Y
Yiannis_B
Guest
Με το MX-5 τι έκανες;

...πήρα τελικά EP3 με variant 2 και άλλα καλούδια, σε τιμή που δεν μπόρεσα να αντισταθώ...
-χρειαζόμουν και τους χώρους...
...έχει και εξάτμιση δεύτερη aftermarket...

Με το MX-5 τι έκανες;

...πήρα τελικά EP3 με variant 2 και άλλα καλούδια, σε τιμή που δεν μπόρεσα να αντισταθώ...
-χρειαζόμουν και τους χώρους...

http://en.wikipedia.org/wiki/Honda_Civic_Type_REP3? ΤΙ ΝΑΙ ΦΤΟΥΝΟ?
Μιλάει με γρίφους, γέροντα...EP3? ΤΙ ΝΑΙ ΦΤΟΥΝΟ?

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ.
ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ.
ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ.
ΤΙΜΟΥΛΑ?
ΧΛΜ?

Είμαστε off-topic, αλλά θα σου απαντήσω.
Τιμή 5.000.
Είναι του 9/2002, χιλιόμετρα 150.000 (πραγματικά).
Περασμένο από ΚΤΕΟ 12/2014 (το λέω μόνο για το κόστος).
Κατάσταση αμαξώματος και σαλονιού - πάρα πολύ καλή, αν όχι άψογη. - μηδέν στούκες από ασφαλιστική, το κοίταξε και φίλος μου φανοποιός.
Καινούργια τακάκια, και λάστιχα για κανέναν χρόνο ακόμα.
Extras: Τετραπίστονες εμπρός Spoon/Nissin, Hondata K-pro, Hondata φλάντζα πολλαπλής εισαγωγής, ανάρτηση KW-Variant 2, συμπλέκτης exedy, εξάτμιση ολόσωμη Buddy Club (και μαμά), βάσεις κινητήρα spoon, φιλτροχοάνη (μου διαφεύγει το όνομα), ψυγείο spoon (είχε ένα ελαφρό τρακάρισμα, αλλά μόνο το φρύδι του ψυγείου αλλάχτηκε και το ψυγείο).
Δυναμομετρημένο 200 στον τροχό.
Το ξέρω ότι τα χιλιόμετρα φαίνονται πολλά, αλλά είναι καλοσυντηρημένο, I take my chances..., αν και νομίζω ότι θα κάνω τα διπλά χωρίς πρόβλημα...
Καλορίζικο!!!Είμαστε off-topic, αλλά θα σου απαντήσω.
Τιμή 5.000.
Είναι του 9/2002, χιλιόμετρα 150.000 (πραγματικά).
Περασμένο από ΚΤΕΟ 12/2014 (το λέω μόνο για το κόστος).
Κατάσταση αμαξώματος και σαλονιού - πάρα πολύ καλή, αν όχι άψογη. - μηδέν στούκες από ασφαλιστική, το κοίταξε και φίλος μου φανοποιός.
Καινούργια τακάκια, και λάστιχα για κανέναν χρόνο ακόμα.
Extras: Τετραπίστονες εμπρός Spoon/Nissin, Hondata K-pro, Hondata φλάντζα πολλαπλής εισαγωγής, ανάρτηση KW-Variant 2, συμπλέκτης exedy, εξάτμιση ολόσωμη Buddy Club (και μαμά), βάσεις κινητήρα spoon, φιλτροχοάνη (μου διαφεύγει το όνομα), ψυγείο spoon (είχε ένα ελαφρό τρακάρισμα, αλλά μόνο το φρύδι του ψυγείου αλλάχτηκε και το ψυγείο).
Δυναμομετρημένο 200 στον τροχό.
Το ξέρω ότι τα χιλιόμετρα φαίνονται πολλά, αλλά είναι καλοσυντηρημένο, I take my chances..., αν και νομίζω ότι θα κάνω τα διπλά χωρίς πρόβλημα...
Και συ τέκνον Βρούτε?Ωπα ρε μεγάλε !! 200 άλογα στον έναν τροχό? ποιός είσαι ?
Εδω 156 απο το VTR και ιδρώσαμε. Χωρίς τα νίτρα έτσι?
Απο το type R ακόμα τίποτα , αλλά τα 250 και απο τους δύο τα βλέπω εύκολα. Τι λες?

Και συ τέκνον Βρούτε?![]()
P.S.1. Για 250 στους τροχούς, θέλει άλλα κόλπα (χαρτογραφήσεις/εισαγωγή/εξαγωγή δεν φτάνουν).
P.S.2. To πρώτο που θα χτύπαγα θα ήταν ένα LSD από το JDM....
Limited Slip Differential από το γιαπωνέζικο JDM (Japanese domestic market) ...(πάει μαζί όλο το σαζμάν).Tιναι ευτούνο το LSD ΑΠΟ ΤΟ JDM?