D
Deleted member 8307
Guest
Στέρεο Νόβα: Ένα κλεμμένο ποδήλατο
Ω! ...Πολύ καλό!!! (...και λίγα λέω)Furyo - The Gold Of Our Lives απο το mini LP "Furyo" (1985)
Καταπληκτικό mini LP απο ενα group, που δυστυχώς δεν έβγαλε τίποτε αλλο εκτός απο αυτό κι ενα 12" EP. Ενα gothic folk διαμάντι όσο λίγα.
Σ'εχω "πιάσει" τι σκοτεινό φολκ γοτθικό κουμασι είσαι κατα βάθος μέλος Christiana, γι'αυτο θα σε περιλαβω κατάλληλα στο μέλλον.Ω! ...Πολύ καλό!!! (...και λίγα λέω)
Kαι ξανά ωωω,για τους Current 93.Σ'ευχαριστώ cosmarpan.Current 93 - All the pretty little horses
Και φυσικα αφιερωμένο στο μέλος Christiana, ένας μεσαιωνικός σκοτεινός ψίθυρος κατευθείαν απο τα παιδικά όνειρα του David Tibet.
Χαχαχ ˊέλιωσα λέμε ..σ 'ευχαριστώ και εγώ με την σειρά μου για τις εξαίσιες όπως πάντα επιλογές μέλος Cosmarpan!Current 93 - A gothic love song
Κι ενα κοματι αφιερωμένο στο αλλο μεσσιωνιστη Γότθο της παρέας με το παραπλανητικό ονομα Stathis, το οποίο ειναι αναποδογυρισμένο Sihtats, γνωστός αποκεφαλιςτης του μεσαίωνα, σιγά μην ξεγελουςες τον cosmarpan, που ηταν Πολωνός νεκροθάφτης στην προηγούμενη ζωή του.![]()