Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Μέχρι τότε, κράτα τις φήμες για τον εαυτό σου.Το ψάχνω για να το επιβεβαιώσω.
Νομίζω παρανόησες. Η αντικειμενική άποψη - λέει και συμφωνώ - αναδεικνύεται μετά από "διαγωνισμό" με τις υποκειμενικές. Ανεξάρτητα από "κατευθείαν αναθέσεις" που κάνει ο οποιοσδήποτε.... Ξεχωρίζει και καταξιώνεται? Δηλαδή την όρισες και ορθή και είδες και την μελλοντική της καταξίωση ...
Το ότι έκανε τις μούφα δοκιμές δεν είναι φήμη, και αυτό έχει σημασία.Μέχρι τότε, κράτα τις φήμες για τον εαυτό σου.
Έκανα quote σε συγκεκριμένο τμήμα του post. Αν θες, το ξανακάνω:Το ότι έκανε τις μούφα δοκιμές δεν είναι φήμη, και αυτό έχει σημασία.
Για πες...υπάρχουν βάσιμες υποψίες ότι ο συγκεκριμένος αντικειμενικός κριτικόςείναι μέλος του avsite
.
τι room treatment έχει κάνει ο φίλος μου ο κωστας ο εαρ στον χώρο του ?Νομίζω παρανόησες. Η αντικειμενική άποψη - λέει και συμφωνώ - αναδεικνύεται μετά από "διαγωνισμό" με τις υποκειμενικές. Ανεξάρτητα από "κατευθείαν αναθέσεις" που κάνει ο οποιοσδήποτε.
Παράδειγμα.
Εδώ και χρόνια Κωσταυτιάς και Τσαντουλής είχαν φάει τα λυσσακά τους για την σημασία του φροντισμένου χώρου. Χωρίς να τους δίνουν πολλοί σημασία οι υπόλοιποι. Σιγά - σιγά, γιατί προανέφερα ότι τα αντανακλαστικά μας είναι αργά, ή άποψη της αναγκαιότητας φροντίδας χώρου είναι πλέον ΝΟΜΟΣ!
Ελπίζω δηλαδή ...
Αντώνη, εάν (αυτοί οι ίδιοι) έχουν κάνει η όχι δεν παίζει ρόλο.....τι room treatment έχει κάνει ο φίλος μου ο κωστας ο εαρ στον χώρο του ?![]()
βασιλη μου βγήκε ο φραπες απο την μύτηΑντώνη, εάν (αυτοί οι ίδιοι) έχουν κάνει η όχι δεν παίζει ρόλο.....![]()
Το παράδειγμα χρησιμοποιήθηκε σε συνάρτηση της ανάδειξης - έστω και ετεροχρονισμένα - μιας αντικειμενικής άποψης. Αυτό που λες εσύ - αν ισχύει - είναι το "δάσκαλε που δίδασκες". Που ούτε την αξία (αντικειμενική ορθότητα) της χωροφροντίδας μειώνει, ούτε είναι εντός θέματος.τι room treatment έχει κάνει ο φίλος μου ο κωστας ο εαρ στον χώρο του ?![]()
τι room treatment έχει κάνει ο φίλος μου ο κωστας ο εαρ στον χώρο του ?![]()
...ψάχνω να βρω και τι έχουν κάνει οι παλιές καραβάνες στο forum...και πέφτω πάνω σε μπύρες....πολλές μπύρες......
Aπό πότε η...βαριεστημάρα και η αδιαφορία συγχέονται με την αντικειμενικότητα;Το ότι έκανε τις μούφα δοκιμές δεν είναι φήμη, και αυτό έχει σημασία.
Αυτό που έχει διαρραγεί ,είναι η έννοια της αντικειμενικότητας...Μια παρένθεση off-topic για τον @Bhutia που μας δίνει πάντα με τα γραφόμενά του τροφή για σκέψη
Ξεχωρίζει και καταξιώνεται? Δηλαδή την όρισες και ορθή και είδες και την μελλοντική της καταξίωση
Όταν για μία ομάδα η αντικειμενική άποψή είναι για μία άλλη ομάδα υποκειμενική τότε κατανοούμε ότι έχει χαθεί η έννοια του ορθού αφού δεν μπορεί κάτι να είναι συγχρόνως αντικειμενικά ορθό και αντικειμενικά λάθος
Ο λόγος είναι η αδιάρρηκτη σύνδεση του ορθού και του λογικού...... και περί λογικής μάλλον υπάρχει χάος, αφού η λογική και των δύο ναι μεν λέει ότι πρέπει να ακούνε ορθά, αλλά έχουν εστιάσει τον ορθολογισμό τους επί άλλου αντικειμένου.
είναι σαν να πρέπει να πάρεις στα σοβαρά πνευμονολόγο καπνιστή που σου λέει να κόψεις το τσιγάρο ?Αντώνη, εάν (αυτοί οι ίδιοι) έχουν κάνει η όχι δεν παίζει ρόλο.....![]()
Στο σπίτι του Κώστα δεν έχω πάει... άρα και δεν μπορώ να σου απαντήσω (και δεν με ενδιαφέρει άλλωστε) ας σου πει ο ίδιος με την μέτρικ τι έχει κάνει! Σημασία για μένα έχει (αν και έχουμε "συγκρουσθεί" αρκετές φορές) ότι από αυτόν κέρδισα πολλά! Και είσαι φίλος του όπως λες..., πες του ότι μας λείπει!είναι σαν να πρέπει να πάρεις στα σοβαρά πνευμονολόγο καπνιστή που σου λέει να κόψεις το τσιγάρο ?![]()
είναι και γ@μω τα παιδιά , δεν παίζει να έχετε "συγκρουσθεί"Στο σπίτι του Κώστα δεν έχω πάει... άρα και δεν μπορώ να σου απαντήσω (και δεν με ενδιαφέρει άλλωστε) ας σου πει ο ίδιος με την μέτρικ τι έχει κάνει! Σημασία για μένα έχει (αν και έχουμε "συγκρουσθεί" αρκετές φορές) ότι από αυτόν κέρδισα πολλά! Και είσαι φίλος του όπως λες..., πες του ότι μας λείπει!![]()
Βρε Αντώνιε γέρασες και ξεχνάς...είναι και γ@μω τα παιδιά , δεν παίζει να έχετε "συγκρουσθεί"
νεώτερα μέλη βέβαια δεν γνωρίζουν ίσως ιστορίες για καλώδια ρεύματος εκκατομυριου δραχμών και για λαμπατα ενισχυτικά , μένουν στα τελευταία κλας ντε και κάρτες ήχου
Το θέμα είναι, όταν από κάποιους εισπράτεις γνώση και κερδίζεις κάτι από αυτήν... γιατί πρέπει να σε ενδιαφέρει από τι ακούει...άλλοι εδώ μέσα δεν μας έχουν πει από τι ακούν μουσική αν ακούν , για να απαντήσω κατ'ουσιαν και στο ερώτημα του thread
Αν ξέρει , δεν μπορεί ν ακούει με sony all in one.Το θέμα είναι, όταν από κάποιους εισπράτεις γνώση και κερδίζεις κάτι από αυτήν... γιατί πρέπει να σε ενδιαφέρει από τι ακούει...![]()
Το δικαίωμα της μετάδοσης μηνυμάτων στους μετέχοντες της Ελληνικής παιδείας είναι κάτι που δεν το είχα σκεφτεί. Είναι και αυτή μία άποψη που μάλλον, λόγο αναφοράς, συμφωνεί μέρος των Ελλήνων οπαδών της ορθότητας.Aπό πότε η...βαριεστημάρα και η αδιαφορία συγχέονται με την αντικειμενικότητα;
Αυτό που έχει διαρραγεί ,είναι η έννοια της αντικειμενικότητας...
Η εκλογίκευση που γίνεται από τις διαφορετικές φατρίες διακυβεύεται ουσιαστικά στην αντίληψη της πιστότητας,παρά της ορθότητας-αφού οποιαδήποτε αναπαραγωγή διακρίνεται (όπως λέμε....ξεχωρίζει) εξαιτίας αναπόφευκτων απωλειών από το αρχικό μουσικό γεγονός.
Απόδειξη για τη διάρρηξη,είναι το γεγονός ότι οι υπήκοοι του χαϊενδισμού ενδιαφέρονται-υποτίθεται- για την απόλυτη μετάδοση ενός μουσικού μηνύματος,την ίδια στιγμή που στην πλειοψηφία τους δεν εστιάζουν στην ορθή χρήση ως προς το ακρογωνιαίο χαϊενδικό μέσο μετάδοσης μηνυμάτων,την Ελληνική γλώσσα.![]()
το ποστ σου μου θυμίζει το ,η πορσε δεν είναι για τους ελληνικούς δρόμουςΑν ξέρει , δεν μπορεί ν ακούει με sony all in one.
Πρέπει να έχει δώσει 1 νεφρό και 2 γκαρσονιέρες για να μάθει...![]()