Western Digital TV HD LIVE

Reaction score
1.458
NTFS υποστηρίζει.δοκίμασε με το usb hub αν δεν στο αλλάξουν,μάλλον θα βλέπει το σκληρό μετά.

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
203
ρε παιδια βοηθειστε με λιγο γιατι ειμαι στο τσακ να το πεταξω απτο παραθυρο.
ειναι η δευτερη συσκευη που περνω (η προηγουμενη χαλασε μετα απο 1 χρονο και την αλλαξα σε εγγυηση) και εχω συνεχως προβληματα.
Τωρα εχω το εξης. μου βλεπει τις ταινιες απτο οικιακο δικτυο παταω να παιξει μια και δειχνει αυτο το ρημαδι το βελακι να γυρναει γυρω γυρω συνεχως.
Το κλεινω το ξανανοιγω παλι το ιδιο.
παω setup->system->device restart μετα μπαινω και δουλευει κανονικα.
αυτο γινεται συνεχως.
updates τα κανω παντα ολα.
τι αλλο να του κανω;;;

Επισης του κανω κατα καιρους reset to factory αλλα εχω συνεχεια το ιδιο θεμα...

Καμία ιδέα;;;

Reaction score
75
NTFS υποστηρίζει.δοκίμασε με το usb hub αν δεν στο αλλάξουν,μάλλον θα βλέπει το σκληρό μετά.
Ο σκληρος αλλαχτηκε τελικα, μετα την πρωτη αποτυχημενη προσπαθεια αλλαγης, απευθυνθηκα στο σωστο προσωπο και όλα καλα!!Τον βλεπει και ο wd και ειμαστε ok!!!

Reaction score
205
Ξέρει κανεις γιατί τους ελληνικούς υπότιτλους μου τους εμφανίζει με ακαταλαβίστικη γραμματοσειρά? στο. Pc και στο mede8er μου εμφανίζοντας κανονικα

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.481
Πρέπει να επιλέξεις τα Ελληνικά 1252 ή 1253 στις ρυθμίσεις των υποτίτλων.

Reaction score
6.613
Πηρα τελικα και εγω αυτο το player, το σεταρα υποτιτλους,ηχο,βλεπει και τα αρχεια απο τον υπολογιστη ολα καλα, με τα εξωφυλλα ταινιων μπορω να κατεβασω απο αυτο, και πως?

Reaction score
6.613
θελει καποια ενεργοποιηση που δεν γνωριζω πως, γιατι αυτοματα οπως ειναι δεν τα εχει περασει θα το ψαξω που ειναι και αυτο ειπα μηπως γνωριζατε τη διαδικασια ενεργοποιησης.

Reaction score
6.613
ο.κ. και γιαυτα θα τα δω ως τελευταια λυση, αλλα θελω να αποφυγω τη διαδικασια ,λοιπον μου τα μπλοκαρουν τα windows γιατι δεν εχω δωσει δικαιωματα , θα κλικαρω και την τροποποιηση και μετα θα παω στα πληρη και βλεπουμε..

Reaction score
6.613
unable to creare media library.the selected source is configared as Read-only which prevents the WDTV from saving the media library...
εχει κολλησει σε αυτο θα του κανω reset και ολα απο την αρχη, τωρα ειναι ωρα για ταινια ομως αυριο αυτα:)..ευχαριστω

Reaction score
6.613
ακολουθωντας αυτον τον οδηγο το εχω φτιαξει , απλα μαλλον ειναι με συγκεκριμενα δικαιωματα διαχειρισης και ισως θελει κιαλλα για να παιξει ο scraper του wd θα το δω αυριο.

Reaction score
6.613
Nαι απο σκληρο, που ειναι σε pc και τον βλεπει μεσω ρουτερ, , συνδεση ερθενετ ολα. ενεργοποιησες κατι?

Reaction score
75
εγω παιζω από εξωτερικο σκληρο και κανει μονο του εξωφυλλα, χωρις να εχω ενεργοποιησει κατι!!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.238
Members
38.541
Νεότερο μέλος
v.angelos