- Reaction score
- 101.085
Αναμένουμε εναγωνίως. Αν χρειάζεται, να στείλω και ΙΒΑΝ με pm. 
Ποιες είναι οι διαφορές των 'επαγγελματικών' προβολέων της JVC από τις αντίστοιχες γνωστές-'consumer';εκτός δηλαδή από τα χρυσά γράμματα και δαχτυλίδι,εσωτερικά υπάρχουν;από τα specs πάντως δεν βλέπω τίποτα....οι τιμές είναι παρόμοιες;Η επαγγελματική σειρά προβολέων της JVC αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα από την πολύ γνωστή μας Projecting and Sounding Art.
Τα γνωστά μοντέλα είναι τα παρακάτω, σε παρένθεση τα αντίστοιχα consumer , οι τιμές τους είναι εξαιρετικές, μια επίσκεψη θα σας πείσει...
DLA-RS49E (DLA-X500)
DLA-RS57E (DLA-X700)
DLA-RS67E (DLA-X900)
Όπως το έγραψες....Η επαγγελματική σειρά προβολέων της JVC αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα από την πολύ γνωστή μας Projecting and Sounding Art.
Τα γνωστά μοντέλα είναι τα παρακάτω, σε παρένθεση τα αντίστοιχα consumer , οι τιμές τους είναι εξαιρετικές, μια επίσκεψη θα σας πείσει...
DLA-RS49E (DLA-X500)
DLA-RS57E (DLA-X700)
DLA-RS67E (DLA-X900)
Οι επαγγελματικοί προβολείς της JVC έχουν 3 χρόνια εγγύηση και συναρμολογούνται όλοι με εξαρτήματα handpickend με την ίδια διαδικασία που φτιάχνεται ο κορυφαίος consumer DLA-X900.Ποιες είναι οι διαφορές των 'επαγγελματικών' προβολέων της JVC από τις αντίστοιχες γνωστές-'consumer';εκτός δηλαδή από τα χρυσά γράμματα και δαχτυλίδι,εσωτερικά υπάρχουν;από τα specs πάντως δεν βλέπω τίποτα....οι τιμές είναι παρόμοιες;
αρα να υποθεσουμε οτι θα ναι ακριβοτεροι, απ τους αντιστοιχους "οικιακους"...ετσι?Οι επαγγελματικοί προβολείς της JVC έχουν 3 χρόνια εγγύηση και συναρμολογούνται όλοι με εξαρτήματα handpickend με την ίδια διαδικασία που φτιάχνεται ο κορυφαίος consumer DLA-X900.
To service θα το αναλάβει η ίδια η Projecting and Sounding Art και θα είναι πιστοποιημένο από την JVC.
αρα να υποθεσουμε οτι θα ναι ακριβοτεροι, απ τους αντιστοιχους "οικιακους"...ετσι?
Σας είπα ότι έχω τον rs57 κι όχι τον x-700 έτσι;Οι επαγγελματικοί προβολείς της JVC έχουν 3 χρόνια εγγύηση και συναρμολογούνται όλοι με εξαρτήματα handpickend με την ίδια διαδικασία που φτιάχνεται ο κορυφαίος consumer DLA-X900.
To service θα το αναλάβει η ίδια η Projecting and Sounding Art και θα είναι πιστοποιημένο από την JVC.
Φυσικά, Γιώργο μας. Ξέρω πολύ καλά τι θα πάρω.Σας είπα ότι έχω τον rs57 κι όχι τον x-700 έτσι;![]()
Εγώ γιατί να ζηλέψω καλέ; Ο Rose...να παρω τον 57 ;
....η τον 67 ;....ωστε να ζηλεψει ο Ροδιτης..![]()