Sony hw15-mod 2009

Reaction score
640
Ο 9100 δεν έχει δαρροή φωτός από τις γρίλιες, σε αντίθεση με τον 1070 που είναι...φωτιστικό. :D
O 1070 ειναι κρεμασμενος αναποδα και η διαρροη φωτος χτυπαει πολυ αριστεροτερα της οθονης γινεται αισθητη αναλογα με την αποσταση .
Δυστυχως εχω μικρη αποσταση στα 2.80 εαν επαιζα στα 3.5μετρα η διαχυση θα χανοτανε στον χωρο .
Ειναι αδικη η συγκριση αναμεσα στον 1070 με τον 9100 δικαι η θα ηταν με τον 7500 που δεν εχει διαρροη φωτος .
Βαρεθηκα να βλεπω λευκα να πρασινιζουν και γραμμες να κανουν ειδωλα αλλαξα γουστα εγινα dlp ακιας .
Ξερω η δηλωση αυτη θα στεναχωρησει τον Κωστη αλλα τι να κανουμε

Last edited:

Reaction score
640
εχω την εντυπωση οτι εισουν παντα κατα βαθος.. :whistling:
Απλα ανακαλυψα οτι τα μειονεκτηματα των dlp με ενοχλουν λιγοτερο απο αυτα των lcd .
Για να ειμαι δικαιος ομως θα αναφερω οτι απο τους lcd δεν δοκιμασα Panasonic και JVC σε οτι αφορα τους Panasonic δεν νομιζω να εβλεπα κατι που να μου αλλαζε δραμματικα την αποψη με τους JVC το προσπαθησα αλλα οι καινουργοι ηταν πολυ ακριβοι για την τσεπη και ο ενας μεταχειρισμενος Χ35 που ειδα ηταν αρκετα σκαλισμενος ωστε να με κανει να φυγω τρεχοντας .
Στην προηγουμενη σειρα υπηρχαν τα θεμετα με τις λαμπες και την πρποωρη γηρανση τους ......
Κατεληξα στο συμπερασμα οτι εαν πρεπει να κανω παραχωρησεις και να αποδεχθω ελλατωματα στην αποδοση της εικονας τουλαχιστον να εχω ξοδεψει τα λιγοτερα χρηματα

Reaction score
8.350
Απλα ανακαλυψα οτι τα μειονεκτηματα των dlp με ενοχλουν λιγοτερο απο αυτα των lcd .
Για να ειμαι δικαιος ομως θα αναφερω οτι απο τους lcd δεν δοκιμασα Panasonic και JVC σε οτι αφορα τους Panasonic δεν νομιζω να εβλεπα κατι που να μου αλλαζε δραμματικα την αποψη με τους JVC το προσπαθησα αλλα οι καινουργοι ηταν πολυ ακριβοι για την τσεπη και ο ενας μεταχειρισμενος Χ35 που ειδα ηταν αρκετα σκαλισμενος ωστε να με κανει να φυγω τρεχοντας .
Στην προηγουμενη σειρα υπηρχαν τα θεμετα με τις λαμπες και την πρποωρη γηρανση τους ......
Κατεληξα στο συμπερασμα οτι εαν πρεπει να κανω παραχωρησεις και να αποδεχθω ελλατωματα στην αποδοση της εικονας τουλαχιστον να εχω ξοδεψει τα λιγοτερα χρηματα
συμφωνω περι LCD-DLP κι εγω ετσι σκεφτηκα όταν πηρα τον προβολεα,και περι χρηματων..τους JVC μην τους βαζουμε στην εξισωση ,αλλη τεχνολογια.

melina

Cargo 200
Reaction score
46.532
Τον sony του θέματος τον είχα περίπου ενάμιση χρόνο. Τον είχα πάρει μτχ στις 400 ώρες αν θυμάμαι καλά γύρω στα 750 ευρώ και τον έδωσα κοντά στις 1700 ώρες στα 550 ευρώ τέλη μαϊου. Ως πρώτος προβολέας μου τον ευχαριστήθηκα πολύ. Αν τον βρίσκεις με λίγες ώρες όπως λες και μπορείς να τον πάρεις κάτω από 500 ευρώ και είναι ο πρώτος σου τότε πρόκειται για καλή αγορά. Δεν ξέρω αν σε αυτά τα χρήματα θα βρεις καλύτερη εικόνα. Βέβαια αν στην πορεία έχεις απαιτήσεις από την εικόνα θα πας σε κάτι καλύτερο...πιθανότατα όμως να έχει μηδενική μεταπωλητική αξία μετά από 1-2 χρόνια.

Reaction score
640
κεγω συμφωνω....δεν ξερετε τι λετε :p:D
Για λεγε εσυ που ξερεις τα πολλα ...
Μιλα μας και λιγο για τον δικο σου τον προβολεα ποσο καιρο τον εχεις και ποιες ειναι οι εντυπωσεις σου ?

Reaction score
15.548
Για λεγε εσυ που ξερεις τα πολλα ...
Μιλα μας και λιγο για τον δικο σου τον προβολεα ποσο καιρο τον εχεις και ποιες ειναι οι εντυπωσεις σου ?
εεεεεεε....:)

χρονια πολλα Κωστα,Καλη χρονια!να εχεις
Δεν πειραζει ασε τον καθενα να ζει με την εικονα που νομζιει;)
καλη χρονια Δημητριε για ολους ......
.....εννοειτε οτι οπως θελει βλεπει ο καθενας.....

αλλο ομως αυτο και αλλο ποιος ειναι καλυτερος προβολεας.

Τον Panasonic PT-AE6000 τον έχει (ή τον έχει δει) κάποιος να μας πει εντυπώσεις,
ο 8100 ειναι καλυτερος...

ταπαμε τι θα παρεις αν θες να βλεπεις ωραια ολες τις ταινιες χωρις να ψαχνεσαι μετα απο λιγο καιρο..

Reaction score
15.548
δεν εισαι παρατηρητικος γιαυτο..

γενικα θα ελεγα οτι δεν μπορει να συγκριθει η εικονα του με τους νεας τεχνολογιας dlp :roflmao::roflmao:
:laugh:

Ο 9100 δεν έχει δαρροή φωτός από τις γρίλιες, σε αντίθεση με τον 1070 που είναι...φωτιστικό. :D

BENQ Products›Home Theater Projectors :D

........

Last edited:

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.892
δεν εισαι παρατηρητικος γιαυτο..

γενικα θα ελεγα οτι δεν μπορει να συγκριθει η εικονα του με τους νεας τεχνολογιας dlp :roflmao::roflmao:

BENQ Products›Home Theater Projectors :D

........
Μπουχαχαχαχά!!!!ο panasonic 4000 καλύτερος από τον BenQ7500;;;LOL !!!!σε κανένα σημείο της 'απεικόνισης' για να χρησιμοποιήσω δική σου έκφραση....είπαμε βρε Κώστα οκ για τα τελευταία Εpson και Jvc...με αυτόν όμως-καμία σχέση.

Reaction score
8.350
.....εννοειτε οτι οπως θελει βλεπει ο καθενας.....

αλλο ομως αυτο και αλλο ποιος ειναι καλυτερος προβολεας.
.
ναι ,αλλα υπαρχει αυτό που ειπε ο φιλoς πιο πανω,εξαρτάται ποia μειονεκτήματα σε ενοχλουν περισσοτερο.
Εσυ εχεις επικεντρωθεί βασικα στο μαυρο ,το οποιο είναι σημαντικοτατο αλλα δεν ειναι το μονο.Εμενα τα φωτεινα του DLP μου αρεσουν πιο πολύ από τους LCD κι αυτό σημαντικο είναι.

Reaction score
15.548
καλη χρονια Μανωλιο ......:)

σημασια εχει ποιον προβολεα θεωρει για home theater η benq :D

το πρωτο μαθημα στην βιντεοπροβολη ειναι να εχουμε φως μονο απο την εξοδο φακου κατα την προβολη εικονας και μονο...:p

Reaction score
15.548
ναι ,αλλα υπαρχει αυτό που ειπε ο φιλoς πιο πανω,εξαρτάται ποia μειονεκτήματα σε ενοχλουν περισσοτερο.
Εσυ εχεις επικεντρωθεί βασικα στο μαυρο ,το οποιο είναι σημαντικοτατο αλλα δεν ειναι το μονο.Εμενα τα φωτεινα του DLP μου αρεσουν πιο πολύ από τους LCD κι αυτό σημαντικο είναι.
γιαυτο δεν θα μεινεις ποτε ευχαριστημενος απο μια ταινια....:laugh:

Reaction score
15.548
για να τελειωνουμε......μηχανακια στυλ 1070 ειναι απλα για ψυχαγωγια και μεγαλη εικονα...

αν θελεις κατι σοβαρο και να ευχαριστηθεις κινηματογραφο πας σε jvc

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.892
καλη χρονια Μανωλιο ......:)

σημασια εχει ποιον προβολεα θεωρει για home theater η benq :D

το πρωτο μαθημα στην βιντεοπροβολη ειναι να εχουμε φως μονο απο την εξοδο φακου κατα την προβολη εικονας και μονο...:p
Επίσης,
Ο BenQ W7500 είναι ένας πολύ καλός προβολέας για οικιακό κινηματογράφο,
Αυτό γινόταν με τον '1070'-τουλάχιστον η πρώτη παρτίδα που ήρθε,το είχα δει.....να θυμίσω ότι και ο Sony vpl-vw50 -ναι ο γνωστός led-είχε το ίδιο θέμα με τον Μπενεκιού

Reaction score
15.548
καλαμια ειναι ο 7500 ....αλλα περι ορεξεως κολοκυθοκορφαδες..

τουλαχιστον ειναι homa theater προβολεας και εχει καποια καλα στοιχεια....

Reaction score
8.350
γιαυτο δεν θα μεινεις ποτε ευχαριστημενος απο μια ταινια....:laugh:
Κωστα η ποιοτητα εικονας είναι το ελαχιστο που με απασχολει όταν βλεπω μια ταινια!!!Βεβαια αν ειναι καλη και η εικονα τοσο το καλυτερο!Υποθεση,σεναριο,ερμηνείες,κλπ είναι που με ενδιαφερουν κυριως,οποτε αν το εργο είναι καλο το ευχαριστιεμαι μια χαρα!!!;)

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.107
Members
38.652
Νεότερο μέλος