melina
Cargo 200
- Reaction score
- 45.244
έπαιξε και αυτό όπως επίσης και τα amazing spiderman 1, 2...για το οποίο 2 κυκλοφορεί και κόπια με το ενδεικτικό cinavia free! go figure...Ναι, δες το A Million Ways to Die in the West!![]()
έπαιξε και αυτό όπως επίσης και τα amazing spiderman 1, 2...για το οποίο 2 κυκλοφορεί και κόπια με το ενδεικτικό cinavia free! go figure...Ναι, δες το A Million Ways to Die in the West!![]()
Γινεται να παίξεις bdmv φάκελο κανονικά. Πρεπει να κατεβάσεις το bdmv modifier 2.0 που αλλάζει ένα flag σε ένα αρχείο αυτόματα και μπορεις να δεις κανονικά το bluray με μενού κλπ. 1 δευτερόλεπτο κάνει. Αν έχεις πρόβλημα πες μου.Λεωνίδα όταν του έδωσα να παίξει BD που τα είχα ριπάρει εγώ και είχαν δομή BDMV δεν τα αναγνωρίζει να τα παίξει με μενού και τέτοια, πρέπει να μπεις μέσα στο φάκελο που έχει τα αρχεία της ταινίας για να παίξει. Πέραν αυτού το έπαιξε κανονικά.
Τα mkv και τα λοιπά τα παίζει κανονικά. Αν δεν κάνω λάθος το cinavia δεν σε αφήνει να παίξεις αντίγραφο δίσκου με τα πλήρη μενού και τα σχετικά. Λειτουργία που εμένα τουλάχιστον δεν με απασχολεί.
Προγραμμα ειναι που το τρέχεις και του κανείς point τον φακελο και πατάς modify. Εχει κ κουμπί restore αν θες. Επισης κάνει κ batch patch( προφέρεται "μπατς πατς")Που το βάζω αυτό που λες, τα αρχεία ειναι στο nas.
Eμενα δεν μου δουλευει ,το τρεχω σε windows 7 .Προγραμμα ειναι που το τρέχεις και του κανείς point τον φακελο και πατάς modify. Εχει κ κουμπί restore αν θες. Επισης κάνει κ batch patch( προφέρεται "μπατς πατς")
Δεξί κλικ στο shortcut, run as an administrator.Eμενα δεν μου δουλευει ,το τρεχω σε windows 7 .
Μπαααα. Le Poule (προφέρεται λέ πουλ)Ευχαριστώ, και εγω είμαι εκτός θα το κυτταξω αύριο το πρωί, ελπιζω να παίζει σε mac (προφέρεται μακ )![]()
Το τρεχω κανονικα μου λεει οτι εκανε modify το συγκεκριμμενο bdmv αλλα οταν με το oppo στο network βλεπω την δομη του φακελου bdmv και δεν ξερω τι να τρεξω απο εκει?Δεξί κλικ στο shortcut, run as an administrator.
Iσως δεν δουλευει σε lan,θα το δοκιμασω ετσι.Π.χ. Εχω folder structure The X:\Matrix>BDMV και οταν μπαίνω στον φάκελο matrix ξεκινάει το bluray