exile
Videocameras
- Reaction score
- 4.517
Liquid Smoke
Reflection

Reflection
Διασκευή του Curtis ε;The Jam - Move on up

Αυτό διασκευή από Kinks ε;The Chocolate Watchband - I'm Not Like Everybody Else*1968

Μιά διόρθωση (καθώς πέρασε ο χρόνος να κάνω επεξεργασία).Είδα ότι στο YouTube δεν υπήρχε...
Το ανέβασα κι΄ εγώ.
Ηταν δυνατόν να λείπει τέτοιο κομμάτι;
Από το μοναδικό τους album Torch του 1970.
Judas Jump - Cry-De-Cry (1970)
Πολύ καλή διασκευή και αυτό.Visioneers: Ike's Mood I

Είναι μέσα στο ''Extras'' με άλλα 25 ακόμα (alternative takes και διασκευές).Όντως την θεωρώ και εγώ ως καταπληκτική διασκευή!Διασκευή του Curtis ε;
Καταπληκτική βέβαια γιατί ο Weller είναι γνωστός γιά την λατρεία του στην καλή soul.
Το' χω βάλει εδώ από Mayfield http://www.avsite.gr/forum/threads/get-up-•-soul-funk-disco-•-70s-80s.129254/page-27#post-1898039

Kαλή χρονιά!Είναι μέσα στο ''Extras'' με άλλα 25 ακόμα (alternative takes και διασκευές).Όντως την θεωρώ και εγώ ως καταπληκτική διασκευή!
Καλή χρονιά .Με υγεία!
The Jam - No One in the World

Σου αφιερώνω αυτό,με κάθε επιφύλαξη πάντως.Δεν είσαι δα και κανένας ''εύκολος''Kαλή χρονιά!
Μου αρέσουν περισσότερο οι soul δουλειές του Weller από τα punk - new wave με τους Jam (εκτός φυσικά εξαιρέσεων ε; That's entertainment, Start, κλπ).
Δεν το είχα ακούσει το No One in the World.
Πολύ καλό!
Οτιδήποτε έχει να κάνει με διασκευή σε Beatles μου αρέσει και σ' ευχαριστώ!Σου αφιερώνω αυτό,με κάθε επιφύλαξη πάντως.Δεν είσαι δα και κανένας ''εύκολος''
The Jam - And Your Bird Can Sing

Rodrigo y gabriela-Orion. Το κομματι ανηκει στους Metallica απο τον δισκο Master of puppets.