To έκοψα το ρημάδι. Και τώρα;

Reaction score
456
συγχαρητήρια για το thread, πολύ ωραία ιδέα και μακάρι να φανεί σε κάποιους χρήσιμο.

έχω να καπνίσω γύρω στα 2 χρόνια. Δε μου άρεσε ότι για να λειτουργήσω το πρωί, να πάρω μπρος που λέμε,
χρειαζόμουν τσιγάρο. Δε μου άρεσε η ιδέα δηλ ότι κάτι μου είναι απαραίτητο και στην ουσία
εγώ (τρόπος του λέγειν)υποχείριό του, αφου δεν έκανα χωρίς αυτό.

Ξεκίνησα να πίνω περισσότερο νερό (βοηθάει και στο να μη πάρεις κιλα) και αύξησα τα λαχανικά, ενώ μείωσα και τροφές όπως το κρέας.
Με βοήθησε επίσης το κολύμπι, το τρέξιμο και το περπάτημα, ώστε να ξεσπάω εκεί και να ηρεμώ.

Σίγουρα υπάρχουν στιγμές που μου λείπει και σκέφτομαι "τι ωραία θα ήταν αν είχαμε τωρα 1 τσιγαράκι.."
Εχω πιάσει επίσης τον εαυτό μου να παίρνει ασυναίσθητα "μυτιές¨" στον αέρα από τον καπνό άλλων.

Αν σου λείπει, πάρε 1, μύρισέ το και μέτα πέτα το. όλα είναι στο μυαλό μας. καλή δύναμη

Reaction score
620
Εγω το εκοψα εδω και 3 χρονια μολις ειδα ρακενδυτους στα φαναρια να καπνιζουν. Σκεφτηκα οτι ακομα και ο απορος βγαζει λεφτα στην ακρη για αυτο το διαολι. Αν δε μαθεις στο ηλεκτρικο ( προσοχη μονο μην το κανετε πιπιλα..) το κανονικο τσιγαρο εχει μποχα που δεν παλευεται..

Reaction score
80
Το έχω κόψει και εγω έδω και 3 εβδομάδες με βελονισμό. Πραγματικά νιώθω πολυ διαφορετικά πλέον καθώς δεν μπορώ να θυμηθώ πως ηταν η ζωη χωρις τσιγάρο, τώρα ομως το ζω

Reaction score
2.699
Το άλλο που το πάτε ; Χόρτασα αλκοόλ , εκεί που την έβγαζα με Α αριθμό ποτών , τώρα μπορώ να πιω πολύ περισσότερο απολαμβάνοντας την γεύση του .

Βέβαια στην κρίση που μας τσακίζει δεν είναι και το καλύτερο , αλλά σε σχέση με το κόστος του πακέτου το προτιμώ .

Vlasis θυμήσου όταν βγαίνετε παρέα , να πιάνεις στο τραπέζι την καρέκλα με την καλύτερη θέα (σε σένα θα πιάσει τόπο αυτό).................................................για τους άλλους μη σε νοιάζει αφού κάθε τρεις και λίγο θα είναι έξω για τσιγάρο . :lolsign:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.589
Απόψε το μεγάλο κρας-τεστ
..το οποίο και πέρασε με τεράστια επιτυχία, αφού ο άλλος συνονόματός του έκανε τα πάντα για να τον κολάσει.

εγω παντως θα τον κερασω ενα τετοιο :Dνα ξεκα@λ@σ@ ο κακομοιρης..:roflmao:
Κρίμα που ξέχασες να φέρεις τα τσιγάρα μαζί σου χθες... :fuckyou:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820
To περασα με ΑΡΙΣΤΑ ............ουτε το ακουμπησα κυριες και κυριοι......
για οσους δεν γνωριζουν εχθες το βραδυ ηταν η γιορτη του AVSITE οποτε η μασσα ηταν μεγαλη και τα εδεσματα πολλα....:drinks::drinks::):)

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
To περασα με ΑΡΙΣΤΑ ............ουτε το ακουμπησα κυριες και κυριοι......
για οσους δεν γνωριζουν εχθες το βραδυ ηταν η γιορτη του AVSITE οποτε η μασσα ηταν μεγαλη και τα εδεσματα πολλα....:drinks::drinks::):)
Μπράβο σου , μέχρι που μύρισες το σβηστό τσιγάρο που σου έδωσε ο S , αλλά πήγες μια ώρα στην κουζίνα του μαγαζιού κι έφερες 3 φωτογραφίες.
Τι έκανες ? Κάπνισες ή έδωσες να ''καπνίσουν''?

Reaction score
4.188
Δυστυχώς, χωρίς να θέλω να σας απογοητεύσω, αλλά σήμερα είδα γνωστό που τόχε κόψει πολλούς μήνες και...έκανε στριφτό.
Κρίμα η προσπάθεια...
Κάπνιζε ηλεκτρονικό τσιγάρο.
Μάλλον δεν τούκανε τπτ.
Με κούφανε γιατί τον ειχα δει αποφασισμένο
"Δεν κόβεται το ρημάδι" μου είπε

Reaction score
4.250
Εγω καπνιαζα 3 πακετα 3 rothmans την ημερα. Δεν ηταν καθολου ευκολο να παρω την αποφαση.
Μια βδομαδα καπνιζα 2 το πρωι και δυο το απογευμα, την επομενη βδομαδα ενα το πρωι κι ενα το απογευμα. Την τελευταια βδομαδα ενα ολη την ημερα και μετα τελος. Κι οταν λεω τελος ουτε τζουρα, γιατι καποτε ενα χρονο το ειχα κοψει και μετα το ξαναρχισα δοκιμαζοντας το ενα.

Τωρα εχουν περασει 18 χρονια απο τοτε που καπνισα το τελευταιο τσιγαρο. ουτε που το σκεφτομαι. Ομως τοτε τα πνευμονια για κανα οκταμηνο μου ειχαν κανει την ζωη δυσκολη. Αντεξα και τωρα αισθανομαι μια χαρα. Ειναι παντα πολυ δυσκολο οταν εισαι με παρεες. Ομως επειδη το θεωρουσα πολυ σημαντικο, τοτε ειχα κοψει και τις παρεες.

Reaction score
2
Για το τσιγαρο ο λογος μιας και κανω αγωνα εδω και 21 μερες να το κοψω το ρημαδιασμενο...........δεν εχω παρει ουτε τζουρα μεχρι τωρα.........αληθεια σας λεω....

Μετα απο 25 χρονια τσιγαρου α ποφασισα με τσαμπουκα να το κοψω για να μην με κοψει ....που με εχει κοψει εννοειται με τοση νικοτινη και πισσα μεσα στα πνευμονια μου!!!!!

Εδω και δυο μερες εχω αρχισει να αισθανομαι ειλικρινα καλλιτερα και να το αποζητω πολυ λιγοτερο σε σχεση με τις πρωτες μερες που το εκοψα........

Βεβαια εχουν αρχισει να με πολιορκουν διαφορα μυστηρια συμπτωματα που κατι φορες με τρομαζουν αλλα οπως λεω...η επομενη μερα ειναι αλλη μερα...

Ετσι λοιπον για την κουβεντα σχετικα με τα μυστηρια συμπτωματα που με κοπανανε αυτες τις μερες ειναι .......εχω μεγαλυτερη αναγκη απο καφεινη ,δηλαδη 3 καφεδες φρεντους καπουτσινους τους εχω για πλακα και ειλικρινα αποζητω την καφεινη πολλες ωρες την ημερα.

Πειναω σαν λουγκρα ......ειδικα μετα το φαγητο....:D:D....ναι ρε σεις καλα ακουσατε....τρωω και μετα απο λιγο ξανα πειναω ρε γαμωτο μου και προσπαθω να προσεχω τι τρωω για να μην γινω σαν μοσχος σιτευτος!

Κατι στιγμες αισθανομαι εντονα ανακατεμα στο στομαχι μου το οποιο ειναι αρκετα ενοχλητικο και το οποιο δεν το ειχα πριν κοψω το τσιγαρακιον........

Το κυριοτερο που μου συμβαινει ειναι η νυστα....μαλιστα καλα ακουσατε ....εγω ο καραξενυχτης με χρονια τωρα αυπνιας και ξενυχτιου αυτες τις μερες νυσταζω απο τις 11,κοιμαμαι πολυ ποιο αργα βεβαια ----ΑΛΛΑ---ξυπναω απο της 7 μιας και δεν με χωραει το κρεβατι λεμεεεε............

Δεν λεω.....εχει αρχισει ελαφρως και μου ψιλοπαιρναει η τρελλη καψα για φουμο οπως ηταν στην αρχη που σκοτωνα ανθρωπο για να κανω τσιγαρο ειδικα μετα το φαγητο η με τον πρωινο καφε μου .........εχω αρχισει να πιστευω οτι ολα ειναι θεμ,α μυαλου και εσωτερικου τσαμπουκα ρε παιδια......δυσκολο μεν αλλα οχι ακατορθωτο το γ@μημενο........ωραιο δεν λεω αλλα και δηλητηριο μεσα μας ρε γαμωτο!!!!!!

Για να εξηγηθω.....μου λειπει και πολυ μαλιστα,το ζηταω ακομα με τρελλα και λαχταρα αλλα αρχισα να βλεπω οτι μπορω και χωρις αυτο.......

Το ξερω ειναι ακομα αρχη μετα απο 25 χρονια συνηθειας και καθημερινοτητας αλλα πρεπει να κοπει ,πρεπει να το τελειωσω γιατι θελω να ζησω,θελω να χαρω τα παιδια μου και την οικογενεια μου....δεν θελω να με παρει ο διαολος με εμφραγματα και τοσες μαλακιες.....:thumbsdown::thumbsdown::thumbsdown:

Ευτυχως ομως απο οτι μου λεει και η γυναικα δεν εχω ιδιαιτερα νευρα και ειμαι αντιμετωπισιμος στο σπιτι μετα το κοψιμο του τσιγαρου........βγαινει και η γυναικα στο μπαλκονι για να καπνισει και να μην την βλεπω οποτε εχω και απο εκει μια μικρη βοηθεια και ελπιζω οτι δεν θα το ξανα αρχισω το ρημαδι......

Εσεις ρε λεβεντες ?
Εσεις που το εχετε κοψει τι λετε για το θεμα?

Κατι που θα βοηθησει ειδικα τις πρωτες μερες αυτους που το κοβουν ?

Για πειτε βρε.......για βοηθατε βρε........
Ε
Για το τσιγαρο ο λογος μιας και κανω αγωνα εδω και 21 μερες να το κοψω το ρημαδιασμενο...........δεν εχω παρει ουτε τζουρα μεχρι τωρα.........αληθεια σας λεω....

Μετα απο 25 χρονια τσιγαρου α ποφασισα με τσαμπουκα να το κοψω για να μην με κοψει ....που με εχει κοψει εννοειται με τοση νικοτινη και πισσα μεσα στα πνευμονια μου!!!!!

Εδω και δυο μερες εχω αρχισει να αισθανομαι ειλικρινα καλλιτερα και να το αποζητω πολυ λιγοτερο σε σχεση με τις πρωτες μερες που το εκοψα........

Βεβαια εχουν αρχισει να με πολιορκουν διαφορα μυστηρια συμπτωματα που κατι φορες με τρομαζουν αλλα οπως λεω...η επομενη μερα ειναι αλλη μερα...

Ετσι λοιπον για την κουβεντα σχετικα με τα μυστηρια συμπτωματα που με κοπανανε αυτες τις μερες ειναι .......εχω μεγαλυτερη αναγκη απο καφεινη ,δηλαδη 3 καφεδες φρεντους καπουτσινους τους εχω για πλακα και ειλικρινα αποζητω την καφεινη πολλες ωρες την ημερα.

Πειναω σαν λουγκρα ......ειδικα μετα το φαγητο....:D:D....ναι ρε σεις καλα ακουσατε....τρωω και μετα απο λιγο ξανα πειναω ρε γαμωτο μου και προσπαθω να προσεχω τι τρωω για να μην γινω σαν μοσχος σιτευτος!

Κατι στιγμες αισθανομαι εντονα ανακατεμα στο στομαχι μου το οποιο ειναι αρκετα ενοχλητικο και το οποιο δεν το ειχα πριν κοψω το τσιγαρακιον........

Το κυριοτερο που μου συμβαινει ειναι η νυστα....μαλιστα καλα ακουσατε ....εγω ο καραξενυχτης με χρονια τωρα αυπνιας και ξενυχτιου αυτες τις μερες νυσταζω απο τις 11,κοιμαμαι πολυ ποιο αργα βεβαια ----ΑΛΛΑ---ξυπναω απο της 7 μιας και δεν με χωραει το κρεβατι λεμεεεε............

Δεν λεω.....εχει αρχισει ελαφρως και μου ψιλοπαιρναει η τρελλη καψα για φουμο οπως ηταν στην αρχη που σκοτωνα ανθρωπο για να κανω τσιγαρο ειδικα μετα το φαγητο η με τον πρωινο καφε μου .........εχω αρχισει να πιστευω οτι ολα ειναι θεμ,α μυαλου και εσωτερικου τσαμπουκα ρε παιδια......δυσκολο μεν αλλα οχι ακατορθωτο το γ@μημενο........ωραιο δεν λεω αλλα και δηλητηριο μεσα μας ρε γαμωτο!!!!!!

Για να εξηγηθω.....μου λειπει και πολυ μαλιστα,το ζηταω ακομα με τρελλα και λαχταρα αλλα αρχισα να βλεπω οτι μπορω και χωρις αυτο.......

Το ξερω ειναι ακομα αρχη μετα απο 25 χρονια συνηθειας και καθημερινοτητας αλλα πρεπει να κοπει ,πρεπει να το τελειωσω γιατι θελω να ζησω,θελω να χαρω τα παιδια μου και την οικογενεια μου....δεν θελω να με παρει ο διαολος με εμφραγματα και τοσες μαλακιες.....:thumbsdown::thumbsdown::thumbsdown:

Ευτυχως ομως απο οτι μου λεει και η γυναικα δεν εχω ιδιαιτερα νευρα και ειμαι αντιμετωπισιμος στο σπιτι μετα το κοψιμο του τσιγαρου........βγαινει και η γυναικα στο μπαλκονι για να καπνισει και να μην την βλεπω οποτε εχω και απο εκει μια μικρη βοηθεια και ελπιζω οτι δεν θα το ξανα αρχισω το ρημαδι......

Εσεις ρε λεβεντες ?
Εσεις που το εχετε κοψει τι λετε για το θεμα?

Κατι που θα βοηθησει ειδικα τις πρωτες μερες αυτους που Λοιποννν....
[DOUBLEPOST=1543483184][/DOUBLEPOST]Λοιποοοοον.... είμαι 12 χρόνια καπνίστρια και αποφάσισα μετά από πολύ σκέψη να το κόψω.... το θέμα είναι ότι σήμερα κλείνω μια βδομάδα κ το θέλω πιο πολύ απ την αρχή... φανταζόμουν ότι το δύσκολο πέρασε αλλά δεν....

Reaction score
1.285
10 Περίπου χρόνια χωρίς τσιγάρο
Το έκοψα μαχαίρι χωρίς μα μου σου του.
Πήρα 20 κιλάκια όμως που τα παντρεύτηκα....

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.887
Members
38.515
Νεότερο μέλος
Alebut