- Reaction score
- 15.548
ποτε ζαβολιαρης ...απλα κανετε ορισμενοι σαν χαζα και εγω βρισκω ευκαιρια και σας παιζω.. 
Εξυπνακια .....ποτε ζαβολιαρης ...απλα κανετε ορισμενοι σαν χαζα και εγω βρισκω ευκαιρια και σας παιζω..![]()

Δεν νομίζω να ειναι ζαβολιαρης , απλα όταν αγόραζε οθόνη το έκανε σωστά και τα έσκασε χοντρά αλλα σωστά και δεν ξανά ασχολείται με οθόνη εδώ και χρόνια ...Ποσα ξερεις ποσα ξερεις εσυ .... δεν σε ξαναπαιζω εισαι ζαβολιαρης![]()
μπαααα...με εναν τζιβι x900 ειμαι οκΔεν νομίζω να ειναι ζαβολιαρης , απλα όταν αγόραζε οθόνη το έκανε σωστά και τα έσκασε χοντρά αλλα σωστά και δεν ξανά ασχολείται με οθόνη εδώ και χρόνια ...
Ένα lumagen του λείπει ...
Και τελείωσε !![]()
βρηκα τον JVC- DLA X75 στα 5500 ευρω καινουργιο απο εξωτερικο, τι λετε να την κανω την τρελα ?
ή να περιμενω τον καινουργιο EPSON LS 10000 ?
Παλικάρι , τα έχεις κάνει αβ με lumagen και χωρίς ?μπαααα...με εναν τζιβι x900 ειμαι οκ![]()
και τα δυο καλα ειναι δεν εχω προβλημαΠαλικάρι , τα έχεις κάνει αβ με lumagen και χωρίς ?
Θα προτιμούσα 700 με lumagen παρα 900 σκέτο ...
Με την καμία όμως φίλε μου.Ο JVC X75 ειναι λιγο καλυτερος απο τον JVC X700, αυτο λενε ολα τα reviews ειδικων και χρηστων, τεσπα.....εδω Ελλαδα ο Χ75 ειναι στα 6980 ευρω εξω στα 5499, στα 7000 ευρω ερχεται και ο Epson LS 10000 εντος ολιγου.....
http://www.testfreaks.co.uk/projectors/jvc-dla-x75/reviews/