Most visitors online was 3013 , on 22 Aug 2025
...βρε μπάρμπα, ελεύθερο κάμπινγκ κάναμε, κάτω από τις ελιές...Πως ξεχωρίζουν οι προνομιούχοι![]()
μην απολογείσαι, είναι παγίδα!!!![]()
Ακολασίες στο μαύρο βασίλειο και σκανδιναβικά oriental.
Με αυτά που διαβάζατε.......ελεύθερο κάμπινγκ κάναμε, κάτω από τις ελιές...
Πώς σου φάνηκαν τα Κύθηρα;Ακολασίες στο μαύρο βασίλειο και σκανδιναβικά oriental. Στα διαλείμματα θέατρο του Σάμπαθ και Δαιμονιστή. Αύριο όλες με τσίγκινο σωβρακάκι....
![]()
...βρε μπάρμπα, ελεύθερο κάμπινγκ κάναμε, κάτω από τις ελιές...
Ιδιαίτερη ατμόσφαιρα. Ισορροπία και καλαισθησία. Όμορφες παραλίες, όμορφοι πεντακάθαροι οικισμοί, χαλαροί οι ντόπιοι και οι τουρίστες, Μεγάλο νησί, με μόνο 3000-4000 κατοίκους, πολύ στενή η σχέση τους με την Αυστραλία, νοσοκομείο κόσμημα με κάτι μήνες λειτουργίας, και αεροδρόμιο.Πώς σου φάνηκαν τα Κύθηρα;
Τι να πω...Γύρισα κι εγώ μετά απο 2 βδομάδες στη Μεσσηνιακή Μάνη και μια μέρα στο Λιμένι Οιτύλου.
Τα τελευταία 3 χρόνια που πήγαινα για μια βδομάδα , έλεγα οτι μια ακόμη θα ήταν super , τωρα που έμεινα δυο βδομάδες , ήθελα και τρίτη...
Απληστία λέμε!
Τραβήξαμε εκατοντάδες φωτό, κολυμπήσαμε σε απίθανα νερά, φάγαμε και ήπιαμε , είδαμε- νιώσαμε την βροχή και πως είναι να είσαι μέσα στο σύννεφο.
Είμαι πολύ ευχαριστημένος που έκανα και φέτος διακοπές.
Όταν λες τα βράδια ήταν κάπως?απο τις ωραιότερες παραλίες που έχω πάει...έμενα στα κτίσματα των ιπποτών, σπεσιαλε!!
Τα βράδυα βέβαια....ήταν κάπως!![]()
ΜαςΤΕγω παιδια, ένα θα πω για τις διακοπες μου φέτος.
Είχαν διάρκεια 2,5 μήνες.
Έφυγα 20/6 κι επέστρεψα 3/9.
Αυτάαααα!
![]()
Νωρις εφυγες, εγω ακομη μπανιαριζομαι εν μεσω νεφωνΤι να πω...
Πάλι φτάσατε πολύ κοντα μας και δεν βρεθήκαμε!
Εγω παιδια, ένα θα πω για τις διακοπες μου φέτος.
Αυτάαααα!
![]()
Yπάρχει φωτισμός, αλλά η ατμόσφαιρα είναι υποβλητική όσο δεν πάει...Όταν λες τα βράδια ήταν κάπως?
Άμα είναι χαμογελαστοί οι οικοδεσπότες, δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα..Yπάρχει φωτισμός, αλλά η ατμόσφαιρα είναι υποβλητική όσο δεν πάει...
Είσαι κάτω Λάκη?Νωρις εφυγες, εγω ακομη μπανιαριζομαι εν μεσω νεφων![]()
Τι εννοείς με το "κατω" Νικολα; είμαι ακριβώς στη μέση (Αγιόκαμπο)Είσαι κάτω Λάκη?
Κάτω στη Μάνη , που ήταν η Πηνελόπη...Τι εννοείς με το "κατω" Νικολα; είμαι ακριβώς στη μέση (Αγιόκαμπο)![]()
Πηνελόπη, το αυτό.Τι να πω...
Πάλι φτάσατε πολύ κοντα μας και δεν βρεθήκαμε!
Εγω παιδια, ένα θα πω για τις διακοπες μου φέτος.
Αυτάαααα!
![]()
Οι δικές μου διακοπές, αν και ήταν διάρκειας 3 εβδομάδων, λόγω οικογενειακών και άλλων υποχρεώσεων, με περιόρισαν στην Κύπρο. Κάναμε αρκετές μονοήμερες εξορμήσεις σε βουνό και θάλασσα, κάτσαμε σπιτάκι μας και απολαύσαμε εκείνη την περίοδο που κάνουμε απολύτως τίποτα (YEAH!!!) και γενικά, ξεκουραστήκαμε.Μας...