- Reaction score
- 79.025
Ασε! Ζω ένα δράμααα!!! Περίμενα σήμερα την UPS
Χωρις πλακα τρισαγιο σε φορουμ εχει ξαναγινει?Ασε! Ζω ένα δράμααα!!! Περίμενα σήμερα την UPS
Spata, Greece 07.07.20149:47 Departure Scan
07.07.20149:56 Arrival Scan
07.07.201412:24 Your package was damaged in transit. We will notify the sender with details.
Μου είπαν στο τηλέφωνο θα το στείλουν αυριο και αφου υπογράψω να κάτσω να κάνω εξονυχιστικό ελεγχο αν είναι ολα εντάξει. Αν δεν είναι, να τους ειδοποιησω να έρθουν να το πάρουν πίσω.
Για σενα έχω μπλουζάκι SVS. Μου είπε ο τυπος απο Νορβηγία, να μου στείλει 2 μπλουζακια για μένα και τον φίλο μου. Βεβαια αν είναι ωραια δεν παιζει να στο δώσω. Χρησικτησία και μιλάμε μετα απο 20 χρόνια...Χωρις πλακα τρισαγιο σε φορουμ εχει ξαναγινει?
Ρε κανας παππας μελος του avsite υπαρχει?
Δεν πειραζει καντο δωρο στην γυναικα σου να χαρει και αυτη με κατι γιατι ολο την πικραινεις αλλαζοντας sub σαν τα πουκαμισαΓια σενα έχω μπλουζάκι SVS. Μου είπε ο τυπος απο Νορβηγία, να μου στείλει 2 μπλουζακια για μένα και τον φίλο μου. Βεβαια αν είναι ωραια δεν παιζει να στο δώσω. Χρησικτησία και μιλάμε μετα απο 20 χρόνια...[/QUOT
Ναι αληθεια γιατι δεν κανεις το home cinema στην κρεβαττοκαμαρα ,θα της πεις οτι ειναι κομοδινα.Το καλυτερο δωρο θαταν γι αυτην 2 svs sb13
Ειναι μικρά. Τα PB ειναι μια χαρά για κομοδίνα. Τα sb θα τα βάλω στο παιδικο δωμάτιο.Παντως παιδια το ενα σαμπ το εβαλα γιατι χαλασε το προηγουμενο,το προβλημα ειναι πως θα βαλω το δευτερο,οχι λογω εμφανισης,αλλα λογω εποχης-χρηματων !!
Βεβαίως να σας στείλω φωτό! Μισό λεπτό!Οοοοο, βαλε και καμια φωτο !! και μολις το συνδεσεις (Game of Thrones S2E9 - Wildfire Explosion Scene)
και πες μας![]()