exile
Videocameras
- Reaction score
- 4.511
Liquid Smoke
Reflection
Reflection
Διασκευή του Curtis ε;The Jam - Move on up
Αυτό διασκευή από Kinks ε;The Chocolate Watchband - I'm Not Like Everybody Else*1968
Μιά διόρθωση (καθώς πέρασε ο χρόνος να κάνω επεξεργασία).Είδα ότι στο YouTube δεν υπήρχε...
Το ανέβασα κι΄ εγώ.
Ηταν δυνατόν να λείπει τέτοιο κομμάτι;
Από το μοναδικό τους album Torch του 1970.
Judas Jump - Cry-De-Cry (1970)
Πολύ καλή διασκευή και αυτό.Visioneers: Ike's Mood I
Είναι μέσα στο ''Extras'' με άλλα 25 ακόμα (alternative takes και διασκευές).Όντως την θεωρώ και εγώ ως καταπληκτική διασκευή!Διασκευή του Curtis ε;
Καταπληκτική βέβαια γιατί ο Weller είναι γνωστός γιά την λατρεία του στην καλή soul.
Το' χω βάλει εδώ από Mayfield http://www.avsite.gr/forum/threads/get-up-•-soul-funk-disco-•-70s-80s.129254/page-27#post-1898039
![]()
Kαλή χρονιά!Είναι μέσα στο ''Extras'' με άλλα 25 ακόμα (alternative takes και διασκευές).Όντως την θεωρώ και εγώ ως καταπληκτική διασκευή!
Καλή χρονιά .Με υγεία!
The Jam - No One in the World
Σου αφιερώνω αυτό,με κάθε επιφύλαξη πάντως.Δεν είσαι δα και κανένας ''εύκολος''Kαλή χρονιά!
Μου αρέσουν περισσότερο οι soul δουλειές του Weller από τα punk - new wave με τους Jam (εκτός φυσικά εξαιρέσεων ε; That's entertainment, Start, κλπ).
Δεν το είχα ακούσει το No One in the World.
Πολύ καλό!![]()
Οτιδήποτε έχει να κάνει με διασκευή σε Beatles μου αρέσει και σ' ευχαριστώ!Σου αφιερώνω αυτό,με κάθε επιφύλαξη πάντως.Δεν είσαι δα και κανένας ''εύκολος''
The Jam - And Your Bird Can Sing
Rodrigo y gabriela-Orion. Το κομματι ανηκει στους Metallica απο τον δισκο Master of puppets.