- Reaction score
- 104.543
Θα του δώσω αντικαταθλιπτικά.μετα δεν ξερω τι θα κανεις
Θα του δώσω αντικαταθλιπτικά.μετα δεν ξερω τι θα κανεις
Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια.
Ίσως αν υπάρχει κάποιος που έχει γνώμη ιδίοις ομμασι και για τους δύο προβολείς..
δεν εχει να κανει απο που αγοραζεις αλλαωστε ο panasonic εχει πανευρωπαικη εγγυηση .Svellinis ευχαριστω πολύ για την απαντηση!
Οσον αφοτα τις μετρήσεις,ειμαι τελειως ασχετος,οποτε από αυτά που εγραψες δεν καταλαβα σχεδόν τιποτα...
Οσον αφορα αυτό που ειπες ότι είναι λαχειο η αγορα τους,μηπως παραρισκαρω από το γερμανικο ebay??
Αν δηλαδή μου το ρυθμιζε κάποιος ειδικός τότε δεν τίθεται θέμα πάνελ και σύγκλισης ?
Κατά τα άλλα είναι πολύ κοντά σαν μηχανήματα ?
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση καταυποχρεωμενος ειλικρινά..
Έχει κολλήσει το κάρο στη λάσπη βλέπω.βαλε αν θες ενα απολυτο νουμερο στην εικονα του πανυ...
εγω επιμενω...θελω ταξινομηση...λοιπον...στα της εικονας στο πανι...all over...και οχι επιμερους τομεις (δλδ ευκολιες ρυθμισεων, 3d κλπ κλπ):
1. jvc 900r & sony 1100-1000 βαζουμε 10αρι
2. jvc 700r & sony 300 βαζουμε 9αρι
3. jvc x35 βαζουμε.....(τι?)
4. epson 9200 βαζουμε.....(τι?)
5. panasonic 6000 βαζουμε.....(τι?)
αφηστε τους χωρους και τις συσκοτισεις και τις οθονες....εικονα προβολεα θελω μονο
για να δω αν αξιζει για μικρες διαφορες στο αποτελεσμα στο ματι, να δινεις 2 και 3 χιλιαρικα παραπανω...ξερετε, δεν ειναι στραγαλια τα γ@μημενα
Μα δεν είναι τόσο απόλυτα τα πράγματα. Πάρε το μηχάνημα του 10 και βάλε το σε χώρο του 2. Τι θα καταλάβεις; Δεν είναι θέμα προβολέα μόνο.ε οχι και να μας ζητανε για διαφορες του μισου και 1 κλικ πανω στην εικονα 2 και 3 χιλιαρικα...
θα μου πεις και πού δε γινεται αυτο στις ανωτερες κατηγοριες μηχανηματων (εικονας-ηχου)
εχουνε καταντησει το χομπυ μια "ελιτιστικη" υποθεση για λιγους...δλδ κακο ειναι να θελουμε γ@μηστερη εικονα με 3 εως 3,5 χιλιαρικα?....θα επεφτε το "ιματζ" της jvc δλδ αν εδινε τον 500r σε αυτη τη τιμη?...συμβιβαζομαι εγω με ενα 8,5 στην εικονα...πασο...δε θελω και δε μπορω να πιασω 10αρι...δλδ, "τσαμπα" ειναι για μερικους αυτα τα φραγκα?
μπορει να τους κραζω, αλλα τα μαζευω να τον παρω...απλα μου τη "δινει" αυτο το ελιτιστικο ρε φουστη μου...
απο ενα σημειο και μετα φευγουμε "διαστημα"...
αλλα καθομαστε και μεις σα τις κοτες και ψαχνουμε απλα να δουμε πως θα τα μαζεψουμε...
δε θα διαφωνησω...ισα ισα...συμφωνω απολυτα οτι ενα καλο προβολι χαντακωνεται οταν το πεταξεις σε μια μερια χωρις "περαιτερω" μεριμνα...Μα δεν είναι τόσο απόλυτα τα πράγματα. Πάρε το μηχάνημα του 10 και βάλε το σε χώρο του 2. Τι θα καταλάβεις; Δεν είναι θέμα προβολέα μόνο.
Ο κατασκευαστής σου προσφέρει την προοπτική. Μην περιμένεις ότι αρρύθμιστος στο χώρο σου, θα αποδώσει όπως σ' ένα batcave ρυθμισμένος!
Αν δεν μπορείς να καλύψεις αυτές τις συνθήκες οι διαφορές θα μικρύνουν σε βαθμό που να μην αξίζει τα παραπάνω χρήματα.
Άσε που πάντα υπάρχει κι ο υποκειμενικός παράγοντας.