Oppo BDP-103 / BDP-105

Reaction score
1.458
Mήπως κανένας το έχει συνδέσει με αυτό?Εχει και Plex App απ'ότι ξέρω.

http://www.oppodigital.co.uk/ecommerce/product/roku-streaming-stick.aspx

The easiest way to add additional streaming services to the OPPO BDP-103EU/105EU is for customers who have already purchased their OPPO BDP-103EU/105EU to upgrade using a Roku streaming stick.

It plugs into the MHL port on the front of the OPPO BDP-103EU/105EU. It does not include the Roku remote - the OPPO remote can be used instead. There is a 90-day limited warranty provided by Roku.

Reaction score
7.753
Με xbmc βλέπεις?
Λεωνίδα, με xbmc βλέπω αλλά το macmini μου βγάζει οριζόντιες γραμμές στην οθόνη ακόμη και στο desktop (όχι μόνο στην ταινία), τις οποίες το oppo εξαλείφει.

Reaction score
1.458
Αν θες ανέβασε όχι εδώ,στο νήμα για το mac mini 2-3 screens με το πρόβλημα που παρουσιάζει χωρίς την παρέμβαση του oppo.
Στο κάνει μόνο με το xbmc αυτό ή γενικά?

Reaction score
116
Λεωνίδα, με xbmc βλέπω αλλά το macmini μου βγάζει οριζόντιες γραμμές στην οθόνη ακόμη και στο desktop (όχι μόνο στην ταινία), τις οποίες το oppo εξαλείφει.
Bαλτε universal media server σε windows η mac και θα τα βλεπετε ολα μεσω δικτυου ακομα και με wifi.

Reaction score
7.753
Αν θες ανέβασε όχι εδώ,στο νήμα για το mac mini 2-3 screens με το πρόβλημα που παρουσιάζει χωρίς την παρέμβαση του oppo.
Στο κάνει μόνο με το xbmc αυτό ή γενικά?
Γενικά το κάνει, θα ανεβάσω. Είναι οριζόντιες γραμμές που ανεβαίνουν από κάτω με ταχύτητα σε όλη την οθόνη. Φτάνει σε σημείο να απηυδείς.
Bαλτε universal media server σε windows η mac και θα τα βλεπετε ολα μεσω δικτυου ακομα και με wifi.
Και μεταφέρει πολυκάναλο ήχο κλπ;

Reaction score
1.458
Γιάννο βάλτο να το δούμε το συντομότερο!
Ελπίζω να μην είναι αυτό που υποψιάζομαι,γιατί τότε σου έχω άσχημα νέα!
Μου είχε κάνει και μένα κάτι παρόμοιο με αυτό που περιγράφεις πέρσι τέτοιο καιρό.

Reaction score
116
Γενικά το κάνει, θα ανεβάσω. Είναι οριζόντιες γραμμές που ανεβαίνουν από κάτω με ταχύτητα σε όλη την οθόνη. Φτάνει σε σημείο να απηυδείς.
Kαι πολυκαναλο και εξωτερικους υποτιτλους σε mkv.

Reaction score
7.753
Λεωνίδα μάλλον έχεις δίκιο για τα νέα. Έχει επιδεινωθεί σε σχέση με πέρισυ...

Kαι πολυκαναλο και εξωτερικους υποτιτλους σε mkv.
Πάμε πάλι. Εγώ τι θα κερδίσω από αυτή τη σύνδεση; Δεν είναι καλύτερα τώρα με το hdmi;

Reaction score
116
Λεωνίδα μάλλον έχεις δίκιο για τα νέα. Έχει επιδεινωθεί σε σχέση με πέρισυ...

Πάμε πάλι. Εγώ τι θα κερδίσω από αυτή τη σύνδεση; Δεν είναι καλύτερα τώρα με το hdmi;
Δεν ξερω για εσενα αλλα εγω επειδη το μεγαλο pc ειναι μακρια απο το oppo με εξυπηρετει να κατεβαζω οτι θελω εκει και να στριμαρω χωρις να γραφω σε εξωτερικο δισκο.
Απο την αλλη εχω και το macair το οποιο δεν το δεσμευω να ειναι διπλα στο oppo και αν θελω βλεπω και απο εκει οτι εχω αποθηκευσει.

melina

Cargo 200
Reaction score
44.807
Τα πράγματα είναι απλά, βάζεις το nas να είναι ανεξάρτητο κατεβαστήρι και αποθήκη πάσης φύσεως αρχείων (media, backup) και το oppo να τα παίζει. Το pc, pc και το παιχτήρι, παιχτήρι.

Reaction score
1.458
Βασίλη αν μπορείς σύνδεσε το mac στο oppo και πες μας αν έχει διαφορά στην εικονα σε ταινίες!

melina

Cargo 200
Reaction score
44.807
Βασίλη αν μπορείς σύνδεσε το mac στο oppo και πες μας αν έχει διαφορά στην εικονα σε ταινίες!
δλδ;

να διαβάζει τι ταινίες το oppo από το σκληρό του mac? και γιατί να έχει διαφορά κάτι τέτοιο;

Reaction score
1.458
Αφού έχει είσοδο hdmi το oppo.Σύνδεσε εκεί το mac με hdmi και δες λίγο μια ματρόσκα.Εχει διαφορές στην εικόνα μέσω του oppo,απ'ότι αν συνδέεις το mac στην tv απευθείας?Ή δε γίνεται αυτό που λέω?

Reaction score
116
Τα πράγματα είναι απλά, βάζεις το nas να είναι ανεξάρτητο κατεβαστήρι και αποθήκη πάσης φύσεως αρχείων (media, backup) και το oppo να τα παίζει. Το pc, pc και το παιχτήρι, παιχτήρι.
Λεμε αν δεν εχεις NAS.
Πιο ευκολα βρισκεις ενα pc στο σπιτι,το Nas το αγοραζεις(η επομενη μου αγορα),ασε που εγω θελω και πολυμπριζο ,δεν χωραει τιποτα αλλο διπλα στο router.

melina

Cargo 200
Reaction score
44.807
Αφού έχει είσοδο hdmi το oppo.Σύνδεσε εκεί το mac με hdmi και δες λίγο μια ματρόσκα.Εχει διαφορές στην εικόνα μέσω του oppo,απ'ότι αν συνδέεις το mac στην tv απευθείας?Ή δε γίνεται αυτό που λέω?
Λεωνίδα εσύ λες να παίζει το mac την ταινία...με ποιο πρόγραμμα, vlc ας πούμε; όποιο και να'ναι έχεις δύο δυνατότητες με το oppo, είτε να περάσεις passthrough την εικόνα είτε να περάσει από το qdeo τσιπάκι και να την πειράζεις. Στην πρώτη περίπτωση δεν θα δεις διαφορά, στη δεύτερη θα δεις σίγουρα, τώρα το καλύτερο-χειρότερο δεν έχει νόημα να σου πω γιατί ουσιαστικά θέλεις καλιμπράρισμα αν την περάσεις την εικόνα από εκεί. Οπως είναι τώρα το setup μου ο προβολέας είναι καλιμπραρισμένος να παίρνει την εικόνα από το player χωρίς να έχει πειραχτεί, τώρα με το oppo πάλι έχω τα ρυθμιστικά του στο μηδέν αλλά αν δεν μετρηθεί δεν μπορούμε να ξέρουμε αν η εικόνα άλλαξε προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο. Με το μάτι μου φάινεται ότι έχει λίγο καλύτερη κίνηση, αλλά δεν έχω κάτσει να δω ολόκληρη πάνω από μια ταινία ώστε να είμαι πιο σίγουρος. Χρώματα, κόντραστ κλπ θέλουν μέτρηση. Οπότε δεν έχει νόημα αυτό που λες...ή για να το πω αλλιώς, αναλόγως το software με το οποίο θα παίξεις μπορείς να έχεις περισσότερα ή λιγότερα ρυθμιστικά και χίλιες δυο άλλες παραμέτρους, αν το περάσεις και από τα ρυθμιστικά του oppo βάζεις και άλλη επεξεργασία, το αποτέλεσμα εξαρτάται αποκλειστικά από τις ρυθμίσεις για τις οποίες χρειάζεσαι μετρήσεις για να ξέρεις τι κάνεις αλλιώς είναι ζαριές.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.231
Για να το θέσω με χαϊφιντελίστικους όρους, είναι σαν να έχεις ηχεία που μπουμάρουν και παίζουν όπως να 'ναι στο χώρο σου κι εσύ να βάζεις χαϊεντάδικες ασφάλειες στον πίνακα.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
101.707
δλδ;

να διαβάζει τι ταινίες το oppo από το σκληρό του mac? και γιατί να έχει διαφορά κάτι τέτοιο;
Έλα ντε.
Αν δεν μπει ένα mac κάπου στο σύστημα, ο Λεωνίδας κάτι παθαίνει. :D

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.603
Members
38.473
Νεότερο μέλος
Shawsounds