Oppo BDP-103 / BDP-105

melina

Cargo 200
Reaction score
45.244
Ναι, δες το A Million Ways to Die in the West! :D
έπαιξε και αυτό όπως επίσης και τα amazing spiderman 1, 2...για το οποίο 2 κυκλοφορεί και κόπια με το ενδεικτικό cinavia free! go figure...

Reaction score
2.482
Λεωνίδα όταν του έδωσα να παίξει BD που τα είχα ριπάρει εγώ και είχαν δομή BDMV δεν τα αναγνωρίζει να τα παίξει με μενού και τέτοια, πρέπει να μπεις μέσα στο φάκελο που έχει τα αρχεία της ταινίας για να παίξει. Πέραν αυτού το έπαιξε κανονικά.
Τα mkv και τα λοιπά τα παίζει κανονικά. Αν δεν κάνω λάθος το cinavia δεν σε αφήνει να παίξεις αντίγραφο δίσκου με τα πλήρη μενού και τα σχετικά. Λειτουργία που εμένα τουλάχιστον δεν με απασχολεί.
Γινεται να παίξεις bdmv φάκελο κανονικά. Πρεπει να κατεβάσεις το bdmv modifier 2.0 που αλλάζει ένα flag σε ένα αρχείο αυτόματα και μπορεις να δεις κανονικά το bluray με μενού κλπ. 1 δευτερόλεπτο κάνει. Αν έχεις πρόβλημα πες μου.

Reaction score
2.482
Που το βάζω αυτό που λες, τα αρχεία ειναι στο nas.
Προγραμμα ειναι που το τρέχεις και του κανείς point τον φακελο και πατάς modify. Εχει κ κουμπί restore αν θες. Επισης κάνει κ batch patch( προφέρεται "μπατς πατς")

Reaction score
2.482
Ειμαι σε παιδότοπο τωρα κ δεν εχω πρόσβαση στο σπίτι μου να στο έστελνα, αλλα δεν ειναι δύσκολο να το βρεις.

Reaction score
116
Προγραμμα ειναι που το τρέχεις και του κανείς point τον φακελο και πατάς modify. Εχει κ κουμπί restore αν θες. Επισης κάνει κ batch patch( προφέρεται "μπατς πατς")
Eμενα δεν μου δουλευει ,το τρεχω σε windows 7 .

melina

Cargo 200
Reaction score
45.244
Ευχαριστώ, και εγω είμαι εκτός θα το κυτταξω αύριο το πρωί, ελπιζω να παίζει σε mac (προφέρεται μακ ):p

melina

Cargo 200
Reaction score
45.244
Στο περιβαλλον του synology ίσως, αν το κανω διπλό κλικ μεσα απο το dsm τι θα κανει άραγε;

Reaction score
116
Δεξί κλικ στο shortcut, run as an administrator.
Το τρεχω κανονικα μου λεει οτι εκανε modify το συγκεκριμμενο bdmv αλλα οταν με το oppo στο network βλεπω την δομη του φακελου bdmv και δεν ξερω τι να τρεξω απο εκει?
Θα επρεπε να φορτωνει αυτοματα οπως με το δισκακι bluray?

Reaction score
116
Π.χ. Εχω folder structure The X:\Matrix>BDMV και οταν μπαίνω στον φάκελο matrix ξεκινάει το bluray
Iσως δεν δουλευει σε lan,θα το δοκιμασω ετσι.
Παρεπιπτοντος κανα νεο σχετικα με την auralex?

Reaction score
7.891
Ρε παίδες, δεν μπορώ να σας παρακολουθήσω.

Γιατί πρέπει να συνδέονται over the air τα μηχανήματα, προς τι τα dlna, προς τι να nas και τι μας κοπαnas;

Έχουν πέσει τόσο πολύ τα standards μου που έχω ένα macmini με hdmi πάνω σε ένα oppo και κάνει όλη τη δουλειά;

Είμαι πολύ "σοβαρά" που όταν διαβάζω cinavia, καταλαβαίνω zivania;

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.870
Members
38.508
Νεότερο μέλος