό των παρευρισκόμενων αυτά ακούν και σπίτια τους επειδή παίζουν "καλά" στα μηχανάκια τους και ας μην είναι του τύπου τους αυτές οι επιλογές , τους αρέσει θέλοντας και μη.ότι όλοι παίζουν τέτοια μουσική φτιαγμένη και "λουστραρισμένη" για να εντυπωσιάζει
Καλά και χωρίς την κραλ την παίζουν στις εκθέσειςΣήμερα έχει γενέθλια η Diana Krall. Ξέρετε, ακόμα την παίζουν στις εκθέσεις.
Πάντως ακόμα και τα δωμάτια του Wyndham Grand είναι πολύ καλύτερα και πιο άνετα από αυτά του Radisson Blu Park στο Πεδίο του Αρεως όπου γινόταν η έκθεση τα προηγούμενα χρόνια. Θα συμφωνήσω επίσης ότι οι συνεδριακές αίθουσες στο -1 και αυτές του πρώτου ορόφου ότι ήταν ικανοποιητικές. Μακάρι να υπήρχαν περισσότεροι εκθέτες.Στον -1 και στον 1 οι χώροι ήταν μια χαρά. Στον τρίτο όντως ήταν ποντικότρυπες με ανύπαρκτο εξαερισμό.
Πολύ γκρίνια και αρνητική ενέργεια παιδιά. Όσοι δεν πήγατε να ξέρετε ότι δεν ήταν τόσο χάλια όσο περιγράφεται εδώ από κάποιους. Μόνο ότι σας βασάνισαν οι εκθέτες δεν έχουμε ακούσει ακόμα.
Ούτε έχω κάποια σχέση με την έκθεση, ούτε επαγγελματίας είναι ούτε γνωρίζω προσωπικά κανέναν από εκεί μέσα αλλά έλεος με τις υπερβολές.
Η δική μου κομπανία δεν ακούει τέτοια. Η ακρόαση πρέπει να βγάζει συναίσθημα και όταν πετάς στο πλατό έναν δίσκο που αγόρασες το 85 με 500 δραχμές.Μα μεγάλο ποσοστό των παρευρισκόμενων αυτά ακούν και σπίτια τους επειδή παίζουν "καλά" στα μηχανάκια τους και ας μην είναι του τύπου τους αυτές οι επιλογές , τους αρέσει θέλοντας και μη.
Αυτο το τεπτεσxιον παιζνε ......Σήμερα έχει γενέθλια η Diana Krall. Ξέρετε, ακόμα την παίζουν στις εκθέσεις.
Ασε δε αυτο το Make us stronger που το εχουν ξεσκισει ....λες και δεν υπαρχει κανα αλλο progressive house με μπασια απο digital vocorder που να αναστεναξουν οι μεβρανες....ρε τι ειναι αυτοι ρεεεεεεεεεΑυτο το τεπτεσιον παιζνε ......
Έπαιξε.Ενα ειναι το τραγουδι υμνος που κυνηγάει να ακουσει καθε χαιεντάς σε καθε εκθεση και που ξεγυμνώνει καθε συστημα κ ηχείο!!!!
Και για τους κακοπροαίρετους, να διευκρινίσω ότι δεν πρόκειται για 2 προτάσεις ασύνδετες, με ξεχωριστό νόημα!Σήμερα έχει γενέθλια η Diana Krall. Ξέρετε, ακόμα την παίζουν στις εκθέσεις.