Πώς περάσατε στις διακοπές;

Reaction score
9
Εγώ δυστυχώς δεν πήγα φέτος...δεν το θεώρησα απαραίτητο να φύγω από την καθημερινή μου και γεμάτη προβλήματά Ζωή όπως συμβαίνει σε πολλούς από μας,να πάω κάπου και να κάνω ότι περνάω καλά.
Υπομονή λοιπόν...
Κι αν κάνω ταξίδι αυτό δεν θα είναι ελλάδα.

Y

Yiannis_B

Guest
Ακολασίες στο μαύρο βασίλειο και σκανδιναβικά oriental. Στα διαλείμματα θέατρο του Σάμπαθ και Δαιμονιστή. Αύριο όλες με τσίγκινο σωβρακάκι.... :prankster:

Πως ξεχωρίζουν οι προνομιούχοι :whistling:
...βρε μπάρμπα, ελεύθερο κάμπινγκ κάναμε, κάτω από τις ελιές...:rolleyes:

Last edited by a moderator:

Reaction score
8.905
Ακολασίες στο μαύρο βασίλειο και σκανδιναβικά oriental.
...ελεύθερο κάμπινγκ κάναμε, κάτω από τις ελιές...
Με αυτά που διαβάζατε....:rolleyes: δεν πιστεύω να έσκυβες... όταν μάζευες τις πεσμένες ελιές....:geek: :laugh:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.752
Ακολασίες στο μαύρο βασίλειο και σκανδιναβικά oriental. Στα διαλείμματα θέατρο του Σάμπαθ και Δαιμονιστή. Αύριο όλες με τσίγκινο σωβρακάκι.... :prankster:

...βρε μπάρμπα, ελεύθερο κάμπινγκ κάναμε, κάτω από τις ελιές...:rolleyes:
Πώς σου φάνηκαν τα Κύθηρα;

Y

Yiannis_B

Guest
Πώς σου φάνηκαν τα Κύθηρα;
Ιδιαίτερη ατμόσφαιρα. Ισορροπία και καλαισθησία. Όμορφες παραλίες, όμορφοι πεντακάθαροι οικισμοί, χαλαροί οι ντόπιοι και οι τουρίστες, Μεγάλο νησί, με μόνο 3000-4000 κατοίκους, πολύ στενή η σχέση τους με την Αυστραλία, νοσοκομείο κόσμημα με κάτι μήνες λειτουργίας, και αεροδρόμιο.
Ξεχωριστό το Καλάμι, και οι βάθρες στον Μυλοπόταμο.
Βαβούρα μηδέν,(γυναίκες μόνες, μόνο οι δυο καταπληκτικές ρωσίδες της καντίνας στον Αβλέμονα), χαλαρά ποτά στο Αραχτοπωλείο και τον Κούκο, με καλή μουσική. Τσίπουρα στον Λιμιώνα, μούζικα από ντιούικο λαμπάτο. Θα ξαναπάω. :rolleyes:

http://www.kythera.gr/whattosee/beaches.php

Last edited by a moderator:

Reaction score
3.972
απο τις ωραιότερες παραλίες που έχω πάει...έμενα στα κτίσματα των ιπποτών, σπεσιαλε!!

Τα βράδυα βέβαια....ήταν κάπως!:o

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Γύρισα κι εγώ μετά απο 2 βδομάδες στη Μεσσηνιακή Μάνη και μια μέρα στο Λιμένι Οιτύλου.
Τα τελευταία 3 χρόνια που πήγαινα για μια βδομάδα , έλεγα οτι μια ακόμη θα ήταν super , τωρα που έμεινα δυο βδομάδες , ήθελα και τρίτη...
Απληστία λέμε!
Τραβήξαμε εκατοντάδες φωτό, κολυμπήσαμε σε απίθανα νερά, φάγαμε και ήπιαμε , είδαμε- νιώσαμε την βροχή και πως είναι να είσαι μέσα στο σύννεφο.
Είμαι πολύ ευχαριστημένος που έκανα και φέτος διακοπές.

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.486
Γύρισα κι εγώ μετά απο 2 βδομάδες στη Μεσσηνιακή Μάνη και μια μέρα στο Λιμένι Οιτύλου.
Τα τελευταία 3 χρόνια που πήγαινα για μια βδομάδα , έλεγα οτι μια ακόμη θα ήταν super , τωρα που έμεινα δυο βδομάδες , ήθελα και τρίτη...
Απληστία λέμε!
Τραβήξαμε εκατοντάδες φωτό, κολυμπήσαμε σε απίθανα νερά, φάγαμε και ήπιαμε , είδαμε- νιώσαμε την βροχή και πως είναι να είσαι μέσα στο σύννεφο.
Είμαι πολύ ευχαριστημένος που έκανα και φέτος διακοπές.
Τι να πω...
Πάλι φτάσατε πολύ κοντα μας και δεν βρεθήκαμε!

Εγω παιδια, ένα θα πω για τις διακοπες μου φέτος.
Είχαν διάρκεια 2,5 μήνες.
Έφυγα 20/6 κι επέστρεψα 3/9.

Αυτάαααα!
:)

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Τι να πω...

Αυτάαααα!
Νωρις εφυγες, εγω ακομη μπανιαριζομαι εν μεσω νεφων;)

• Like
Reactions: Pin

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.549
Τι να πω...

Αυτάαααα!
Πηνελόπη, το αυτό.

Μας :fuckyou:...
Οι δικές μου διακοπές, αν και ήταν διάρκειας 3 εβδομάδων, λόγω οικογενειακών και άλλων υποχρεώσεων, με περιόρισαν στην Κύπρο. Κάναμε αρκετές μονοήμερες εξορμήσεις σε βουνό και θάλασσα, κάτσαμε σπιτάκι μας και απολαύσαμε εκείνη την περίοδο που κάνουμε απολύτως τίποτα (YEAH!!!) και γενικά, ξεκουραστήκαμε.

Είμαι μια εβδομάδα στη δουλειά και ήδη αναπολώ τις διακοπές...!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.975
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas