Ποιο SVS κι από πού;(Sub βρήκα τελικά.Σπίτι που θα βρω;)

Reaction score
15.548
εχεις δικιο αγαπητε μου.....αλλα στο υψος θα ξεπερναει το λευκο επιπλο ........να της πεις οτι τωρα που εχει κενο δεν ειναι ωραιο :D

Reaction score
6.624
εχω την ετυπωση οτι κανενα sb δεν μπρορει να γινει pb αλλα και το αντιστροφο οσο και να το παλαιψεις ...

Reaction score
2.482
Α, οκ. Το καταλαβα...

"Πωλείται SB13 Ultra 5 ημερών λόγω αναβάθμισης. Εντάξει το χόρτασα τοσο καιρό, ας παρει σειρα και κάποιος άλλος. Απαραίτητο παρελκόμενο, η σύζυγος."

εχεις δικιο αγαπητε μου.....αλλα στο υψος θα ξεπερναει το λευκο επιπλο ........να της πεις οτι τωρα που εχει κενο δεν ειναι ωραιο :D
Ντάααξ'! Θα το περναει λιγο σχετικα όμως. Γυρω στα 5εκ! Με λιγη λευκη μεμβράνη και θα είναι λουκουμάκι!

Reaction score
6.624
συνηθως οι μικρες και στιβαρες καμπινες λειτουργουν και ως αμορτισερ μπαουν ριμπαουντ την πιεση του αερα που δημιουργειται εντος ελεγχοντας τη διαδρομη του κωνου, δεν μπορω να το πιστεψω, τον ιδιο ενισχυτη φορανε?

Reaction score
6.624
πανω απο τα 63hz ομως το sb βγαζει παραπανω db, οπου στα 125 hz του ριχνει 4db λεει κατι αυτο?

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.025
Αυτές οι μετρήσεις είναι με κλειστά τα ports του PB13.

Reaction score
15.548
ειναι σαν το αυτοκινητο....

αναλογα την χρηση του.......και το ολιγον μεταχειρισμενο μπορει να ειναι για πεταμα...:D

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • loggeo
    Projectors

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.338
Members
38.545
Νεότερο μέλος
Dimisdsg_707