Ποιό μουσικό κομμάτι ακούτε τώρα;

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
The Fleshtomes - (Legend Of A) Wheelman απο το LP "Hexbreaker!"(1983)

Απο τον καλυτερο τους δίσκο, ενα κομματι δυναμίτης για άγρια πάρτυ. Βάλτε το αλκοόλ να ρέει και χορέψτε.

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Furyo - The Gold Of Our Lives απο το mini LP "Furyo" (1985)

Καταπληκτικό mini LP απο ενα group, που δυστυχώς δεν έβγαλε τίποτε αλλο εκτός απο αυτό κι ενα 12" EP. Ενα gothic folk διαμάντι όσο λίγα.

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
The Nits - Sister Rosa

The Nits - Three Sisters

Ενα απο τα κορυφαία pop groups που έβγαλε ο πλανήτης. Μετα την 80's επιτυχία τους με τα αλλεπάλληλα φανταστικά albums, κάπου ξεχάστηκαν απο το κοινό, αλλα αυτοί σας πληροφορώ συνέχισαν με αμείωτο ρυθμό να βγάζουν συνεχόμενα αριστουργηματικά ποπ διαμάντια μέχρι και σήμερα. Ακόμα και ο cosmarpan, που δεν εκπλήσσεται και πολυ εύκολα απο groups μεγάλου βεληνεκούς είχε μείνει κόκαλο με το απίστευτης ευαισθησίας "Alankomaat" του 1998 παρακαλώ, δηλαδή 20 χρόνια μετα απο το ντεμπούτο άλμπουμ τους, και τα 2 κομμάτια ειναι απ'αυτο το διςκο και τα μόνα που βρήκα στο νετ. Οι εκπλήξεις δεν σταμάτησαν εκει, ενα χρόνο μετα κυκλοφορούν αλλο ενα αριστούργημα και μετα απο μια παύση 3 χρόνων επανέρχονται με ενα ακόμα πιο αριστουργηματικό δίσκο το "1974". Για όσους δεν έχουν ασχοληθεί μαζι τους η απλώς έχουν μείνει στο "The Dutch Mountains", κοπιάστε αξίζει.

Christiana

Muzik
Reaction score
10.300
Furyo - The Gold Of Our Lives απο το mini LP "Furyo" (1985)

Καταπληκτικό mini LP απο ενα group, που δυστυχώς δεν έβγαλε τίποτε αλλο εκτός απο αυτό κι ενα 12" EP. Ενα gothic folk διαμάντι όσο λίγα.
Ω! ...Πολύ καλό!!! (...και λίγα λέω)

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Screaming Tribesmen - Igloo 7" single (1983)

Ενα απο τα Αυστραλεζικα groups που με ειχαν πείσει τότε ότι κατι παίζει με την νέα γενιά groups που έβγαζαν τότε. Το ειχα λιώσει αυτό το single, ούτε και θυμάμαι πόσες φορές το εχω παίξει.

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Current 93 - A gothic love song

Κι ενα κοματι αφιερωμένο στο αλλο μεσσιωνιστη Γότθο της παρέας με το παραπλανητικό ονομα Stathis, το οποίο ειναι αναποδογυρισμένο Sihtats, γνωστός αποκεφαλιςτης του μεσαίωνα, σιγά μην ξεγελουςες τον cosmarpan, που ηταν Πολωνός νεκροθάφτης στην προηγούμενη ζωή του. :lolsign:

Christiana

Muzik
Reaction score
10.300
Current 93 - All the pretty little horses

Και φυσικα αφιερωμένο στο μέλος Christiana, ένας μεσαιωνικός σκοτεινός ψίθυρος κατευθείαν απο τα παιδικά όνειρα του David Tibet.
Kαι ξανά ωωω,για τους Current 93.Σ'ευχαριστώ cosmarpan.
Ζήλεψα.Πάω να βάλω και εγώ,σε άλλο νήμα.

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Bauhaus - Bela Lugosi's dead (1979)

Εγω ακόμα δεν εχω πειστεί πάντως ότι ειναι νεκρός, το αντίθετο θα έλεγα, είμαι πεπεισμένος ότι ζει και βασιλεύει. Τι κοματαρα ειναι αυτή ρε π@υστη μου.

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.425
Current 93 - A gothic love song

Κι ενα κοματι αφιερωμένο στο αλλο μεσσιωνιστη Γότθο της παρέας με το παραπλανητικό ονομα Stathis, το οποίο ειναι αναποδογυρισμένο Sihtats, γνωστός αποκεφαλιςτης του μεσαίωνα, σιγά μην ξεγελουςες τον cosmarpan, που ηταν Πολωνός νεκροθάφτης στην προηγούμενη ζωή του. :lolsign:
Χαχαχ ˊέλιωσα λέμε ..σ 'ευχαριστώ και εγώ με την σειρά μου για τις εξαίσιες όπως πάντα επιλογές μέλος Cosmarpan!
Τώρα τα περί Sihtats, έννοια σου και θα σε περιλάβω και εγώ στο μέλλον! :roflmao:

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Sunglasses after dark - Swamp baby

Κακό μπελά βρήκα σήμερα, για αλλα πήγαινα αλλα μου βγήκαν, στάζει αίμα απο παντού με τους Γότθους που έμπλεξα. Τους ειχα δει live στο Chelsea σε ενα club, ακόμα θυμάμαι τα άτομα που ειχαν σκάσει μύτη, δεν πίστευα στα μάτια μου πραγματικά, και φοβήθηκα και λίγο για να είμαι ειλικρινής. :D

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Scrapin Foetus Off The Wheel - Sick Man απο το LP "Hole" (1984)

Η αποδόμηση του rock'n'roll σε 5 λεπτά απο έναν απο τους πιο αγαπημένους μου καλλιτέχνες όλων των εποχών και σίγουρα απο τις σημαντικότερες φιγούρες του Rock, J.G. Thirwell η ευρέως γνωστός ως Foetus. Υποκλίνομαι και καληνυχτιζω.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.882
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis