MAD
Σιαρτάκιας
- Reaction score
- 1.168
δηλώνω ενδιαφέρον και εγώ! Μπράβο για την κίνηση!!!
E οχι κι αποτυχημένο το μήνυμα του Αρη φίλε Δημήτρη.φιλε γιαννη θα συμφωνησω μαζι σου όσο αφορά τα 50 ποστ, και ελπιζω να μην ειναι το μήνυμα σου σε συνέχεια του αποτυχημένου μηνύματος του αρη...
απο την αλλη σιγουρα ενα τετοιο δωρο θα το εκτιμησει καποιος που ..."ξερει απο αυτα", και οχι αυτος που εχει 5 δισκους η και κανεναν και θα πει ωραια ευκαιρια ας μου χαρισουν ενα πικαπακι...
υπαρχουν και αυτοι φυσικα που ειχαν πικαπ, χαλασε κ δεν εχουν την δυνατοτητα να το επισκευάσουν,ποσο μάλλον να αγορασουν νεο,εστω κ 2ο χερι...
προσωπικα γνωριζω κοσμο που ζει πολυ κατω απο το οριο της φτωχιας...
και αν ο αρης γνωριζει εναν απο αυτους κ ξερει πως ειναι μουσικοφιλος καλα θα εκανε να το εδινε εκει..
με φιλικο τονο παντα..
Τάκη μου και εγώ έχω λατρεία στην συγκεκριμένη φίρμα και μάλιστα δεν έχω πια πικάπ, αλλά ας αφήσουμε χώρο σε αυτούς που πραγματικά δεν έχουν πικάπ και τους είναι δύσκολο να αποκτήσουν...δηλωνω ενδιαφερον και εγω μιας και ειναι γνωστη η λατρεια μου στη συγκεκριμενη φιρμα.
Επειδή η ειρωνία δεν σας αφήνει να καταλάβετε:Μπραβο για την κινηση, Μπραβο που πεσατε πανω ολοι αν και σχετικοι με τον χωρο δεν εχετε Πικαπ (ορισμενοι).θα ηθελα να συμμετεχω κ εγω στην κληρωση,αλλα ξεχασα δεν πληρω τις προυποθεσεις.........
Βρε συ!Τάκη μου και εγώ έχω λατρεία στην συγκεκριμένη φίρμα και μάλιστα δεν έχω πια πικάπ...
Ο ενισχυτής παρελείφθει σήμερα!Βρε συ!
Μιας και δεν έχεις πικάπ (ούτε και ενισχυτή...), θες να σου φέρω ένα να γουστάρεις και να μη στεναχωριέσαι?
![]()