Ποιο SVS κι από πού;(Sub βρήκα τελικά.Σπίτι που θα βρω;)

Reaction score
2.482
Ασε! Ζω ένα δράμααα!!! Περίμενα σήμερα την UPS

Spata, Greece 07.07.20149:47 Departure Scan
07.07.20149:56 Arrival Scan
07.07.201412:24 Your package was damaged in transit. We will notify the sender with details
.

Μου είπαν στο τηλέφωνο θα το στείλουν αυριο και αφου υπογράψω να κάτσω να κάνω εξονυχιστικό ελεγχο αν είναι ολα εντάξει. Αν δεν είναι, να τους ειδοποιησω να έρθουν να το πάρουν πίσω.

Reaction score
2.482
Μωρε το αντιπαρέρχομαι το να ερθει αυριο και να είναι ΟΚ το sub. Το πρόβλημα είναι πως αγόρασα με εκπτωση ενα κομμάτι που είχε σταλθει σε reviewer και ήταν το μοναδικο piano black που εχει η Lsound. Θα ξαναστοκάρουν τον Αυγουστο, οποτε αν έπαθε κάτι, χάνουμε πολυ χρόνο! Ασε που τώρα που μου έφυγε το PB2000, νιώθω γυμνός!

Που να τολμησω να δω ταινία! Θα πλακώσω όλα τα κοινωνικα/κωμωδίες τώρα μου φαίνεται.

Reaction score
116
Ασε! Ζω ένα δράμααα!!! Περίμενα σήμερα την UPS

Spata, Greece 07.07.20149:47 Departure Scan
07.07.20149:56 Arrival Scan
07.07.201412:24 Your package was damaged in transit. We will notify the sender with details
.

Μου είπαν στο τηλέφωνο θα το στείλουν αυριο και αφου υπογράψω να κάτσω να κάνω εξονυχιστικό ελεγχο αν είναι ολα εντάξει. Αν δεν είναι, να τους ειδοποιησω να έρθουν να το πάρουν πίσω.
Χωρις πλακα τρισαγιο σε φορουμ εχει ξαναγινει?
Ρε κανας παππας μελος του avsite υπαρχει?

Reaction score
2.482
Χωρις πλακα τρισαγιο σε φορουμ εχει ξαναγινει?
Ρε κανας παππας μελος του avsite υπαρχει?
Για σενα έχω μπλουζάκι SVS. Μου είπε ο τυπος απο Νορβηγία, να μου στείλει 2 μπλουζακια για μένα και τον φίλο μου. Βεβαια αν είναι ωραια δεν παιζει να στο δώσω. Χρησικτησία και μιλάμε μετα απο 20 χρόνια...

Reaction score
116
Για σενα έχω μπλουζάκι SVS. Μου είπε ο τυπος απο Νορβηγία, να μου στείλει 2 μπλουζακια για μένα και τον φίλο μου. Βεβαια αν είναι ωραια δεν παιζει να στο δώσω. Χρησικτησία και μιλάμε μετα απο 20 χρόνια...[/QUOT
Δεν πειραζει καντο δωρο στην γυναικα σου να χαρει και αυτη με κατι γιατι ολο την πικραινεις αλλαζοντας sub σαν τα πουκαμισα:smile:

Last edited:

Reaction score
1.042
Παντως παιδια το ενα σαμπ το εβαλα γιατι χαλασε το προηγουμενο,το προβλημα ειναι πως θα βαλω το δευτερο,οχι λογω εμφανισης,αλλα λογω εποχης-χρηματων !!

Reaction score
2.482
Παντως παιδια το ενα σαμπ το εβαλα γιατι χαλασε το προηγουμενο,το προβλημα ειναι πως θα βαλω το δευτερο,οχι λογω εμφανισης,αλλα λογω εποχης-χρηματων !!
Ειναι μικρά. Τα PB ειναι μια χαρά για κομοδίνα. Τα sb θα τα βάλω στο παιδικο δωμάτιο.

Btw, ειμαι στο πάγκο με τυριά στον Σκλαβενίτη καθώς γράφω το post, αλλα φοράω το μπλουζάκι svs σκεφτόμενος ότι θα γυρίσω κ θα παίξω με το νέο μου παιχνίδι. Ναι πήγα Κορωπι στα κεντρικά ups και το πήρα!

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
37.549
Οοοοο, βαλε και καμια φωτο !! και μολις το συνδεσεις (Game of Thrones S2E9 - Wildfire Explosion Scene)
και πες μας :cool:

Reaction score
1.042
Περιμενουμε αγωνιωδως το τελος !! Aλλα κατι μου λεει οτι θα εχουμε μαλλον .........συνεχιζεται ! :)

Reaction score
4.327
Από τα καλύτερα κομμάτια για να το στρώσεις φίλε. Όπως και τα υπόλοιπα από basstronics. Καλορίζικο

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • loggeo
    Projectors

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.338
Members
38.545
Νεότερο μέλος
Dimisdsg_707