Δώρο Thorens TD-146

Status
Not open for further replies.

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168
δηλώνω ενδιαφέρον και εγώ! Μπράβο για την κίνηση!!!

Reaction score
295
φιλε γιαννη θα συμφωνησω μαζι σου όσο αφορά τα 50 ποστ, και ελπιζω να μην ειναι το μήνυμα σου σε συνέχεια του αποτυχημένου μηνύματος του αρη...

απο την αλλη σιγουρα ενα τετοιο δωρο θα το εκτιμησει καποιος που ..."ξερει απο αυτα", και οχι αυτος που εχει 5 δισκους η και κανεναν και θα πει ωραια ευκαιρια ας μου χαρισουν ενα πικαπακι...

υπαρχουν και αυτοι φυσικα που ειχαν πικαπ, χαλασε κ δεν εχουν την δυνατοτητα να το επισκευάσουν,ποσο μάλλον να αγορασουν νεο,εστω κ 2ο χερι...

προσωπικα γνωριζω κοσμο που ζει πολυ κατω απο το οριο της φτωχιας...
και αν ο αρης γνωριζει εναν απο αυτους κ ξερει πως ειναι μουσικοφιλος καλα θα εκανε να το εδινε εκει..

με φιλικο τονο παντα..
E οχι κι αποτυχημένο το μήνυμα του Αρη φίλε Δημήτρη.
Ας το διευκρίνιζες απο την αρχή.
Και πάλι δεν είναι σωστό.Εχει σχολιαστεί και παλαιότερα.Οι συμμετοχές είναι για τα μέλη και μόνο.
Αυτά συμμετέχουν αυτά κρίνονται

Reaction score
1.659
δηλωνω ενδιαφερον και εγω μιας και ειναι γνωστη η λατρεια μου στη συγκεκριμενη φιρμα.
Τάκη μου και εγώ έχω λατρεία στην συγκεκριμένη φίρμα και μάλιστα δεν έχω πια πικάπ, αλλά ας αφήσουμε χώρο σε αυτούς που πραγματικά δεν έχουν πικάπ και τους είναι δύσκολο να αποκτήσουν...
Δεν μπορεί ο Άρης να κάνει τον χωροφύλακα και να ψάχνει ποιος έχει και ποιος δεν έχει πικάπ...
Ας αποσυρθούν οικειοθελώς όλοι οι συμμετέχοντες που έχουν ήδη πικάπ για να το πάρει πραγματικά κάποιος που δεν έχει, το θέλει πολύ και δεν μπορεί να το αποκτήσει.

Reaction score
5.879
Αρη βγαλε με απο την κληρωση.Αν και δεν εχω πικαπ αυτη την στιγμη, δεν ειναι μου ειναι απολυτως απαραιτητο. Πιστευω να παει σε ατομο ομως που θα το εκτιμησει. Ευχαριστω πολυ!

Reaction score
114
Τέλεια κίνηση, με ενδιαφέρει και εμενα να συμμετέχω. Ευχαριστώ

Reaction score
62
Μπραβο για την κινηση, Μπραβο που πεσατε πανω ολοι αν και σχετικοι με τον χωρο δεν εχετε Πικαπ (ορισμενοι).θα ηθελα να συμμετεχω κ εγω στην κληρωση,αλλα ξεχασα δεν πληρω τις προυποθεσεις.........

Reaction score
15.469
και ολιγη ποιηση​

"...Μα είναι δώρο άδωρο
ν' αλλάξεις χαρακτήρα
τζάμπα κρατάς λογαριασμό
τζάμπα σωστός με το στανιό..."​

Πριγκιπέσα-Σωκράτης Μάλαμας/Prigkipesa-Sokratis Malamas​

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.586
Μπραβο για την κινηση, Μπραβο που πεσατε πανω ολοι αν και σχετικοι με τον χωρο δεν εχετε Πικαπ (ορισμενοι).θα ηθελα να συμμετεχω κ εγω στην κληρωση,αλλα ξεχασα δεν πληρω τις προυποθεσεις.........
Επειδή η ειρωνία δεν σας αφήνει να καταλάβετε:
Το φόρουμ είναι μια κοινότητα μελών που συμμετέχουν σ' αυτό. Μέλος του φόρουμ αποφάσισε να χαρίσει κάτι σε μέλη του φόρουμ. Είναι λοιπόν απόλυτα λογική η μίνιμουμ συμμετοχή σ' αυτό (τα 50 μηνύματα που λέμε...) ώστε να αποφευχθούν φαινόμενα
  • Είδα φως και μπήκα
  • Αλεξιπτωτιστές
  • Δραστηριοποίηση μόνο στις αγγελίες (παροχή του φόρουμ είναι, όχι αποκλειστικό του περιεχόμενο)
Στο χέρι σας είναι να πληροίτε τις προϋποθέσεις καποια άλλη φορά που μέλος του AVsite θα κάνει παρόμοια ευγενική χειρονομία.

Τέλος του :offtopic:

Reaction score
1.815
Τάκη μου και εγώ έχω λατρεία στην συγκεκριμένη φίρμα και μάλιστα δεν έχω πια πικάπ...
Βρε συ!
Μιας και δεν έχεις πικάπ (ούτε και ενισχυτή...):D, θες να σου φέρω ένα να γουστάρεις και να μη στεναχωριέσαι? :lolsign:

Reaction score
1.659
Βρε συ!
Μιας και δεν έχεις πικάπ (ούτε και ενισχυτή...):D, θες να σου φέρω ένα να γουστάρεις και να μη στεναχωριέσαι? :lolsign:

Ο ενισχυτής παρελείφθει σήμερα!
Αποστολή Παρασκευή απο Βαρκελώνη! Αυτή είναι courier και μόνο 50 ευρώ για 36 κιλά!
Το πικάπ σε ευχαριστώ αλλά δεν μου χωράει..μου πέφτει κοντό!!

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.173
Μπραβο ρε ΑΡΗ , μπραβο ρε φιλαρακι!!

σουπερ η προσφορα σου!!

Ετσι να σε χαιρομαστε ολοι!!!

(εκτος κληρωσης, εχω πικαπια κ δισκακια...)

ΜΠΡΑΒΟ !!

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.886
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis